- 23 Ağustos 2019
- 146
- 10
-
- Konu Sahibi yalnizbirkadinnn
ya kayganlaştırıcı kullanmam da evet zor ıslanıyorumsevgilinizin kullandigi ilaclar onu etkiler tamam da, kuruluk problemi olan sizsiniz. bu asamada on sevisme yapmaniz ya da kayganlastirici kullanmaniz gerekiyor.
yani sadece kendi çıkarlarını düşünüyo bence kadın umrunda değil sikip atmak isyiyo afedersin onu da bende yapamıyo çünkü ıslanmıyorum canım acıyo o yüzden giremiyoÖnsevisme yapan biri değil ne ya, talep etmiyor musunuz? Sonuçta evli değilsiniz, sevişme zorunlulugunuz yok. Size zevk vermiyorsa, sonuca ulasmiyorsa , onu geç sizi mutlu etmek için öncesinde on sevişmeden falan da uzaksa ne demeye çekiyorsunuz ki bu adami? Şükredin, evlenmeden olmaz demeyip yatakta ne kötü olduğunu gördüğünüz için, yol verin gitsin
yani şöyle öpüşme falan oluyo da cinsel anlamda oral ya da bi şey yapmıyo direkt kendi işini halletmek istiyo onu da bende yapamıyo çünkü canım acıyo sekste yeniyim ıslanmıyorum da kolay kolay olmuyo yaniSevişmeden nasıl ıslanasınız ki? Direkt biri benle olaya girmeye kalksa cinsellik yaşayan biriyim, benim şu an dâhi canım yanar.
E sen niye atılmayı kabul ediyon?yani sadece kendi çıkarlarını düşünüyo bence kadın umrunda değil sikip atmak isyiyo afedersin onu da bende yapamıyo çünkü ıslanmıyorum canım acıyo o yüzden giremiyo
Eh demek ki yeterli gelmiyor size bu kadarı, kaldı ki cinselliğe alışmak da bir süreç. Sağlıklı bir cinsel hayatınız yok ki alışasınız.yani şöyle öpüşme falan oluyo da cinsel anlamda oral ya da bi şey yapmıyo direkt kendi işini halletmek istiyo onu da bende yapamıyo çünkü canım acıyo sekste yeniyim ıslanmıyorum da kolay kolay olmuyo yani
seviyorum :/E sen niye atılmayı kabul ediyon?
seviyorum ama denemek de istiyorum alışmak için ama ilaç kullanıyo o etkiliyo çokEh demek ki yeterli gelmiyor size bu kadarı, kaldı ki cinselliğe alışmak da bir süreç. Sağlıklı bir cinsel hayatınız yok ki alışasınız.
Kaldı ki mecbur değilsiniz, eğer olmuyorsa ilişkiyi zorlamamak gerek.
Neyini seviyosun sevişmeyen adamın?seviyorum :/
seviyorum ama denemek de istiyorum alışmak için ama ilaç kullanıyo o etkiliyo çok
ya acıması be girememesi normal dimi? çünkü yeniyim ve ne oral ne bi şey dokunmuyo bilemo bölgeye sadece normal öpüşme o da ıslatmıyo beni ben mi anormalimHem yeni ilişki yaşamaya başladığınız için hemde yeterince islanmadiginiz için acı duyuyorsunuz. Ön sevisme olmadan cumburlop ilişkiye girmek nedir ya bencillikten başka bir şey değil.
Çok mu zengin?Neyini seviyosun sevişmeyen adamın?
ya tam tersi çok fazla ilişkisi olmuş sadece kendi çıkarını düşünüyo ama kadıko memnun etme çabası yokbu ise yon veren siz olmalisiniz o halde. belli ki partneriniz beceriksiz.
beklentileriniz hakkinda konusun, pratige gecmesini saglayin.
olmuyorsa da zorlamayin.
Tabi ki normal aktif cinsel hayatım var ve doğum yaptım kuru olduğunda benim bile canim yanarya acıması be girememesi normal dimi? çünkü yeniyim ve ne oral ne bi şey dokunmuyo bilemo bölgeye sadece normal öpüşme o da ıslatmıyo beni ben mi anormalim
Eee kadını memnun etme çabası olmayan, afedersiniz sanki malum evlere gitmiş gibi kız arkadaşıyla seks yapan adamın nesini seviyorsunuz ve diretiyorsunuz?ya tam tersi çok fazla ilişkisi olmuş sadece kendi çıkarını düşünüyo ama kadıko memnun etme çabası yok
kayganlaştırıcı işe yarar mı kesin pekiTabi ki normal aktif cinsel hayatım var ve doğum yaptım kuru olduğunda benim bile canim yanaranormal olan partneriniz bence.