- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
-
- Konu Sahibi yalnizbirkadinnn
Tam olarak ne demiş, deliği bulamayınca sinirlenebilirsin falan mı?olamıyo işte ilaçları çok bipolar doktor da yapar demiş
Ya ereksiyon olamıyorsa zaten ilişkiye giremezsinizki neden zorluyosunuz ozaman?olamıyo işte ilaçları çok bipolar doktor da yapar demiş
Yorulmuş olmalısın bir soluklan şuracıktasalak mıyım ben zaten bu hesabı zor açtım
Denizciyim ama cidden buradaki bir derdim var olsun cinsellik olsun bazen bende yazacak oluyorum sırf linç yerim diye yazamıyorum normalde aman boşver derim ama gerçekten yani konu ile ilgili fikri olan yazsa böyle kadın kadını yermese herkes kendi hayatına baksa daha güzel olmaz mo bizde konuyla ilgili sıkıntısı olanlar sadece çözüm içerikli mesajlar okusak bi konuya giriyorum bende de skntı var bakalım ne öneriler var diyorum yorumlar hep eleştiri eleştiriSen de avukat değilsin sanırım
sinirden gülüyorum aşko inan komik değil can sıkıcıVe bu sana komik geliyor sanırım, hımm.
işte sana ve isteklerine saygı duymayan heleki bunu sevgiliyken yapmayan adamla sevişmeye çalışıp üstüne birde zevk almadan yapma acı çektikten sonra bir anlamı yok ki sevişmenin ve tabii sevmeninsevişmiyoruz işte znzjhdjdd
teşekkür ederiim :)Denizciyim ama cidden buradaki bir derdim var olsun cinsellik olsun bazen bende yazacak oluyorum sırf linç yerim diye yazamıyorum normalde aman boşver derim ama gerçekten yani konu ile ilgili fikri olan yazsa böyle kadın kadını yermese herkes kendi hayatına baksa daha güzel olmaz mo bizde konuyla ilgili sıkıntısı olanlar sadece çözüm içerikli mesajlar okusak bi konuya giriyorum bende de skntı var bakalım ne öneriler var diyorum yorumlar hep eleştiri eleştiri
haklısın belki deişte sana ve isteklerine saygı duymayan heleki bunu sevgiliyken yapmayan adamla sevişmeye çalışıp üstüne birde zevk almadan yapma acı çektikten sonra bir anlamı yok ki sevişmenin ve tabii sevmenin
Sevişebilen herifler var, sevmesini de biliyorlar inanır mısın?sinirden gülüyorum aşko inan komik değil can sıkıcı
Kadın kadını yerebilir, erkek erkeği yerebilir, kadın erkeği erkek de kadını yerebilir. Şu dayanışma laflarından da gına geldi.Denizciyim ama cidden buradaki bir derdim var olsun cinsellik olsun bazen bende yazacak oluyorum sırf linç yerim diye yazamıyorum normalde aman boşver derim ama gerçekten yani konu ile ilgili fikri olan yazsa böyle kadın kadını yermese herkes kendi hayatına baksa daha güzel olmaz mo bizde konuyla ilgili sıkıntısı olanlar sadece çözüm içerikli mesajlar okusak bi konuya giriyorum bende de skntı var bakalım ne öneriler var diyorum yorumlar hep eleştiri eleştiri
kullandığı ilaçlar ereksiyonu etkiliyoTam olarak ne demiş, deliği bulamayınca sinirlenebilirsin falan mı?
inanırım da bunu sevdim napalımSevişebilen herifler var, sevmesini de biliyorlar inanır mısın?
Adamın tek sorunu ereksiyon mu sence?kullandığı ilaçlar ereksiyonu etkiliyo
Benim burada farklı başlıklarda konuştuğum üyeler var beni görenler de var :) eleştiri linç kadın kadını yerince kimse uyarmıyor ama konu ile ilgili fikri olan konuşsun biz herşeyin en iyisini bilenler değiliz eleştirmek yargılamak işimiz değil diyince kendi konumuza yazamadım IP adreslerine bakabilirsiniz herkes o kadar çok birbiri yermeye alışmışki güsel güzel konuşunca uyarı alıyorsun ne garip ya kadın kadına yapıyor gerçekten yorumlar a bakıyorum yardımcı olan yorumdan çok akıl veren çok eleştiren çok bırak diyen çok arkadaşlar sakin ilişki sizin değil belki arkadaşımız böyle bir insan bir anda koparmıyor yada arada farklı bir bağı var bilemeyiz siz kendi ilişkimizde böyle olunca ayrılırsınız siz öylesiniz diye herkes sizin gibi olacak değil çevremde o kadar ilişkisini tasdiklemediğim arkadaşım var ki onlarda benim zaten tasdiklememi çok önemsemiyorlar ama saygı duyuyorum fikrimi konuyla ilgili sorarsa söylerim cidden değişik yanisizi ben sanmış sjjdjsh
işte bipolar olması da sıkıntı evetAdamın tek sorunu ereksiyon mu sence?
Evet dersem ban yerim beybirellasalak mıyım ben zaten bu hesabı zor açtım
onun farkındayım bende ama genç kadınlara sevişmenin acı verici istenmeyen konuşulmaması gereken bişey olduğunu öğrettikleri için gerçeği öğrenene kadar epey zaman geçiyor maalesefBu sevişme değil tam olarak ne olduğunu söylersem ban yiyebilirim
aynen öule farklı bir bağ var kopamıyorumBenim burada farklı başlıklarda konuştuğum üyeler var beni görenler de var :) eleştiri linç kadın kadını yerince kimse uyarmıyor ama konu ile ilgili fikri olan konuşsun biz herşeyin en iyisini bilenler değiliz eleştirmek yargılamak işimiz değil diyince kendi konumuza yazamadım IP adreslerine bakabilirsiniz herkes o kadar çok birbiri yermeye alışmışki güsel güzel konuşunca uyarı alıyorsun ne garip ya kadın kadına yapıyor gerçekten yorumlar a bakıyorum yardımcı olan yorumdan çok akıl veren çok eleştiren çok bırak diyen çok arkadaşlar sakin ilişki sizin değil belki arkadaşımız böyle bir insan bir anda koparmıyor yada arada farklı bir bağı var bilemeyiz siz kendi ilişkimizde böyle olunca ayrılırsınız siz öylesiniz diye herkes sizin gibi olacak değil çevremde o kadar ilişkisini tasdiklemediğim arkadaşım var ki onlarda benim zaten tasdiklememi çok önemsemiyorlar ama saygı duyuyorum fikrimi konuyla ilgili sorarsa söylerim cidden değişik yani
Aferin, sev.inanırım da bunu sevdim napalım
E bunu biliyorsunuz farkındasınız peki niye hala sorunun sizde olduğunu düşünüp düzelme yolu arıyorsunuz?yani sadece kendi çıkarlarını düşünüyo bence kadın umrunda değil sikip atmak isyiyo afedersin onu da bende yapamıyo çünkü ıslanmıyorum canım acıyo o yüzden giremiyo