• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel Iliskiyi 30-40 Dakika bosalmadan sürdürebilen Erkek var mi

Her ilişkide veya her erkek o kadar yapar veya yapamaya bilir ama 30.40dk da çok abartılacak bişey degil kimisi hiç 2 sefer ilişki yaşamamış yaşayanlar da normal karşılıyor bir gecede 2kez ilişkiyi
böyle sorulardaki yorumları okudukça genel olarak ilişkilere not verecek olursak 10 üzerinden en fazla 3 verilir verilir
Ama ikinci Iliskiden bahsetmiyoruz. 1 seferdeki Performansdan bahsediyoruz vede Ön sevismesiz. Sizi bilmem ama ben duyunca neredeyse sandalyeden düsüyordum 😄 Erkeklere dair umutlarim yeserdi resmen.

Ama ikinci Iliskiden bahsetmiyoruz. 1 seferdeki Performansdan bahsediyoruz vede Ön sevismesiz. Sizi bilmem ama ben duyunca neredeyse sandalyeden düsüyordum 😄 Erkeklere dair umutlarim yeserdi resmen.
Anladım, anlattım da yapmayana abartı yapanlara normal gelir ama ilişkide çoğunlu çift şikayetçi bizim de süper bı ilişkimiz yok ama kucukseyleri de büyük bı sorunmus gibi algı yaratmamak gerekiyor eşler arasinda

Geç boşalmak iyi bir şey değildir. İdeal sex süresi 15 dk. 15 dk bir kadının orgazm olması için yeterli bir süredir. Kadınla erkek eş zamanlı boşalmalıdır.
Bir erkeğin geç boşalması iyi bir kabiliyet değildir. Ama bir gecede bir kaç kere ereksiyon olup, boşalabilmesi kabiliyettir.

Geç boşalmak iyi bir şey değildir. İdeal sex süresi 15 dk. 15 dk bir kadının orgazm olması için yeterli bir süredir. Kadınla erkek eş zamanlı boşalmalıdır.
Bir erkeğin geç boşalması iyi bir kabiliyet değildir. Ama bir gecede bir kaç kere ereksiyon olup, boşalabilmesi kabiliyettir.
Peki bu sitelerde 45 dk 1 saat sevilen real çiftler nasıl oluyor? Bilmediğimden soruyorum ilaç mı kullanıyorlar acaba?

Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.

Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
40 dakika boyu aralıksız penetrasyon değil ama 40 dakika kesintisiz tam ereksiyon hali var, kesinlikle iyi bir şey kontrol edebilen için. Bu tam olarak geç boşalma değil, geç boşalma bir problem ama onda erkek uğraşmasına rağmen boşalamaz, bunda istediği takdirde 5 dakika içinde boşalabilir. Tamamen kontro edebiliyorlar yani

O kadar uzun bir ilişki istemezdim ben. Boşalmak erken bosalma hariç, fazla zevk alınınca olur, acaba yeterince zevk almıyor mu? Belki de yorumum yanlıştır, bilemedim.
Hayır farklı bir durum bu tipler boşalma anından çok penetrasyon halinden zevk alıyor. Boşalma yaklaşınca bir süre harekersiz kalıp geciktirip devam ediyorlar.
Peki bu sitelerde 45 dk 1 saat sevilen real çiftler nasıl oluyor? Bilmediğimden soruyorum ilaç mı kullanıyorlar acaba?
İlaç kullanan da vardır mutlaka ama kullanmayanı da var emin ol

Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.

Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Ben istemezdim şahsen 30 40 dk içli dışlı olmayı 😀😀

Sizin öyle bi tecrübeniz olmadığı için inanamıyorsunuz sanırım :) ama mümkün olabilecek bir şey abartılı gelmiyor bana

Bende yok malesef nerde o şans:kızgın: ama evet varmış.

Bizim mükemmel diyemem ama buradaki 1dk da 5 dk bitiyor veya sertlik gidiyor diyenleri görünce de ben şaşırıyorum i yuzden çoğu cifttin mi ikiskileri kötü diye dusunuyorum

Back
X