Cinsel isteksizlik

Lilithinizz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2024
5
0
26
Merhaba, ben 9 aydır evliyim. İlişki sırasında cinsel isteksizlik yaşıyorum. Yani öyle böyle değil, eşim 1 ay istemese yanaşmayacagm. Zaten son bir aydır da doğru düzgün bir ilişkimiz olmadı. Son zamanlarda da aşırı acı çekmeye başlamıştım. Eşimi çok seviyorum severek evlendim. Evlenmeden önce yakınlaşmalarımız olmuştu o zamanlar hiç isteksizlik yoktu aksine ona karşı bir çekim vardı ama balayı tatilimizden sonra bende en ufak bir cinsel istek belirtisi olmadı, olmuyorda. Lütfen yardımcı olur musunuz hiç iyi değilim bu yüzden sürekli ağlıyorum.

Doktora gittiniz mi bu durum sebebiyle? Herhangi bir tanı koyuldu mu?
Veya eşinizden beklediğiniz performansı falan mı göremiyorsunuz acaba ?
Kadın doğum uzmanına göründüm fakat fiziksel bir durum olmadığını hormanlarimda da sıkıntı olmadığını belirtti. Performans ile alakalı mı bilemem ama yakınlaşmaya beni uyarmaya çalıştığı zaman bile hiçbir istek belirtisi olmuyor.

Merhaba, ben 9 aydır evliyim. İlişki sırasında cinsel isteksizlik yaşıyorum. Yani öyle böyle değil, eşim 1 ay istemese yanaşmayacagm. Zaten son bir aydır da doğru düzgün bir ilişkimiz olmadı. Son zamanlarda da aşırı acı çekmeye başlamıştım. Eşimi çok seviyorum severek evlendim. Evlenmeden önce yakınlaşmalarımız olmuştu o zamanlar hiç isteksizlik yoktu aksine ona karşı bir çekim vardı ama balayı tatilimizden sonra bende en ufak bir cinsel istek belirtisi olmadı, olmuyorda. Lütfen yardımcı olur musunuz hiç iyi değilim bu yüzden sürekli ağlıyorum.
Balayında ne olduğunu bizim mi tahmin etmemiz gerekiyor. 😒

Ters bir durum olmadı gayet istekliydim gayette güzel geçti daha sonralarda başladı bu isteksizlik yani dediğim gibi eşim istemesin benim aklıma gelmiyor bile en ufak bir kıpırtı bile oluşmuyor içimde

Ters bir durum olmadı gayet istekliydim gayette güzel geçti daha sonralarda başladı bu isteksizlik yani dediğim gibi eşim istemesin benim aklıma gelmiyor bile en ufak bir kıpırtı bile oluşmuyor içimde
Bana çok anlamsız geldi. Yani balayında çok güzel bir cinsel ilişki süreci yaşasanız ve döndüğünüz gibi birden cinsel isteksizlik oluştuysa psikolojik olarak bir destek alın normal değil. Ama balayında da keyifli bir cinsellik süreci olmadıysa istememeniz çok normal. O yüzden detaya girmeniz gerekiyor.

Kadın doğum uzmanına göründüm fakat fiziksel bir durum olmadığını hormanlarimda da sıkıntı olmadığını belirtti. Performans ile alakalı mı bilemem ama yakınlaşmaya beni uyarmaya çalıştığı zaman bile hiçbir istek belirtisi olmuyor.
Kadın doğum uzmanı değilde belki psikolog yardımcı olabilir size.. Eşinizden önce birliktelik yaşadığınız biri oldu mu ayrıca? O da tetikliyor olabilir belki isteksizliğinizi.

Aynı evde sürekli yanana olduğunuz için olabilir.özlem yok ki

Daha önce orgazm oldunuz mı evlilikte ? Ben de orgazm olmayı bilmeden önce cinsel isteğim yoktu. Öğrenince zevkli bir şey olduğunu fikri ile artıyor

Cinsel istek uzmanları var. Online görüşmede yapıyorlar. Onlarla konuşup yardım alabilirsin.
Eşinle iletişimi kesme. Birleşme olmasa bile temastan kaçınma. Allah korusun soğukluk girer.

X