Cinsel ilişkiye giremiyoruz kafayı yiyeceğim zoruma gidiyor okuyun ne olur

yalnizbirkadinnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2019
146
10
Moralim çok bozuk yorumlayın lütfen. Şöyle ki erkek arkadaşımın bipolar bozukluğu var sabah akşam günde 4 farklı ilaç alıyor ve bunlar isteksizlik yapıyor. kullanmadığı zamanlarda ilk birlikteliğimiz çok acılı oldu benim için çok kan geldi ve çocuk giremedi bildiğiniz. yapamadık. ve sonraki ilişkilerimizde bazen girebiliyo bazen giremiyo o yüzden vajinismus olmadığımı biliyorum ama bazen canım çok acıyo neden bilmiyorum. sanki yanlış yöne ittiriyomuş gibi geliyo shhshs 6 aydır birlikteyiz sadece iki kere çok iyi seks yaptık onda da canım hiç acımadı neden bazen oluyor işte de genelde olmuyor kafayı yiyeceğim. sevgilim zaten çok ilaç kullandığı için olumsuz etkiliyo ve ön sevişme de yapan biri değil pek. direkt girmeye çalışıyo ben de bu işlerde yeniyim giremiyo dolayısıyla modumuz düşüyo neden böyle oluyo ya ben yapmak istiyorum ama onun ilaçlardan dolayı pek isteği yok gibi ona da istiyorum diyemiyorum o yüzden

Önsevisme yapan biri değil ne ya, talep etmiyor musunuz? Sonuçta evli değilsiniz, sevişme zorunlulugunuz yok. Size zevk vermiyorsa, sonuca ulasmiyorsa , onu geç sizi mutlu etmek için öncesinde on sevişmeden falan da uzaksa ne demeye çekiyorsunuz ki bu adami? Şükredin, evlenmeden olmaz demeyip yatakta ne kötü olduğunu gördüğünüz için, yol verin gitsin

yani sadece kendi çıkarlarını düşünüyo bence kadın umrunda değil sikip atmak isyiyo afedersin onu da bende yapamıyo çünkü ıslanmıyorum canım acıyo o yüzden giremiyo

Sevişmeden nasıl ıslanasınız ki? Direkt biri benle olaya girmeye kalksa cinsellik yaşayan biriyim, benim şu an dâhi canım yanar.
yani şöyle öpüşme falan oluyo da cinsel anlamda oral ya da bi şey yapmıyo direkt kendi işini halletmek istiyo onu da bende yapamıyo çünkü canım acıyo sekste yeniyim ıslanmıyorum da kolay kolay olmuyo yani

Eh demek ki yeterli gelmiyor size bu kadarı, kaldı ki cinselliğe alışmak da bir süreç. Sağlıklı bir cinsel hayatınız yok ki alışasınız.

Kaldı ki mecbur değilsiniz, eğer olmuyorsa ilişkiyi zorlamamak gerek.

E sen niye atılmayı kabul ediyon?
seviyorum :/
seviyorum ama denemek de istiyorum alışmak için ama ilaç kullanıyo o etkiliyo çok

Hem yeni ilişki yaşamaya başladığınız için hemde yeterince islanmadiginiz için acı duyuyorsunuz. Ön sevisme olmadan cumburlop ilişkiye girmek nedir ya bencillikten başka bir şey değil.

bu ise yon veren siz olmalisiniz o halde. belli ki partneriniz beceriksiz.

beklentileriniz hakkinda konusun, pratige gecmesini saglayin.

olmuyorsa da zorlamayin.

Hem yeni ilişki yaşamaya başladığınız için hemde yeterince islanmadiginiz için acı duyuyorsunuz. Ön sevisme olmadan cumburlop ilişkiye girmek nedir ya bencillikten başka bir şey değil.
ya acıması be girememesi normal dimi? çünkü yeniyim ve ne oral ne bi şey dokunmuyo bilemo bölgeye sadece normal öpüşme o da ıslatmıyo beni ben mi anormalim

bu ise yon veren siz olmalisiniz o halde. belli ki partneriniz beceriksiz.

beklentileriniz hakkinda konusun, pratige gecmesini saglayin.

olmuyorsa da zorlamayin.
ya tam tersi çok fazla ilişkisi olmuş sadece kendi çıkarını düşünüyo ama kadıko memnun etme çabası yok

ya acıması be girememesi normal dimi? çünkü yeniyim ve ne oral ne bi şey dokunmuyo bilemo bölgeye sadece normal öpüşme o da ıslatmıyo beni ben mi anormalim
Tabi ki normal aktif cinsel hayatım var ve doğum yaptım kuru olduğunda benim bile canim yanaranormal olan partneriniz bence.

ya tam tersi çok fazla ilişkisi olmuş sadece kendi çıkarını düşünüyo ama kadıko memnun etme çabası yok
Eee kadını memnun etme çabası olmayan, afedersiniz sanki malum evlere gitmiş gibi kız arkadaşıyla seks yapan adamın nesini seviyorsunuz ve diretiyorsunuz?

o zaman elizabeth yolunu goster arkadasa. hayatinda basarilar dile.

boylesi cekilir dert degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…