Cinsel mutluluk

Neyse ki esimle bu konuda ayni fikirdeyiz ikimizde uzun sevismeyi sevmiyoruz😂 sonuc odakliyiz🙈

CANIM BENİ YANLIŞ ANLAMA EN BAŞTA TEK SORUNU 1 KİŞİDE ARAMAK YANLIŞ EŞİNLE BU DURUMU KONUŞ ORTAK BİR KARAR ALIN BEN BUNU İSTİYORUM DE MUHTEMELEN EŞİN ERKEN BOŞALMAKTAN SENİ MUTLU EDEMEMEKTEN KORKUYOR YADA SEN COK CABUK ORGAZM OLUYORSUN BUNA DAYALI OLARAK BAŞLIYOR SEN EŞİNLE OTUR KONUŞ GEREKİRSE BİR YARDIM ALIN DÜZELİR

CANIM BENİ YANLIŞ ANLAMA EN BAŞTA TEK SORUNU 1 KİŞİDE ARAMAK YANLIŞ EŞİNLE BU DURUMU KONUŞ ORTAK BİR KARAR ALIN BEN BUNU İSTİYORUM DE MUHTEMELEN EŞİN ERKEN BOŞALMAKTAN SENİ MUTLU EDEMEMEKTEN KORKUYOR YADA SEN COK CABUK ORGAZM OLUYORSUN BUNA DAYALI OLARAK BAŞLIYOR SEN EŞİNLE OTUR KONUŞ GEREKİRSE BİR YARDIM ALIN DÜZELİR
Kocamla hiç orgazm olamadım ki
Konuştum böyle istiyorum
Böyle sevişelim
Erken boşalma arada oluyor
Ama bi cinsel terapist fln bulmam lazım sanırım
Önce kendim gidip konuşayım
Sonra kocam beyi götüreyim

Sevişme kursu fln varsa orqya da gitmeye razıyım ben 😂😂😂

Benim de eski nişanlımla cinsel cekimimiz bambaşkaydı. Ex öküz kocamla aynı frekansı malesef tutturamadık. O tutku, şehvet başka birşey zorlamayla olmuyor bence
Seninki de değişmemişti sanırım biraz okumuştum yazdıklarını
Değişmiyor yıllardır uğraşıyorum olmuyo. O zaman değişecek diye beklemesem mii
Eski zamanları özlemiyorum dersem yalan söylerim. Bu aldatmak sayılıyor mu 🤔 😣

Ben bilmem boşandım ben :KK53:

Hahahah arada geliyo banaaaa gitsin uğraşmayayım durumları ama sevişme sıkıntısı diye de adam boşanmaz sakin ol fiyom kendine
şu sevişme işinde bende muzdaribim . Vajinismus olmam ondan kaynaklı artık böyle düşünmeye başladım

Değişmiyo canım değişmiyo değişmezler . Bende evlenirken böyle hayal etmemiştim değişir diye bekledim ama yok .

X