- 20 Ağustos 2021
- 1.108
- 1.214
- 48
- Konu Sahibi pistachio_27
Maşallah size rekor kırmışsıniz benim dusuncemİşte sonucunda yaptığım için yorulup uyudum. Çok sarhoştuk. Birkaç kez söylendim kızdım, ertesi gün unuttuk tabi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah size rekor kırmışsıniz benim dusuncemİşte sonucunda yaptığım için yorulup uyudum. Çok sarhoştuk. Birkaç kez söylendim kızdım, ertesi gün unuttuk tabi
![]()
Bizim için normal süreler diye örnek vermiştim onu, rekor değilMaşallah size rekor kırmışsıniz benim dusuncem
Biz yaşlanıyoruz artık 1.5 saat oral yapmıyoruz ama ilişki olarak buradaki yorumlara göre süremiz çok iyi bunu anladimBizim için normal süreler diye örnek vermiştim onu, rekor değil.
Hamişlikten aylardır doğru düzgün sevişemeyen biri olarak canım çekti kız, ne güzel anlattın öyleOlur yani neden olmasın, ben daha uzun süresini de birden fazla kez yaşadım. Benim de önceki partnerlerim giyinik öpüşürken boşalıyordu mesela erkek arkadaşımla ilk görüştüğümüzde 4-5 saat seks yapmadan sevişmiştik “niye boşalmadın” demiştim.
Biz birden fazla kez 5-6 saat seks yaptık. 30-40 dk normal bir süre bizim için. Bazı günler birkaç dakika sürdüğü de oluyor. Bazı günler de saatler sürebiliyor. Çok sarhoşken boşalamaz benimki. Ben artık yoruluyorum ayak uydurabilsem sarhoşken yine yaparız saatlerce. Geçende yine çok sarhoşken 1.5 saat oral seks yaptım boşalamadığında yoruldum uyuyalım dedim
.
Bize de kar engeli geldiHamişlikten aylardır doğru düzgün sevişemeyen biri olarak canım çekti kız, ne güzel anlattın öyle![]()
Ayy 14 güncük kalmış doğuma, umarım kolay bir doğum olur, sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınızaHamişlikten aylardır doğru düzgün sevişemeyen biri olarak canım çekti kız, ne güzel anlattın öyle![]()
Cok haklısın ben de duymuştum bi heves anlattımAyy 14 güncük kalmış doğuma, umarım kolay bir doğum olur, sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Gebelik riskli değilse, son günlerinde ilişki doğumu kolaylaştırıyor diye duymuştum, siz de deneyebilirsiniz aslında, bir taşla iki kuş
![]()
Ooooo o zaman dönüşte o ateşle geliyor 3 saatBize de kar engeli geldi. Bu hafta sonu görüşemiyoruz, haftaya zaten reglim. Bahara kadar biz de galiba doğru düzgün sevişemicez
![]()
Ilahi cok güldüm"Canım sen devam et ben bi komidinin tozunu alayım", "Islak bezi uzatır mısın" diyalogları zihnimde canlandı.
Pozisyon değiştirip tempo düşürüp yükseltip devam edebilir belki. Olayda erkek tarafın 30dk olamadığı mı yoksa 30 dk olmadan durabildiği mi önemli bence.
Kontrolsüz güç güç değildir diyorum.
ilaç kullanıyordur , bızzat şahit oldumAma ikinci Iliskiden bahsetmiyoruz. 1 seferdeki Performansdan bahsediyoruz vede Ön sevismesiz. Sizi bilmem ama ben duyunca neredeyse sandalyeden düsüyordumErkeklere dair umutlarim yeserdi resmen.
Evet var izim evde :)Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Sonrasındaki çene ağrısını hayal ettim deOlur yani neden olmasın, ben daha uzun süresini de birden fazla kez yaşadım. Benim de önceki partnerlerim giyinik öpüşürken boşalıyordu mesela erkek arkadaşımla ilk görüştüğümüzde 4-5 saat seks yapmadan sevişmiştik “niye boşalmadın” demiştim.
Biz birden fazla kez 5-6 saat seks yaptık. 30-40 dk normal bir süre bizim için. Bazı günler birkaç dakika sürdüğü de oluyor. Bazı günler de saatler sürebiliyor. Çok sarhoşken boşalamaz benimki. Ben artık yoruluyorum ayak uydurabilsem sarhoşken yine yaparız saatlerce. Geçende yine çok sarhoşken 1.5 saat oral seks yaptım boşalamadığında yoruldum uyuyalım dedim
.
Yoo ağrı olmadıSonrasındaki çene ağrısını hayal ettim de![]()
İyi bariYoo ağrı olmadı![]()
2gun önce bu konuya yorum yazmıştım hep bu konuda şikayet oluyor aslında anket şeklinde konu açıp süre olarak ortalamalar aydınlığa kavuşması lazım öyle bı konu açılıyor mu acabaİyi bari![]()
Süre konusunda merakı gidermek için anket açılabilir evet ama linç ekibi yakalarsa ki asla kaçırmaz. Hakaret ve saldırıdan başını alamazsın. Bana hayatın sadece yatak odasında mı geçiyor diyip saldıran oldu, hatırlarsın belki. Kendi başını yakma derim ben.2gun önce bu konuya yorum yazmıştım hep bu konuda şikayet oluyor aslında anket şeklinde konu açıp süre olarak ortalamalar aydınlığa kavuşması lazım öyle bı konu açılıyor mu acaba