- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
-
- Konu Sahibi yalnizbirkadinnn
Ablanın acı çekmesinin tek sebebi karşısındaki hanzo. Yoksa kendisi gayet hazır benceonun farkındayım bende ama genç kadınlara sevişmenin acı verici istenmeyen konuşulmaması gereken bişey olduğunu öğrettikleri için gerçeği öğrenene kadar epey zaman geçiyor maalesef
hmm işte ne yapılanilir onu soruyorum durumun farkındayımEvet dersem ban yerim beybirella
Gelmiş çöl gibiyim canım yanıyo diyosun. Adamın umrunda değil ama istiyorum diyosun.
Eeee?
Kolay gelsin ablaminanırım da bunu sevdim napalım
bende de olabilir canımın acıması normal gelmiyo pekE bunu biliyorsunuz farkındasınız peki niye hala sorunun sizde olduğunu düşünüp düzelme yolu arıyorsunuz?
Bu nasi iliski? Hem isteksiz hem rotasi sasirmis. Ustelik senin isine gelecek tek bir hamlesi yok. Cinsellik sadece penetrasyondan ibaret degil.Moralim çok bozuk yorumlayın lütfen. Şöyle ki erkek arkadaşımın bipolar bozukluğu var sabah akşam günde 4 farklı ilaç alıyor ve bunlar isteksizlik yapıyor. kullanmadığı zamanlarda ilk birlikteliğimiz çok acılı oldu benim için çok kan geldi ve çocuk giremedi bildiğiniz. yapamadık. ve sonraki ilişkilerimizde bazen girebiliyo bazen giremiyo o yüzden vajinismus olmadığımı biliyorum ama bazen canım çok acıyo neden bilmiyorum. sanki yanlış yöne ittiriyomuş gibi geliyo shhshs 6 aydır birlikteyiz sadece iki kere çok iyi seks yaptık onda da canım hiç acımadı neden bazen oluyor işte de genelde olmuyor kafayı yiyeceğim. sevgilim zaten çok ilaç kullandığı için olumsuz etkiliyo ve ön sevişme de yapan biri değil pek. direkt girmeye çalışıyo ben de bu işlerde yeniyim giremiyo dolayısıyla modumuz düşüyo neden böyle oluyo ya ben yapmak istiyorum ama onun ilaçlardan dolayı pek isteği yok gibi ona da istiyorum diyemiyorum o yüzden
aynen bunu yapacağım thankssHerneyse benim bir üye olarak konuyla ilgili tavsiyem partnerinle açıkça konuşman oral olabilir yada diğerleri gibi kayganlaştırıcı kullanımı olabilir ama açıkça konuşman senin için daha iyidir sorunu muhatabıyla çözmen sağlıklı olabilir gene de kendin bilirsin :) iyi akşamlar bebiş dikkat et kendine
rotası şaşmış hajajjahsBu nasi iliski? Hem isteksiz hem rotasi sasirmis. Ustelik senin isine gelecek tek bir hamlesi yok. Cinsellik sadece penetrasyondan ibaret degil.
sağ ol bacım :/Kolay gelsin ablam
Oyle yazmissnrotası şaşmış hajajjahs
ya bi de böyle yanlış tarafa ittiriyomuş hissi var özellikle ben sırtüsyüyken sanki aşağı doğru girmesi gerekirken yukarı gidiyomuş gibi ve o yüzden giremiyo gibi hissi oluşuyo bu başına gelen var mı ya ne buOyle yazmismuhtemelen sertlesmedigi icin oyle hissediyo
hahahah ya yanlış girme diye bi şey car mı bilmiyorum varsa bu kesin onu yapıyoya bu son dediginize gore arkadas gercekten hedefi tutturamiyor olabilir dksjdjdsj.
Net konuşacağım, iki yer var; her ikisinin de doyması lazım. Ben napayım beni doyuramayan herifi, ne aşkı ne sevgisi kalır. Hiçbiri kalmıyor, saygını da sevgini de kaybediyorsun. Ben erkekte güce önem veririm, iyi bir cinsel perfomans da bu güç tanımının içinde.Ama seviyomuş işte.
üzücü kısım aşırı yakışıklı neyse hdhshhddediginiz gibi ereksiyon olmuyorsa deligi tutturmasi namumkun.
hal boyleyken, size kalan tek sey; surtusmek.
Beygir gücünde seks yapan ortalama göbekli kel herif > Sevişmeyen, sertleşemediği için hedefi tutturamayan yakışıklı bebeüzücü kısım aşırı yakışıklı neyse hdhshhd
Yakisikli olsa bile cinsel performansi olmayan bi erkek malesef -10la baslar benceüzücü kısım aşırı yakışıklı neyse hdhshhd
aslında var da ilaçlardan sonra böyle oldu çok ilaç kullanıyo bipolar tedavisi :/Yakisikli olsa bile cinsel performansi olmayan bi erkek malesef -10la baslar bence
hahahah ya yanlış girme diye bi şey car mı bilmiyorum varsa bu kesin onu yapıyo