Çocuklar okula gidiyordu çalışmadığım günler tamamen benimdikendi işinizi kendiniz nasil görüyorsunuz çocuklardan fırsat bulup
Bak bu iş de böyle oluyo diyip karşısına geçeyim o zaman bi cesaretHaha olabılır
Söyledim, hatta böyle istiyorum diye adamın üstüne çıkıp böyle seviş benimle dedim.....Üzücü ya. Inşallah anlar beyni dank eder 10 yıldır etmemiş ama söylemiyorsunuz demekki. Erkeklere söylemek lazım bacım. Anlamiyolar
Öyle yapman itti belkide ısrarcı olunca belli olmazSöyledim, hatta böyle istiyorum diye adamın üstüne çıkıp böyle seviş benimle dedim.....
Öpüşürken daha çok yönlenditmeye çalışıyorum ondan da pek hoşlanmıyor sanırım. Sonuç odaklı galiba kocam beyÖyle yapman itti belkide ısrarcı olunca belli olmaz
Eğitim şart tamam ama çabalamak da lazım. Öyle içi boş eğitime karşıyım valla. Grinin elli tonunundan bir kesit alsak erkek sen kadın rolünü de kocana mı versek? Vur zincire daya ilacı ( burayı ben ekledim) gör işini... Ben de manyaklaştım mı ne?Çocuklara bişeyler öğret, eşe bişeyler öğret....
HahahEğitim şart tamam ama çabalamak da lazım. Öyle içi boş eğitime karşıyım valla. Grinin elli tonunundan bir kesit alsak erkek sen kadın rolünü de kocana mı versek? Vur zincire daya ilacı ( burayı ben ekledim) gör işini... Ben de manyaklaştım mı ne?
Filmlere bakıp içini karartma cnmHahahbi film daha vardı 365gün diye.
Adamlar nasıl sevişiyo çatır çatır benimki resmen odun çıktı ya
Hemde ne odun ( odun dedim ama senddn ilham alarak). 10 yılda evrimleşmeyi tamamlayamamış valla. Itt olmamış bu adam. Dayayın erotik filmleri en afillisinden ya benim istediğim gibi yapacağız ya da elizabetle sana mutluluklar dilerim diyin.Hahahbi film daha vardı 365gün diye.
Bizim ki daha gaza zalıimin oğluHemde ne odun ( odun dedim ama senddn ilham alarak). 10 yılda evrimleşmeyi tamamlayamamış valla. Itt olmamış bu adam. Dayayın erotik filmleri en afillisinden ya benim istediğim gibi yapacağız ya da elizabetle sana mutluluklar dilerim diyin.
Erkeklerin dediği gibi skor değil benim istediğim. Sevsin öpsün okşasın bol bol. Sonuca değil kalmasınFilmlere bakıp içini karartma cnmsana dediğim gibi sex onemli ama egerki anlaysili ise ve biraz da çaba gosteyirsa iyi olmak adına karışma adama büyütme olayı derim hergunheehun olunca da bıraksinn
Daha gaza gelir zalimin oğluBizim ki daha gaza zalıimin oğlu
Sevişmek çok güzel birşey bol bol sevişin..Daha gaza gelir zalimin oğludemek istedim
Onu izleyen de kimseleri begenemıyo zaten bu filmin platformlardan kalkaması lazım yoksa herkes kocasına cemkırecekHahahbi film daha vardı 365gün diye.
Ama öyle değil mi yaaOnu izleyen de kimseleri begenemıyo zaten bu filmin platformlardan kalkaması lazım yoksa herkes kocasına cemkırecek
Nasıl sertlikten bahsettin anlamadım10 senedir nasıl katlandınız?
sert olun öyleyse anlamıyor mu?? Gösterin ama elletmeyin mesela sizi tatmin edene kadar kendide isini bitiremesin. Hem sert olmanız belki farklı bi heyecan katar
Elizabeth kim ki bacımHemde ne odun ( odun dedim ama senddn ilham alarak). 10 yılda evrimleşmeyi tamamlayamamış valla. Itt olmamış bu adam. Dayayın erotik filmleri en afillisinden ya benim istediğim gibi yapacağız ya da elizabetle sana mutluluklar dilerim diyin.
Kendi kendine yapsın yani diyor. Ben kendi kendime yapıyorum ya orgazm olmak içinElizabeth kim ki bacım
Film biraz ütopik o ayrı mesele. Bizim türk erkeklerinde sayılıdır zannımca böyle bir performansAma öyle değil mi yaa
İzledin mi bilmiyorum ama adam hatunu evire çevire sevişiyo
Öyle sevişince de sex de doyumlu olur