• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel istek

cennet236

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
9
0
1
20
Ben 13 yaşındayım ve sürekli cinsellik düşünüyorum bu sıralar. Bir arkadaşım yardım al dedi, almalı mıyım?
Bu arada bir İnternet arkadaşım var 18 yaşında. Onunla cinsellik hakkında konuşuyoruz birkaç gündür çünkü ben istiyorum. Daha iyi hissediyorum konuştukça. Şimdilik Türkiye'ye gelemeyeceğini söyledi.. Ben çok fazla bekleyebileceğimi düşünmüyorum.
Bir de normal midir bu yaşta bu kadar cinsel istek?
-
Ergenliğe 2 yıl önce girdim, cinsel isteğim geçen yıl başladı..

Tövbe bismillah. Geldiğinde napacan gelemediği de dayanamam demişsin napacan. Ergenlikten olsa gerek inşallah yanlış bişey yapipta cook pişman olmazsın

Tövbe bismillah. Geldiğinde napacan gelemediği de dayanamam demişsin napacan. Ergenlikten olsa gerek inşallah yanlış bişey yapipta cook pişman olmazsın
İsteklerimi gerçekleştireceğim eğer gelirse. :/

Yaşadığın cok normal... istediklerin çok normal. ancak çok çok erken... ve bu yükselişler seni hata yapmaya pişman olmaya götürür. Ancak yetişkin olana kadar beklemen senin için faydalı olur. Hem fizik yapın oturacak, hem zihnin. İnternetten tanıdığın herhangi biriyle değil, eşinle yaşadığında cok daha büyük keyif alacaksın.

Spora gitmeni öneririm sana... şuan hormon yapın değiştiği için böyle hissediyorsun. Sporla bunu dengeleyebilirsin.

Hem internetten biriyle görüşmen ne kadar sağlıklı? Çevrende arkadaşın yok mu sosyalleşebileceğin?

Canim... 18 yaşında bir erkekle cinsellik yaşaman yasak. Sen daha 13 yaşındasın. Sana dokunan bir erkek hapise girer... bunu unutma.

İsteklerin normal ama bazi şeyler icin yaşın daha uygun değil.

Mesela hamile kalsan kendin doktora bile gidemezsin. Spor yap, arkadaşlarınla gez. Belirli bir zaman sonra hormonlarin düzene girecek. Sakin bir yanlış yapipda senden yaşca büyük bir adamla bu konulara girme

Hem internetten biriyle görüşmen ne kadar sağlıklı? Çevrende arkadaşın yok mu sosyalleşebileceğin?
Maalesef yok, arkadaşlarımın hepsi İnternet'ten. Çok iyiler hepsi de.
Bu aralar diğer arkadaşlarımla pek konuşasım gelmiyor, o 18 yaşındaki arkadaşımla konuşmak istiyorum. Ayrıca ondan hoşlanmaya başladım
Canim... 18 yaşında bir erkekle cinsellik yaşaman yasak. Sen daha 13 yaşındasın. Sana dokunan bir erkek hapise girer... bunu unutma.

Hamile kalsan kendin doktora bile gidemezsin.
Ben istediğim için birşey olmaz.
Eğer yaparsam doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum aslında.

Bu aralar diğer arkadaşlarımla pek konuşasım gelmiyor, o 18 yaşındaki arkadaşımla konuşmak istiyorum. Ayrıca ondan hoşlanmaya başladım

Hayir canim. Reşit olmadığın sürece cocuk istismarı olarak sayiliyor?

Doğum kontrol hapini nerden temin etmeyi düşünüyorsun?

Daha bedenin bile tam gelişmemişken cinselliği yaşamak nedir çocuğum..
Seks yapmak yaşamak bu yaşlar için hiç uygun değildir,şayet o erkek arkadaşın sana dokunursa istismara girer haberin olsun..

Annenle konuşsan ozaman bu konuyu?
Daha önce konuşmuştum annemle, o zamanlar 20-30 yaşlarında biriyle konuşuyordum. Bu sefer o istiyordu konuşmak. Aslında ondan hoşlanmıyordum, sadece cinselliği denemek için işte..
Anneme buluşacağımı söylemiştim, çok tehlikeli falan dedi annem.
Daha sonra o adam beni bıraktı. Çok pişman oldum.
Ama şimdi iyi bir arkadaşım var...

Sen gerçek olamazsın. Fake olduğunu düşünüyorum. Eğer gerçek isen bile yanlış yoldasin. Bu yaşta bu ne istek yahu. Pişman olacağın şeyler yapma bir anlık istek uğruna.

Sen gerçek olamazsın. Fake olduğunu düşünüyorum. Eğer gerçek isen bile yanlış yoldasin. Bu yaşta bu ne istek yahu. Pişman olacağın şeyler yapma bir anlık istek uğruna.
Kafası karışmış bir ergenim. :/
İnamamanızı anlıyorum, çok olgunlaştım çok...

Hersey zamaninda güzel be yavrum.
Hayatta baska zevkler de var. Gez toz eğlen hobi edin sanatla sporla ugras. Neden büyümek icin bu kadar acele ediyorsun?

Ömür boyu pismanligini yasayacagin bir hata olur bu sadece...

Subliminal mesaj filan mi yedin cizgi film izlerken tövbe yarabbim ya...

Psikoloğa gitsem faydalı olur mu benim için? İsteğim eskisi gibi sadece ayda birkaç kere bir günlüğüne gelsin, ben bunu istiyorum.

Psikoloğa gitsem faydalı olur mu benim için? İsteğim eskisi gibi sadece ayda birkaç kere bir günlüğüne gelsin, ben bunu istiyorum.

Git git. Sen bir kere birlikte olsan hergun istersin çünkü... Ayrica dogum kontrol hapi oyle kafana gore kullanilmaz ve bebek istemiyorsan en az bir ay önce den baslamalisin. Yani ilk ay zaten korumaz

Konu Fake bana kalırsa değilse de bi azarlamalik işi var ayıp ayıp. .hormonlar tamam Fora da bu resmen terbiyesizlik . Yok dayanamazmişta bilmem ne . Bizde çocuk olduk ama böyle olmadık.

Konu Fake bana kalırsa değilse de bi azarlamalik işi var ayıp ayıp. .hormonlar tamam Fora da bu resmen terbiyesizlik . Yok dayanamazmişta bilmem ne . Bizde çocuk olduk ama böyle olmadık.
Üzgünüm sizi rahatsız ettiysem, neler hissettiğimi yazdım sadece.
"hormonlar tamam Fora da bu resmen terbiyesizlik" ile neyi kastettiniz?
Ayrıca geçmişte psikolojik sorunlar çok yaşadım. Bunun da etkisi var bence.

20-30 yasinda adamla konusuyordun adam ayrilinca uzuldun yasayamadiklarin icin oyle mi?
13 yasindasin daha cocuksun 18 bile degilsin.Neden buyumek ve bunlari yasamak icin acele ediyorsun ki?
Yukardaki mesajinda da ''cok olgunlastim cok"yazmissin?
Ben 25 yasindayim hala olgunlastigimi dusunmuyorum.
Seni bu kadar olgunlastiran internette cinsel icerikli mesajlasmalar mi?
Hadi sütünü iç de yat.

Back