Oh may gaaaatElizabeth kim ki bacım
Ütopik değil işte, bizimkiler ayı.Film biraz ütopik o ayrı mesele. Bizim türk erkeklerinde sayılıdır zannımca böyle bir performanskadın hadi dese adamın o akşam kirpik diplerine kadar agrıyası tutar.
Bize ütopya yavrum. Gördüğümüz mü sadece işemeye yarayan bir çıkıntıdan artık hayır falan beklemiyorumÜtopik değil işte, bizimkiler ayı.
Neyse ki esimle bu konuda ayni fikirdeyiz ikimizde uzun sevismeyi sevmiyoruzsonuc odakliyiz
Kocamla hiç orgazm olamadım kiCANIM BENİ YANLIŞ ANLAMA EN BAŞTA TEK SORUNU 1 KİŞİDE ARAMAK YANLIŞ EŞİNLE BU DURUMU KONUŞ ORTAK BİR KARAR ALIN BEN BUNU İSTİYORUM DE MUHTEMELEN EŞİN ERKEN BOŞALMAKTAN SENİ MUTLU EDEMEMEKTEN KORKUYOR YADA SEN COK CABUK ORGAZM OLUYORSUN BUNA DAYALI OLARAK BAŞLIYOR SEN EŞİNLE OTUR KONUŞ GEREKİRSE BİR YARDIM ALIN DÜZELİR
Odun odunnn yontulmamışından hem deÜtopik değil işte, bizimkiler ayı.
Ay vardı öylesi de o zamanlar daha üniversitedeydikFilm biraz ütopik o ayrı mesele. Bizim türk erkeklerinde sayılıdır zannımca böyle bir performanskadın hadi dese adamın o akşam kirpik diplerine kadar agrıyası tutar.
Benim de eski nişanlımla cinsel cekimimiz bambaşkaydı. Ex öküz kocamla aynı frekansı malesef tutturamadık. O tutku, şehvet başka birşey zorlamayla olmuyor benceAy vardı öylesi de o zamanlar daha üniversitedeydik
Seninki de değişmemişti sanırım biraz okumuştum yazdıklarınıBenim de eski nişanlımla cinsel cekimimiz bambaşkaydı. Ex öküz kocamla aynı frekansı malesef tutturamadık. O tutku, şehvet başka birşey zorlamayla olmuyor bence
Ütopik odun.Odun odunnn yontulmamışından hem de
Ben bilmem boşandım benSeninki de değişmemişti sanırım biraz okumuştum yazdıklarını
Değişmiyor yıllardır uğraşıyorum olmuyo. O zaman değişecek diye beklemesem mii
Eski zamanları özlemiyorum dersem yalan söylerim. Bu aldatmak sayılıyor mu
Hahahah arada geliyo banaaaa gitsin uğraşmayayım durumları ama sevişme sıkıntısı diye de adam boşanmaz sakin ol fiyom kendineBen bilmem boşandım ben
şu sevişme işinde bende muzdaribim . Vajinismus olmam ondan kaynaklı artık böyle düşünmeye başladımHahahah arada geliyo banaaaa gitsin uğraşmayayım durumları ama sevişme sıkıntısı diye de adam boşanmaz sakin ol fiyom kendine
O boşanma işi herkesin aklına geliyo ama değmez boşverşu sevişme işinde bende muzdaribim . Vajinismus olmam ondan kaynaklı artık böyle düşünmeye başladım
Değişmiyo canım değişmiyo değişmezler . Bende evlenirken böyle hayal etmemiştim değişir diye bekledim ama yok .Seninki de değişmemişti sanırım biraz okumuştum yazdıklarını
Değişmiyor yıllardır uğraşıyorum olmuyo. O zaman değişecek diye beklemesem mii
Eski zamanları özlemiyorum dersem yalan söylerim. Bu aldatmak sayılıyor mu
Bugün oturdum tekrardan adam gibi konuştum. Tamam diyor deniyelim diyor. Bakalım önümüzdeki süreçte neler olacakO boşanma işi herkesin aklına geliyo ama değmez boşver
Sen kaç yıllık evlisinDeğişmiyo canım değişmiyo değişmezler . Bende evlenirken böyle hayal etmemiştim değişir diye bekledim ama yok .