Cinsel Iliskiyi 30-40 Dakika bosalmadan sürdürebilen Erkek var mi

Olur yani neden olmasın, ben daha uzun süresini de birden fazla kez yaşadım. Benim de önceki partnerlerim giyinik öpüşürken boşalıyordu mesela erkek arkadaşımla ilk görüştüğümüzde 4-5 saat seks yapmadan sevişmiştik “niye boşalmadın” demiştim 😂.

Biz birden fazla kez 5-6 saat seks yaptık. 30-40 dk normal bir süre bizim için. Bazı günler birkaç dakika sürdüğü de oluyor. Bazı günler de saatler sürebiliyor 🤷🏼‍♀️. Çok sarhoşken boşalamaz benimki. Ben artık yoruluyorum ayak uydurabilsem sarhoşken yine yaparız saatlerce. Geçende yine çok sarhoşken 1.5 saat oral seks yaptım boşalamadığında yoruldum uyuyalım dedim 😂.
Hamişlikten aylardır doğru düzgün sevişemeyen biri olarak canım çekti kız, ne güzel anlattın öyle🤤:KK53:

Hamişlikten aylardır doğru düzgün sevişemeyen biri olarak canım çekti kız, ne güzel anlattın öyle🤤:KK53:
Ayy 14 güncük kalmış doğuma, umarım kolay bir doğum olur, sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza :KK36: . Gebelik riskli değilse, son günlerinde ilişki doğumu kolaylaştırıyor diye duymuştum, siz de deneyebilirsiniz aslında, bir taşla iki kuş :KK8:

Ayy 14 güncük kalmış doğuma, umarım kolay bir doğum olur, sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza :KK36: . Gebelik riskli değilse, son günlerinde ilişki doğumu kolaylaştırıyor diye duymuştum, siz de deneyebilirsiniz aslında, bir taşla iki kuş :KK8:
Cok haklısın ben de duymuştum bi heves anlattım:D ama Anam benimki çok pimpirkli, cocuga bişi olmasın diye diye aylardır düzgün olmadı ya zaten, ben de artık pes ettim :D
Sağol bebiş amin inşallah😍😍 heyecan tavan😅
İsteyen herkes dilediği zamanda bu güzel duyguyu tadar umarım:KK36:

Adam uygun anda dikkatini dağıtır,kikirdamalar, sohbetler, belki etajerin üstünden fındık meyve yemek falan gibi birkaç dakikalık molalar verirse gayet de olabilir bir şey. Ama hiç es de vermeden sırf girdi çıktı isiyse bahsettiğiniz insan tahris olur. Kim bundan zevk alır ki?

"Canım sen devam et ben bi komidinin tozunu alayım", "Islak bezi uzatır mısın" diyalogları zihnimde canlandı.
Pozisyon değiştirip tempo düşürüp yükseltip devam edebilir belki. Olayda erkek tarafın 30dk olamadığı mı yoksa 30 dk olmadan durabildiği mi önemli bence.
Kontrolsüz güç güç değildir diyorum.
Ilahi cok güldüm 🤣 sürelli ayni pozisyonda olmaz elbet ama oralla filan kombine ettinmi bence gayet makul

Olur yani neden olmasın, ben daha uzun süresini de birden fazla kez yaşadım. Benim de önceki partnerlerim giyinik öpüşürken boşalıyordu mesela erkek arkadaşımla ilk görüştüğümüzde 4-5 saat seks yapmadan sevişmiştik “niye boşalmadın” demiştim 😂.

Biz birden fazla kez 5-6 saat seks yaptık. 30-40 dk normal bir süre bizim için. Bazı günler birkaç dakika sürdüğü de oluyor. Bazı günler de saatler sürebiliyor 🤷🏼‍♀️. Çok sarhoşken boşalamaz benimki. Ben artık yoruluyorum ayak uydurabilsem sarhoşken yine yaparız saatlerce. Geçende yine çok sarhoşken 1.5 saat oral seks yaptım boşalamadığında yoruldum uyuyalım dedim 😂.
Sonrasındaki çene ağrısını hayal ettim de 😱

2gun önce bu konuya yorum yazmıştım hep bu konuda şikayet oluyor aslında anket şeklinde konu açıp süre olarak ortalamalar aydınlığa kavuşması lazım öyle bı konu açılıyor mu acaba
Süre konusunda merakı gidermek için anket açılabilir evet ama linç ekibi yakalarsa ki asla kaçırmaz. Hakaret ve saldırıdan başını alamazsın. Bana hayatın sadece yatak odasında mı geçiyor diyip saldıran oldu, hatırlarsın belki. Kendi başını yakma derim ben.

Süre duruma göre de değişir aslında, çok özlemişsindir beş dakikada olur biter her şey iki taraf için de, keyif almak uzun uzun dokunmak istersin 2 saat sürer ama erkeğin kendini kontrol edebilmesi esas. Teknikleri bilen bir adam 40 dakikaya da 1.5saate de isterse uzatır.

Back
X