• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel istek

İsteklerimi gerçekleştireceğim eğer gelirse. :/
Daha yaşın 13. Bi anlık ergenlik istekleriyle yanlışa düşme derim. Herkes o yaşlarfa birşeyler ister düşünür. Ergenliğe giriyoruz ve çok normal sadece bu evreyi güzel bi şekilde atlatmaya çalış.

Maalesef yok, arkadaşlarımın hepsi İnternet'ten. Çok iyiler hepsi de.
Bu aralar diğer arkadaşlarımla pek konuşasım gelmiyor, o 18 yaşındaki arkadaşımla konuşmak istiyorum. Ayrıca ondan hoşlanmaya başladım

Ben istediğim için birşey olmaz.
Eğer yaparsam doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum aslında.
Doğum kontrol hapını reçetesiz biz eczaneye gitsen vermemeleri gerek. Ah be 13 yaş daha gencecik bedenen gelişmemis. Kendine yazık edersin.. kendini kullandırtma.

Asla kadın olma ve asla küçücük yaşta bakireliğini bozdurup kadın olma kadın olursan isteklerin arzuların bitmez bilemezsin belki de hayat kadını oluverirsin hayat bu hiç ummadığın şeyleri yaşarsın ve ömrün boyunca pişmanlığını yaşarsın küçük yaşta kadın olan tanıdığım var istemeden kadın oldu ama yillarca pişmanlığını çekti ayrıca genelde bakire bi kızda nasıl cinsel istek olabilirki hayatını mahvetmemelisin kafanı bu düşünceden arındır

Maalesef yok, arkadaşlarımın hepsi İnternet'ten. Çok iyiler hepsi de.
Bu aralar diğer arkadaşlarımla pek konuşasım gelmiyor, o 18 yaşındaki arkadaşımla konuşmak istiyorum. Ayrıca ondan hoşlanmaya başladım

Ben istediğim için birşey olmaz.
Eğer yaparsam doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum aslında.
Bu senin isteğine bağlı değil, senin yerine annen baban şikayetci olursa direk hapse atılır. Sana rızan varmıydı demezler bile.

Back