- 25 Eylül 2019
- 1.570
- 13.655
Yok etkilenmedin . Yok niye tepkin yok beni istemadiin mi ? Neden beni hic istemiyorsun ? Beni istedigini hissetmedim . Sanki hep ben istekliyim sen degilsin . Bla blaNe yapip kafa şişirecekler ki?
Oldu mu, olmadı mı, oluyo mu, olacak mı, şimdi oldu mu, böyle nasıl, niye olmadı, yine mi olmadı, ühühühğ ben yapamıyom, sorun bende mi?Ne yapip kafa şişirecekler ki?
Ayyhhh kocamin sesinden okudum ve DAR LAN DIM!Oldu mu, olmadı mı, oluyo mu, olacak mı, şimdi oldu mu, böyle nasıl, niye olmadı, yine mi olmadı, ühühühğ ben yapamıyom, sorun bende mi?
Benim kocam genel bütün sorunlarda susar ya da öz konuşur da kafa şişiren koca hayal edememiştim.Yok etkilenmedin . Yok niye tepkin yok beni istemadiin mi ? Neden beni hic istemiyorsun ? Beni istedigini hissetmedim . Sanki hep ben istekliyim sen degilsin . Bla bla
Bana bi tane denk gelmişti böyle orgazm olmazsam dünyası yıkılan adam. Üflese orgazm olan ben olamıyordum onunlayken. Olmazsam yine kafa ..kecek diye stres olup hiç olamıyordumAyyhhh kocamin sesinden okudum ve DAR LAN DIM!
İlk kez duydum boyle erkeklerin oldugunu. Genelde yetersiz hissedip susuyorlar saniyordum. Kafa s*kmesi kötü ama en azindan durumun farkinda olup partnerini düşünmesi iyi bir şey.Bana bi tane denk gelmişti böyle orgazm olmazsam dünyası yıkılan adam. Üflese orgazm olan ben olamıyordum onunlayken. Olmazsam yine kafa ..kecek diye stres olup hiç olamıyordum
Fazla düşünceli versiyonlar bunlar işte. Erkek 2.0 yeni sürümİlk kez duydum boyle erkeklerin oldugunu. Genelde yetersiz hissedip susuyorlar saniyordum. Kafa s*kmesi kötü ama en azindan durumun farkinda olup partnerini düşünmesi iyi bir şey.
Ben doğumdan 1 sene sonra sizin gibi oldum. İki senedir çözümsüzüm3 yıl oldu bir kızım var olmuyor keşke dediginiz gibi olsa artık zulm gibi geliyor
Şu anda beğenisi yok ama sevilen bir baska üyenin de begendim emojisi vardi. Ben de onu görünce çok şaşırmıştım.
Yok sizin emojinizi gormedim. Kastettigim siz degildiniz.Sevilen üye ben değilimdir heralde ama ben de kahkaha emojisi koydum. Bana şaka geldi o yorum açıkçası. Fişlendim mi ben de şimdi.
Ne yazdiginizin farkindamisinizBedeninden ya da kafandan seni coşturan şeyler geçmiyorsa put gibi durunca kimse zevk almaz zaten vajina on duvarin icinde klitorisin denk geldigi kısmı saymazsak tamamen duyarsiz. Penis uzunsa rahmin girisine baski yapar agri duyarsin. Yeterince islanmazsan zaten tamamiyle bir eziyet. Taklit yapana kadar bence başka şeyler hayal et. Seni ne azdirio hicbisey mi? Insanlar sirf daha fazla zevk alabilmek icin sacma sapan dramalar yasiolar zaten. Kavgalarin üstüne makeup, aldatma, public, ensest, tecavüz o bu şu. Herkesin var kafasinda bi azgınlık ürünü. Kendine azacak bir sey bul kısacası :)
Alemsiniz valahiFişlendim mi ben de şimdi.
Hayır bir de 3 yıldır olmuyormuş. Şimdi neden acil??Acil yardımbiz napalim bacım acil ?
Güldürdün yaaa hagajskdkjddjBenim kocam genel bütün sorunlarda susar ya da öz konuşur da kafa şişiren koca hayal edememiştim.
Orgazm taklidi yapmayı anlamıyorum. Niye taklit yapılıyor? Olmamış işte olmuyor. Beyefendilerin gururu kırılmasın diye mi bu taklit?
Doktorunuz terapiye yönlendirmiş zaten, yolunuz belli. Numara yapmayı bırakacak, eşinizle konuşacak ve birlikte terapiye başlayacaksınız.
Eşinizle daha konuşamıyor, sorununuzu paylaşamıyorken zevk almanız mucize olurdu. Aranızda duvar var.
Fanteziden bahsediorum tecavüz derken :) kim ister gerçeğini fesuphanallah ya.Pardon sapık mısınız?
Tecavüz ve ensesti örnek vermek nasıl bir kafanın ürünü?
Her konuda böyle sivrilmeseniz mi acaba, istisnasız her konuda bi değişiksiniz nedense.......
Ne talihsiz bi yorum, bu tavsiyeler fantezi filan değil apaçık sapkınlık.Bedeninden ya da kafandan seni coşturan şeyler geçmiyorsa put gibi durunca kimse zevk almaz zaten vajina on duvarin icinde klitorisin denk geldigi kısmı saymazsak tamamen duyarsiz. Penis uzunsa rahmin girisine baski yapar agri duyarsin. Yeterince islanmazsan zaten tamamiyle bir eziyet. Taklit yapana kadar bence başka şeyler hayal et. Seni ne azdirio hicbisey mi? Insanlar sirf daha fazla zevk alabilmek icin sacma sapan dramalar yasiolar zaten. Kavgalarin üstüne makeup, aldatma, public, ensest, tecavüz o bu şu. Herkesin var kafasinda bi azgınlık ürünü. Kendine azacak bir sey bul kısacası :)
Herkes bir fantezi buluyor kendine iyi kötü yattığı yerden. En basiti biraz heyecan duymak için çoğu kişi aldatıo veya is yerinde falan baskalariyla flortleserek gündelik cinsel ihtiyaclarini gideriyor ayaküstü.Kendi fantezilerinizi normali buymuş gibi anlatmasanız. Konu sahibinin istediği bu değil çünkü. Ay şunuda demeden geçemeyeceğim kullandığınız tabirler berbat ötesi.