- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
Boyle bir adama 1 damla bile ıslanmaz insanBakın bu sizin mesajınız, şok oldum okurken. Bu adamdan olmaz, bu adam sizin zevk alıp almadığınızı umursamaz maalesef. Cinsel terapiye de yanaşmaz bu adam. Evliliğinizde tek sıkıntınız da bu değil ama en büyüklerinden biri tabii ki. O kadar üzgünüm ki, boşanmayı neden düşünmediniz?
yardım edelim etmesine de neden acillll onu anlamadım?Ben hicbirsey hissetmiyorum zevk bile almıyorum. psikolojim bozuldu. kadın doğum doktoruna gittim. cinsel terapiye yonlendirdi ben ne yapabilirim benim gibi olan varmı
gene aynı üye gene marjinal yorumlar.şaşırdık mı yokkkBedeninden ya da kafandan seni coşturan şeyler geçmiyorsa put gibi durunca kimse zevk almaz zaten vajina on duvarin icinde klitorisin denk geldigi kısmı saymazsak tamamen duyarsiz. Penis uzunsa rahmin girisine baski yapar agri duyarsin. Yeterince islanmazsan zaten tamamiyle bir eziyet. Taklit yapana kadar bence başka şeyler hayal et. Seni ne azdirio hicbisey mi? Insanlar sirf daha fazla zevk alabilmek icin sacma sapan dramalar yasiolar zaten. Kavgalarin üstüne makeup, aldatma, public, ensest, tecavüz o bu şu. Herkesin var kafasinda bi azgınlık ürünü. Kendine azacak bir sey bul kısacası :)
Kocası gibi bir adama karşı kafasından coşturacak şeyler geçeceğini sanmıyorum.Bedeninden ya da kafandan seni coşturan şeyler geçmiyorsa put gibi durunca kimse zevk almaz zaten vajina on duvarin icinde klitorisin denk geldigi kısmı saymazsak tamamen duyarsiz. Penis uzunsa rahmin girisine baski yapar agri duyarsin. Yeterince islanmazsan zaten tamamiyle bir eziyet. Taklit yapana kadar bence başka şeyler hayal et. Seni ne azdirio hicbisey mi? Insanlar sirf daha fazla zevk alabilmek icin sacma sapan dramalar yasiolar zaten. Kavgalarin üstüne makeup, aldatma, public, ensest, tecavüz o bu şu. Herkesin var kafasinda bi azgınlık ürünü. Kendine azacak bir sey bul kısacası :)
Tecavüz veya ensesten hangi hasta ruhlu azıyorBedeninden ya da kafandan seni coşturan şeyler geçmiyorsa put gibi durunca kimse zevk almaz zaten vajina on duvarin icinde klitorisin denk geldigi kısmı saymazsak tamamen duyarsiz. Penis uzunsa rahmin girisine baski yapar agri duyarsin. Yeterince islanmazsan zaten tamamiyle bir eziyet. Taklit yapana kadar bence başka şeyler hayal et. Seni ne azdirio hicbisey mi? Insanlar sirf daha fazla zevk alabilmek icin sacma sapan dramalar yasiolar zaten. Kavgalarin üstüne makeup, aldatma, public, ensest, tecavüz o bu şu. Herkesin var kafasinda bi azgınlık ürünü. Kendine azacak bir sey bul kısacası :)
kendisi akrabasına tecavüz eden adamı da aaa o hasta diyen bir kadındır.burada konu açılmıştı.taciz edenin ablası açmıştı hatta.abla bile lanetliyorduTecavüz veya ensesten hangi hasta ruhlu azıyor
Ben ne okudum şimdi
Şaşırdınız herhalde? Bence bu kadarı da olmaz. Bunlardan zevk alan insan sapkındır. Nokta.Kavgalarin üstüne makeup, aldatma, public, ensest, tecavüz o bu şu. Herkesin var kafasinda bi azgınlık ürünü. Kendine azacak bir sey bul kısacası :)
