Cinsel ilişkiye giremiyoruz kafayı yiyeceğim zoruma gidiyor okuyun ne olur

Herneyse benim bir üye olarak konuyla ilgili tavsiyem partnerinle açıkça konuşman oral olabilir yada diğerleri gibi kayganlaştırıcı kullanımı olabilir ama açıkça konuşman senin için daha iyidir sorunu muhatabıyla çözmen sağlıklı olabilir gene de kendin bilirsin :) iyi akşamlar bebiş dikkat et kendine

Bu nasi iliski? Hem isteksiz hem rotasi sasirmis. Ustelik senin isine gelecek tek bir hamlesi yok. Cinsellik sadece penetrasyondan ibaret degil.

aynen bunu yapacağım thankss

Oyle yazmis muhtemelen sertlesmedigi icin oyle hissediyo
ya bi de böyle yanlış tarafa ittiriyomuş hissi var özellikle ben sırtüsyüyken sanki aşağı doğru girmesi gerekirken yukarı gidiyomuş gibi ve o yüzden giremiyo gibi hissi oluşuyo bu başına gelen var mı ya ne bu

Ama seviyomuş işte.
Net konuşacağım, iki yer var; her ikisinin de doyması lazım. Ben napayım beni doyuramayan herifi, ne aşkı ne sevgisi kalır. Hiçbiri kalmıyor, saygını da sevgini de kaybediyorsun. Ben erkekte güce önem veririm, iyi bir cinsel perfomans da bu güç tanımının içinde.

İlle de seviyorum, ille de ben tahammül ederim, dişimi sıkarım diyorsan sen bilirsin konu sahibi. Zaten açıkça konuşmaktan, kayganlaştırıcı ile denemekten başka yol yok. Uğraşırım diyorsan cinsel terapi de olur. Ha ben evli olmadığım bir herifle uğraşmam ne uğraşacam.

Adam hedefi bile tutturamıyor, harmoni içinde ileri geri bile gidemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…