- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
- Konu Sahibi yalnizbirkadinnn
İlla adamın şeyini istiyorsun yani bir şekilde girdirecen. Yemin falan mı ettin? Altından mı ç*kü?kayganlaştırıcı işe yarar mı kesin peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlla adamın şeyini istiyorsun yani bir şekilde girdirecen. Yemin falan mı ettin? Altından mı ç*kü?kayganlaştırıcı işe yarar mı kesin peki
sadece kendi istediğini almak istiyo onu da bende yapamıyo çünkü sekste yeniyim kolay ıslanmıyorum ve canım acıyo giremiyo bildiğin shhshsBalım bu adam tam olarak ne yapıyor acaba?
Bundan neden rahatsız oldunuz siz bu şekilde biriyle olmazsınız neden saygı gösteremiyoruz insanların hayatlarınaAdam senin canına okuyor, sen hala siviyirim da siviyirim. Şaka gibi .
niye sevişiyosunuz o zamanya tam tersi çok fazla ilişkisi olmuş sadece kendi çıkarını düşünüyo ama kadıko memnun etme çabası yok
kendisini seviyorum :/İlla adamın şeyini istiyorsun yani bir şekilde girdirecen. Yemin falan mı ettin? Altından mı ç*kü?
Benim 3 yaşında yeğende de var o, şekilleri delikten geçiremeyince sinirleniyor kuzucum..yani hiç oral bile yapmıyo hazırlamıyo giremeyince sinirleniyo sonra
İlaçlar sevişmesine engel değil demekki ereksiyon olabiliyorsa.ya çok ilaç kullanıyo onaltdan sonra böyle oldu normalde isteksizin tam tersi biri
Emin misiniz?ya tam tersi çok fazla ilişkisi olmuş sadece kendi çıkarını düşünüyo ama kadıko memnun etme çabası yok
sevişmiyoruz işte znzjhdjddniye sevişiyosunuz o zaman
Ikinci hesabınızdan konunuza yazmayın yasakBurası yargı mahkemesi değil kız soru sormuş fikri olan önerisi olan söyleşin neden bu başlıklarda herkes böyle birbirini eleştiriyor yada böyle bi laf çarpma derdinde anlamıyorum burası mahkeme değil bizde yargıç değiliz herkesi bi yargılıyoruz hayat onun hayatı öyle biriyle olmak istiyorsa onum seçimi acısını yada mutluluğunu biz çekmeyeceğiz bizi ilgilendirmez yani
Bu sevişme değil tam olarak ne olduğunu söylersem ban yiyebilirimniye sevişiyosunuz o zaman
olamıyo işte ilaçları çok bipolar doktor da yapar demişİlaçlar sevişmesine engel değil demekki ereksiyon olabiliyorsa.
Size ön sevişme yaşatmaması hemen oldu bittiye getirmesi ilaçlardan mı?
Ve bu sana komik geliyor sanırım, hımm.sadece kendi istediğini almak istiyo onu da bende yapamıyo çünkü sekste yeniyim kolay ıslanmıyorum ve canım acıyo giremiyo bildiğin shhshs
Anlamadım benim tek üyeliğim var tam olarak yasak olan neIkinci hesabınızdan konunuza yazmayın yasak
Kendine saygı göstermiyor ona niye takılmadınız? Ben görmezden gelemiyorum bu durumu mesela, oha oluyorum.Bundan neden rahatsız oldunuz siz bu şekilde biriyle olmazsınız neden saygı gösteremiyoruz insanların hayatlarına
Sen de avukat değilsin sanırımBurası yargı mahkemesi değil kız soru sormuş fikri olan önerisi olan söyleşin neden bu başlıklarda herkes böyle birbirini eleştiriyor yada böyle bi laf çarpma derdinde anlamıyorum burası mahkeme değil bizde yargıç değiliz herkesi bi yargılıyoruz hayat onun hayatı öyle biriyle olmak istiyorsa onum seçimi acısını yada mutluluğunu biz çekmeyeceğiz bizi ilgilendirmez yani
salak mıyım ben zaten bu hesabı zor açtımIkinci hesabınızdan konunuza yazmayın yasak
Ama seviyomuş işte.Bir ara aşkından geberdiğim bir adam vardı, seks işini beceremiyordu, cinsel organı da bayağı küçüktü; birkaç denemeye aşk neyim kalmadı.
sizi ben sanmış sjjdjshAnlamadım benim tek üyeliğim var tam olarak yasak olan ne