Cinsel problem :(

Cok haklısınız bende evlenmeden once neler hayal etmistim. İnsanin sevdigi insanla birlikte olmasi guzel seyler yasamasi birbirini mutlu etmesi bunlar ayiplanacak utanc duyulmasi gereken seyler degil bence sevgiyi bagi guclendiren seyler
Hamilelik biraz tuz biber ekmiş sanırım olaya.Ama normal Degil yani eşinizin tavrı.Çocuk,hamilelik bile engel degil.Mutlaka destek alması şart,durum senlik degil bana göre.

Kadinlar gebelikte daha istekli olur ama:) erkeklerde tedirginlik yasiyo genelde..senin kocan istekliymis herkes ayni mi olacak?
Seninki de isteksizmiş. Ok.

Erkek mi hamile kalıyo da isteksiz olsun

Tövbe ya. Benim kocam doğuma gitmeden 1 gece önce bile istedi öyle diyim sana. 40 gün bekleyecekmiş zaten falan diyerek.
Sonuçta karnın çıkıyor ve hareket ediyor bunu eşim de hissettiği zaman istememeye başladı hareket ediyor zarar vereceğiz diye . Normalde bazı kadınlar istekli oluyor gebelikte ben hiç öyle değilim tam tersi oldum o yüzden de istememesi işime geldi . Her erkek kadın aynı değil

Seninki de isteksizmiş. Ok.
Ya bu kadinlari anlamiyom:) farzetki isteksiz esim? Ordan mi vuracaksin beni? Burda konu sahibi dert yanarken benimki bir gece oncesinden bile istedi diyerekten hassas olan kadinin belkide bam teline basiyorsun. Ama bence anlamiycaksin bu dedigimi:)

Biraz daha sabredecegim dogumdan sonra durum ayni sekilde devam ederse destek almak icin ikna etmeye calisacagim artik
Evet Can'ım bence onu düşün şuan.Belki vardır bir hayır.Bebegini Saglıkla al bir kucagına önce.Biraz da oralı olma bakalım.Üstüne düştükçe tedirgin oluyorlar.Bir arkadaşımın eşi de bu şekildeymişti arkadaşım cebinde bir ilaç bulmuş,onu kullanmadan olmuyormuştu.

benim eşimde hamile kalmadan önce çok istekliydi o kadarki ben kaçmak için yer arardım hamile kaldım belli bir süre iyiydi karnım büyümeye başladıkça uzaklaşmaya başladı bende ne yalan söyleyim çok önemsemedim çocuk oldu iyice uzaklaştı benden artık bigün dayanamadım neden böylesin diye sordum seni kadın gibi göremiyorum doğum yaptın çocuğu emziriyorsun bari benim yanımda emzirme demişti. Yani erkekler anne olarak görünce biraz uzaklaşıyolar. Eşim böyle dedikten sonra onun yanında mümkün olduğunca bebeğimi emzirmedim sütten kestikten sonra zamanla herşey düzeldi.

Haftasonu ya da tatil günlerinde de mi olmuyor 2 ay uzun bir süre ben de yorgungen yapmam ama sizinki bahane gibi

Merhaba sorunu çözebildiniz mi benim eşimde de fazlaca isteksizlik var ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…