Merhaba 4 yıllık evliyim 2 yasinda kızım var. Eşimle 2 veya 3 ayda bir ilişkimiz oluyor. Ben 30 yaşındayım eşim 36 yasinda. Evlendikten sonra soğukluk oldu en ufak tartışmayı cinsel birlikteliğimize yansıttı. Kızım biraz babasina düşkün ve arada ağlıyor eşim sesinden rahatsız oluyor ve uyuyamıyor. Gece çalışıyor haftada 2 gün izni var . Neden beni arzulamiyorsun yada izinli günlerinde aksam birlikte birseyler yapmıyoruz dediğimde yorgunum uykusuzum diyor . Bende yorgunum ama 1 saat bile olsa birlikte tv izleyebiliriz sarılıp uyuyabiliriz. Kendi uykusu için birlikte uyumuyoruz. Konuyu actigimda bencilsin diyor hicmi uyumayayım diye cevap veriyor. Cocuk ses yapmasın diye kızımla birlikte uyuyoruz. Ama izin gunde bile yanıma gel 1 2 saat falan demiyor. Sorduğumda beni seviyor ve arzuluyormus. Eşime göre güzel bir kadınım beyaz tenli renkli gözlü. Kilolu vs de değilim. Artık eşimden soğudum aynada kendimi çirkin hissediyorum. Cinsellikten soğudum. Kendimi kadin gibi hissedemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.3 ay bir erkek nasıl dayanır aldatma vs yok . Başka kadınlarda asla bakmaz . Dışarıya bir ilgi vs bakış yok . Eşimin burcu oglak . Benim aslan cok zıt insanlariz
Son düzenleme: