Cinsel ilişkiye giremiyoruz kafayı yiyeceğim zoruma gidiyor okuyun ne olur

Sen de avukat değilsin sanırım
Denizciyim ama cidden buradaki bir derdim var olsun cinsellik olsun bazen bende yazacak oluyorum sırf linç yerim diye yazamıyorum normalde aman boşver derim ama gerçekten yani konu ile ilgili fikri olan yazsa böyle kadın kadını yermese herkes kendi hayatına baksa daha güzel olmaz mo bizde konuyla ilgili sıkıntısı olanlar sadece çözüm içerikli mesajlar okusak bi konuya giriyorum bende de skntı var bakalım ne öneriler var diyorum yorumlar hep eleştiri eleştiri

teşekkür ederiim :)

Kadın kadını yerebilir, erkek erkeği yerebilir, kadın erkeği erkek de kadını yerebilir. Şu dayanışma laflarından da gına geldi.

Kadın kendi haline bile sshdhd deyip gülüyor. Çok da şeyapmamak lazım

sizi ben sanmış sjjdjsh
Benim burada farklı başlıklarda konuştuğum üyeler var beni görenler de var :) eleştiri linç kadın kadını yerince kimse uyarmıyor ama konu ile ilgili fikri olan konuşsun biz herşeyin en iyisini bilenler değiliz eleştirmek yargılamak işimiz değil diyince kendi konumuza yazamadım IP adreslerine bakabilirsiniz herkes o kadar çok birbiri yermeye alışmışki güsel güzel konuşunca uyarı alıyorsun ne garip ya kadın kadına yapıyor gerçekten yorumlar a bakıyorum yardımcı olan yorumdan çok akıl veren çok eleştiren çok bırak diyen çok arkadaşlar sakin ilişki sizin değil belki arkadaşımız böyle bir insan bir anda koparmıyor yada arada farklı bir bağı var bilemeyiz siz kendi ilişkimizde böyle olunca ayrılırsınız siz öylesiniz diye herkes sizin gibi olacak değil çevremde o kadar ilişkisini tasdiklemediğim arkadaşım var ki onlarda benim zaten tasdiklememi çok önemsemiyorlar ama saygı duyuyorum fikrimi konuyla ilgili sorarsa söylerim cidden değişik yani

aynen öule farklı bir bağ var kopamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…