Ama yani sende ! ne okudum ya benBedeninden ya da kafandan seni coşturan şeyler geçmiyorsa put gibi durunca kimse zevk almaz zaten vajina on duvarin icinde klitorisin denk geldigi kısmı saymazsak tamamen duyarsiz. Penis uzunsa rahmin girisine baski yapar agri duyarsin. Yeterince islanmazsan zaten tamamiyle bir eziyet. Taklit yapana kadar bence başka şeyler hayal et. Seni ne azdirio hicbisey mi? Insanlar sirf daha fazla zevk alabilmek icin sacma sapan dramalar yasiolar zaten. Kavgalarin üstüne makeup, aldatma, public, ensest, tecavüz o bu şu. Herkesin var kafasinda bi azgınlık ürünü. Kendine azacak bir sey bul kısacası :)
Bir tanesi eksik onu yazmayı unutmuşsun halbuki hiç atlamazdinBedeninden ya da kafandan seni coşturan şeyler geçmiyorsa put gibi durunca kimse zevk almaz zaten vajina on duvarin icinde klitorisin denk geldigi kısmı saymazsak tamamen duyarsiz. Penis uzunsa rahmin girisine baski yapar agri duyarsin. Yeterince islanmazsan zaten tamamiyle bir eziyet. Taklit yapana kadar bence başka şeyler hayal et. Seni ne azdirio hicbisey mi? Insanlar sirf daha fazla zevk alabilmek icin sacma sapan dramalar yasiolar zaten. Kavgalarin üstüne makeup, aldatma, public, ensest, tecavüz o bu şu. Herkesin var kafasinda bi azgınlık ürünü. Kendine azacak bir sey bul kısacası :)
Höh ablacım sende çüş yaniBedeninden ya da kafandan seni coşturan şeyler geçmiyorsa put gibi durunca kimse zevk almaz zaten vajina on duvarin icinde klitorisin denk geldigi kısmı saymazsak tamamen duyarsiz. Penis uzunsa rahmin girisine baski yapar agri duyarsin. Yeterince islanmazsan zaten tamamiyle bir eziyet. Taklit yapana kadar bence başka şeyler hayal et. Seni ne azdirio hicbisey mi? Insanlar sirf daha fazla zevk alabilmek icin sacma sapan dramalar yasiolar zaten. Kavgalarin üstüne makeup, aldatma, public, ensest, tecavüz o bu şu. Herkesin var kafasinda bi azgınlık ürünü. Kendine azacak bir sey bul kısacası :)
sakın yazma tosun paşammmmmBir tanesi eksik onu yazmayı unutmuşsun halbuki hiç atlamazdin
Konu sahibi vur demis,siz öldürmüssünüz..Bedeninden ya da kafandan seni coşturan şeyler geçmiyorsa put gibi durunca kimse zevk almaz zaten vajina on duvarin icinde klitorisin denk geldigi kısmı saymazsak tamamen duyarsiz. Penis uzunsa rahmin girisine baski yapar agri duyarsin. Yeterince islanmazsan zaten tamamiyle bir eziyet. Taklit yapana kadar bence başka şeyler hayal et. Seni ne azdirio hicbisey mi? Insanlar sirf daha fazla zevk alabilmek icin sacma sapan dramalar yasiolar zaten. Kavgalarin üstüne makeup, aldatma, public, ensest, tecavüz o bu şu. Herkesin var kafasinda bi azgınlık ürünü. Kendine azacak bir sey bul kısacası :)
Kendi fantezilerini döktürmüş yine, şaşırdık mı?Şaşırdınız herhalde? Bence bu kadarı da olmaz. Bunlardan zevk alan insan sapkındır. Nokta.
Siz şaşırmışsınız! Sanki bile isteye tepki toplamak istiyorsunuz.Bedeninden ya da kafandan seni coşturan şeyler geçmiyorsa put gibi durunca kimse zevk almaz zaten vajina on duvarin icinde klitorisin denk geldigi kısmı saymazsak tamamen duyarsiz. Penis uzunsa rahmin girisine baski yapar agri duyarsin. Yeterince islanmazsan zaten tamamiyle bir eziyet. Taklit yapana kadar bence başka şeyler hayal et. Seni ne azdirio hicbisey mi? Insanlar sirf daha fazla zevk alabilmek icin sacma sapan dramalar yasiolar zaten. Kavgalarin üstüne makeup, aldatma, public, ensest, tecavüz o bu şu. Herkesin var kafasinda bi azgınlık ürünü. Kendine azacak bir sey bul kısacası :)
Terapiye gidin bence iyi geleceğine eminimBen hicbirsey hissetmiyorum zevk bile almıyorum. psikolojim bozuldu. kadın doğum doktoruna gittim. cinsel terapiye yonlendirdi ben ne yapabilirim benim gibi olan varmı