• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel Iliskiyi 30-40 Dakika bosalmadan sürdürebilen Erkek var mi

Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.

Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
😂 inanma zaten gir çık gir çık adamın iflahı kurur

Vlla çok fazla birlikte olan erkekler geç boşalır zaten 1.1.5 saat bile süren duydum kısacası tek kdın

"Canım sen devam et ben bi komidinin tozunu alayım", "Islak bezi uzatır mısın" diyalogları zihnimde canlandı.
Pozisyon değiştirip tempo düşürüp yükseltip devam edebilir belki. Olayda erkek tarafın 30dk olamadığı mı yoksa 30 dk olmadan durabildiği mi önemli bence.
Kontrolsüz güç güç değildir diyorum.

Evet, var tutabilen ama şimdi boşalıyım mı? Olayı çok itici bence. Bu işlerin spontane olması gerekir düşüncesindeyim
Çiftlerin aynı anda gelmesi herzqman olmaz diye düşünüyorum kimisi ilk dknda boşalıyor kimisi uzun süre genelde üstte olduğum pozisyonda 5dk da bennorgazm oluyorum o nasıl olacak

Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.

Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
M MrsDelfino sorma hakkımı kullanıyorum 🤷‍♀️ O derse inanırım

Olur yani neden olmasın, ben daha uzun süresini de birden fazla kez yaşadım. Benim de önceki partnerlerim giyinik öpüşürken boşalıyordu mesela erkek arkadaşımla ilk görüştüğümüzde 4-5 saat seks yapmadan sevişmiştik “niye boşalmadın” demiştim 😂.

Biz birden fazla kez 5-6 saat seks yaptık. 30-40 dk normal bir süre bizim için. Bazı günler birkaç dakika sürdüğü de oluyor. Bazı günler de saatler sürebiliyor 🤷🏼‍♀️. Çok sarhoşken boşalamaz benimki. Ben artık yoruluyorum ayak uydurabilsem sarhoşken yine yaparız saatlerce. Geçende yine çok sarhoşken 1.5 saat oral seks yaptım boşalamadığında yoruldum uyuyalım dedim 😂.

Ya bide şey derler ya , neyi kınarsan başına gelir ?
Lisedeyken 45 dk seks yapılmasını sağlayan gıda takviyesi reklamından çok korkmuştum. Tabi seksi kadınların zevk almadığı canını yakan bir şey sandığım için 😂. “10 dk bile çok ya 45 ne??!” dediğimi hatırlıyorum, 45 dk neymiş çok güzel öğrendim :D

Lisedeyken 45 dk seks yapılmasını sağlayan gıda takviyesi reklamından çok korkmuştum. Tabi seksi kadınların zevk almadığı canını yakan bir şey sandığım için 😂. “10 dk bile çok ya 45 ne??!” dediğimi hatırlıyorum, 45 dk neymiş çok güzel öğrendim :KK70:
‘45 dk neymiş çok güzel öğrendim’ cümlesi şahane 😄😄🤩 jshdsjdhj

45 benim için dersin bitmesine 45 dk vardı 🤣hsjdsjddj ara sıra hala ders ne zaman biter dediğim oluyo ama nadiiirr 😂
Bu sürede neler yapabildiğini düşününce çok garip geliyor. Öğretmenim ben de, 40 dk ders işliyoruz. O kadar uzun bir süre gibi geliyor ki 😂. Biz 40-45 dk seksi nasıl kısa buluyormuşuz zamanında diyorum.

Bu sürede neler yapabildiğini düşününce çok garip geliyor. Öğretmenim ben de, 40 dk ders işliyoruz. O kadar uzun bir süre gibi geliyor ki 😂. Biz 40-45 dk seksi nasıl kısa buluyormuşuz zamanında diyorum.
Tamamen yapılan işten alınan zevk ile alakalı o süre ne kadar kısa ne kadar uzun olduğu 😅🙏

Olur yani neden olmasın, ben daha uzun süresini de birden fazla kez yaşadım. Benim de önceki partnerlerim giyinik öpüşürken boşalıyordu mesela erkek arkadaşımla ilk görüştüğümüzde 4-5 saat seks yapmadan sevişmiştik “niye boşalmadın” demiştim 😂.

Biz birden fazla kez 5-6 saat seks yaptık. 30-40 dk normal bir süre bizim için. Bazı günler birkaç dakika sürdüğü de oluyor. Bazı günler de saatler sürebiliyor 🤷🏼‍♀️. Çok sarhoşken boşalamaz benimki. Ben artık yoruluyorum ayak uydurabilsem sarhoşken yine yaparız saatlerce. Geçende yine çok sarhoşken 1.5 saat oral seks yaptım boşalamadığında yoruldum uyuyalım dedim 😂.
1.5saat hiç mi yorumladın oral yaparken

Olurda her seferinde 45 dk😐😂 yorucu bence…her gun baklava yenmez😐 her defasinda ayni sekil olamaz bana kalirsa..yorgunluk
Yogunluk o gun insanin modu cok onemli..

Burda hep durumundan şikayetçi olanlar paylaşım yapılıyor bu süre olayı da baya sorun çoğu çiftin.
yapılıyor mu bilmem ama konunun açığa kavuşması için anket şeklinde konu açılsa ilgi çok olur gibime geliyor

Back
X