Cinsel mutluluk

Üzücü ya. Inşallah anlar beyni dank eder 10 yıldır etmemiş ama söylemiyorsunuz demekki. Erkeklere söylemek lazım bacım. Anlamiyolar

Çocuklara bişeyler öğret, eşe bişeyler öğret....
Eğitim şart tamam ama çabalamak da lazım. Öyle içi boş eğitime karşıyım valla. Grinin elli tonunundan bir kesit alsak erkek sen kadın rolünü de kocana mı versek? Vur zincire daya ilacı ( burayı ben ekledim) gör işini... Ben de manyaklaştım mı ne?:eek::halay::kahve:

Eğitim şart tamam ama çabalamak da lazım. Öyle içi boş eğitime karşıyım valla. Grinin elli tonunundan bir kesit alsak erkek sen kadın rolünü de kocana mı versek? Vur zincire daya ilacı ( burayı ben ekledim) gör işini... Ben de manyaklaştım mı ne?:eek::halay::kahve:
Hahah 😂 bi film daha vardı 365gün diye.
Adamlar nasıl sevişiyo çatır çatır benimki resmen odun çıktı ya

Filmlere bakıp içini karartma cnm 🤣 sana dediğim gibi sex onemli ama egerki anlaysili ise ve biraz da çaba gosteyirsa iyi olmak adına karışma adama büyütme olayı derim hergunheehun olunca da bıraksinn😬🧐🤪

Hemde ne odun ( odun dedim ama senddn ilham alarak). 10 yılda evrimleşmeyi tamamlayamamış valla. Itt olmamış bu adam. Dayayın erotik filmleri en afillisinden ya benim istediğim gibi yapacağız ya da elizabetle sana mutluluklar dilerim diyin.

Hemde ne odun ( odun dedim ama senddn ilham alarak). 10 yılda evrimleşmeyi tamamlayamamış valla. Itt olmamış bu adam. Dayayın erotik filmleri en afillisinden ya benim istediğim gibi yapacağız ya da elizabetle sana mutluluklar dilerim diyin.
Bizim ki daha gaza zalıimin oğlu 😬🤪🤣🤣

Filmlere bakıp içini karartma cnm 🤣 sana dediğim gibi sex onemli ama egerki anlaysili ise ve biraz da çaba gosteyirsa iyi olmak adına karışma adama büyütme olayı derim hergunheehun olunca da bıraksinn😬🧐🤪
Erkeklerin dediği gibi skor değil benim istediğim. Sevsin öpsün okşasın bol bol. Sonuca değil kalmasın

10 senedir nasıl katlandınız?
sert olun öyleyse anlamıyor mu?? Gösterin ama elletmeyin mesela sizi tatmin edene kadar kendide isini bitiremesin. Hem sert olmanız belki farklı bi heyecan katar 😏
Nasıl sertlikten bahsettin anlamadım

Elizabeth kim ki bacım

Ama öyle değil mi yaa
İzledin mi bilmiyorum ama adam hatunu evire çevire sevişiyo
Öyle sevişince de sex de doyumlu olur 🥰
Film biraz ütopik o ayrı mesele. Bizim türk erkeklerinde sayılıdır zannımca böyle bir performans :KK53: kadın hadi dese adamın o akşam kirpik diplerine kadar agrıyası tutar. :KK70::KK70::KK8:

X