Cinsel mutluluk

Konuşuyorum açık açık söylüyorum tam srvişirken orta yerinde bişey anlatmaya çalışmakta çok anlamsız oluyor.
Yok çok doğru olmayanlatı bizim öğretip oldurmamız lazım ama son zamanlarda bi bıkkınlık grldi sanırım bana.
Çocuklara bişeyler öğret, eşe bişeyler öğret....

8-10 yıllık evlilik çok dikkatime takıldı niyeyse.Arada koskoca 2 sene var 3-5 yıllık evliyim der gibi değişik .İnşallah gerçektir konu

Ben eşime kısa suruo dıye bu boyle olmaz demıstım.Hemen hoppp olmaz yanı dedım.Gıt tedavı ol dedım .

10 senedir nasıl katlandınız?
sert olun öyleyse anlamıyor mu?? Gösterin ama elletmeyin mesela sizi tatmin edene kadar kendide isini bitiremesin. Hem sert olmanız belki farklı bi heyecan katar

Sende onu memnun etme. Hiç yapası yokken soy kendı ısını bıtır ve kalk mal gıbı kalsın belkı seni anlar. Böyle romantizmi seven kadınlara neden odunlar denk düşüyor hiç anlamış değilim bizim kaderimiz neden böyle

Bi süredir eskisi gibi yapmıyorum zaten
Onun karşısında mı mastürbasyon yapayım nasıl yapayım. Bu fikri sevdim aslında

10 senedir nasıl katlandınız?
sert olun öyleyse anlamıyor mu?? Gösterin ama elletmeyin mesela sizi tatmin edene kadar kendide isini bitiremesin. Hem sert olmanız belki farklı bi heyecan katar
Yeni evlendik tanışıyoruz fln geçti bi süre...
Hamilelik doğum lohusalık...
İşler güçler hayat şartları...
Derken geldik bu güne
Bi de kendi işimi kendim görüyorum modundaydım...
Ee o zaman benimle sevişmeyen, beni tatmin etmwyen adama ne ihtiyaç var yatakta düşüncesine girdim...

kendi işinizi kendiniz nasil görüyorsunuz çocuklardan fırsat bulup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…