Cinsel ilişkiye giremiyoruz kafayı yiyeceğim zoruma gidiyor okuyun ne olur

Tarla ıslanmadan meyve, sebze vermez. Dal sulanmadan yeşermez.

Güzelim bos ver ya. Simdi ilerde evlenir mevlenir çocuk yaparsan dertlenirsin. Tohum kötü çıkar bu gidisle. Yani tarlada caresiz kalır. Bilirsin anadoluda bi laf vardır “tohum kötüyse tarla napsın” diye. Dikkat et baska adreslere alalım seni.

Burası yargı mahkemesi değil kız soru sormuş fikri olan önerisi olan söyleşin neden bu başlıklarda herkes böyle birbirini eleştiriyor yada böyle bi laf çarpma derdinde anlamıyorum burası mahkeme değil bizde yargıç değiliz herkesi bi yargılıyoruz hayat onun hayatı öyle biriyle olmak istiyorsa onum seçimi acısını yada mutluluğunu biz çekmeyeceğiz bizi ilgilendirmez yani

Eee kadını memnun etme çabası olmayan, afedersiniz sanki malum evlere gitmiş gibi kız arkadaşıyla seks yapan adamın nesini seviyorsunuz ve diretiyorsunuz?
ya bilmiyorum seviyorum
ya seviyorum da çabalasın istiyorum ama söylemeye utanıyorum bence o beni isteksiz sanıyo ondan denemiyo

teşekkür ederiim ben seviyorum o yüzden çabalasın istiyorum ama söylemeye utanıyorum bence o beni isteksiz sanıyo ondan denemiyo

teşekkür ederiim ben seviyorum o yüzden çabalasın istiyorum ama söylemeye utanıyorum bence o beni isteksiz sanıyo ondan denemiyo
İsteksiz olan o bence.
Arzulama yok partnerinde arzulamak sadece o işi yapmakla bitmiyo kaldıki sevgilisiniz sizin uzun uzun ön sevişme yaşamanız lazım.
Evlenirseniz aman daha kötü olur bu durum sakın öyle bi hataya düşme.
sevişmekten utanmıyosan isteklerini,yapması gerekenleride söylemen lazım.
Yüzüne belki söyleyemezsin ama mesajda rahat söylersin.

Hahaha ben bu işlerden iyi değilim diyor da 6 ayda nasıl yapacağınız öğrenememiş mi?

Önsevişme yapmaz pek demişsin prensip olarak mı yakmaz öyle direk girmeyen çalışırsa kızgın kazığa oturmuş gibi olursun tabi.

Bu adamla olmaz, kaç kurtar kendini

ya çok ilaç kullanıyo onaltdan sonra böyle oldu normalde isteksizin tam tersi biri

yani hiç oral bile yapmıyo hazırlamıyo giremeyince sinirleniyo sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…