Cinsel ilişkiden zevk alamıyorum orgazm hiç olmadım acil yardım :(

Bana bi tane denk gelmişti böyle orgazm olmazsam dünyası yıkılan adam. Üflese orgazm olan ben olamıyordum onunlayken. Olmazsam yine kafa ..kecek diye stres olup hiç olamıyordum
İlk kez duydum boyle erkeklerin oldugunu. Genelde yetersiz hissedip susuyorlar saniyordum. Kafa s*kmesi kötü ama en azindan durumun farkinda olup partnerini düşünmesi iyi bir şey.

Ne yazdiginizin farkindamisinizsonlara dogru
Dunyadaki cirkinliklerin kalkacagina dair az biraz inancim varsa onu da siz ezip gectiniz:/
Allahim cocuklarimizi koru

Eski konunuza ve eşinizin tavırlarına istinaden sizin rol yaptığınızı fark etmiş olabilir ve o yüzden kendini yetersiz görüp size bunca şeyi yapıyor olabilir. Çünkü ilişkide rol yapmak bence imkansız helede bu kadar uzun bir süre. Hal dili denen bir şey var illa ki anlaşılır sizin tavırlarınızdan. Ayrıca daha önce bir birlikteliğiniz olmadıysa nasıl rol yapabilirsiniz ki onu da anlamış değilim.

Orgazm taklidi yapmayı anlamıyorum. Niye taklit yapılıyor? Olmamış işte olmuyor. Beyefendilerin gururu kırılmasın diye mi bu taklit?

Kadınlık onuru için hiç kimse orgazm taklidi yapmasın. Bizler erkeklerin rahatlaması için yaratılmış varlıklar değiliz. Cinsel ilişki karşılıklı yapılan bir eylemdir. Herkes memnun kalmalıdır. Klitoris ve vajenimizi önemseyelim, tek başına doğurmaya yarayan rahimden (uterus) ibaret değiliz. Çocuk doğuramadığımızda etrafımızda dört dönenler orgazm olamadığımızı hiç dert etmezler ve sormazlar bile.

Cinsel psikoterapi ile sizin de kocanızın da eğitilmesi ve öğretilmesi gereken şeyler var. Size de söyliyim; bir erkeğin kalitesi biraz da partnerini düşünmesi anlamında yatakta belli olur.

Ne talihsiz bi yorum, bu tavsiyeler fantezi filan değil apaçık sapkınlık.
Esefle kınıyorum!
Siz benim acılı postuma da doğru düzgün okumadan, üzücü kırıcı yorumlar yapan üyesiniz..

Kendi fantezilerinizi normali buymuş gibi anlatmasanız. Konu sahibinin istediği bu değil çünkü. Ay şunuda demeden geçemeyeceğim kullandığınız tabirler berbat ötesi.
Herkes bir fantezi buluyor kendine iyi kötü yattığı yerden. En basiti biraz heyecan duymak için çoğu kişi aldatıo veya is yerinde falan baskalariyla flortleserek gündelik cinsel ihtiyaclarini gideriyor ayaküstü.

Ya da ilginc sekilde kavga ettin ufak çapta şiddet bile sonrasinda tutku yaratio insan dogasi enteresandir ki... Dümdüz ayni insanla gürültüsüz patirtisiz nereye kadar sevisebilirsin.. kağnı gibi bi iliskinin icinde orgazm taklidi boynunun borcu olur. Nasi tabirler? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…