Cinsel ilişkiden zevk alamıyorum orgazm hiç olmadım acil yardım :(

Evlendiğim ilk aylarda bende zevk alamıyordum. Olsun bitsin biran önce diyordum. Tamamen psikolojik birşey. Zamanla anın tadını çıkarmaya başlayınca zevk aldığım hissettim ilk bende ben bir problem mi var diye içim içimi yiyordu eşime hiç yansıtmadım. Akışına bırakın An’a odaklanın

3 yıl oldu bir kızım var olmuyor keşke dediginiz gibi olsa artık zulm gibi geliyor

Sağlıklı evlilik için cok önemli bir konu kesinlikle profesyonel destel alin ihmal etmeyin

Hep numara yaptım taklit yaptım delirecegim artık içim almıyor
Üç yıl taklit mi yaptınız?
Eşinizle zevk alamadığınızı paylaşmak varken, taklit yapmak neden? Size de yazık, üç senedir tecavüze uğrar gibi cinsel ilişkiye giriyorsunuz; görev gibi. Çok yazık. Cinsel terapiyi denediniz mi? Eşinizle ten uyumunuz yok belki de.

Taklit vs birakip eşinize bu durumu anlatin once. 3 sene boyle bir şey neden saklanir ki bunu tek basiniza degil birlikte cozebilirsiniz bence. Belki eşiniz bir yerlerde yanliş yapiyordur farkinda degilsiniz. Bunlari konuşabilmelisiniz, hatta iliski aninda bile ufak tefek yonlendirebilmelisiniz esinizi.

Esiniz de 3 sene taklit oldugunu anlamadigina gore cok cinsellikten anlayan biri degil ya da umursamiyor

Bedeninden ya da kafandan seni coşturan şeyler geçmiyorsa put gibi durunca kimse zevk almaz zaten vajina on duvarin icinde klitorisin denk geldigi kısmı saymazsak tamamen duyarsiz. Penis uzunsa rahmin girisine baski yapar agri duyarsin. Yeterince islanmazsan zaten tamamiyle bir eziyet. Taklit yapana kadar bence başka şeyler hayal et. Seni ne azdirio hicbisey mi? Insanlar sirf daha fazla zevk alabilmek icin sacma sapan dramalar yasiolar zaten. Kavgalarin üstüne makeup, aldatma, public, ensest, tecavüz o bu şu. Herkesin var kafasinda bi azgınlık ürünü. Kendine azacak bir sey bul kısacası :)

Bunun tibbi olarak illaki bir cozumu vardir.
Bizimkisi sadece fikir olmasi acisindan.Oncelikle terapi vs tibbi bir dayanagi olan yonetemleri denemelesin mutlaka.
İlk olarak ten uyumu yoksa 10 dakikalik seks bile 2 saatlik eziyet gibi geliyor.
Zaruret varsa,yani haz almak icin degilde belirli bir sonuc icin birliktelik kuruyorsaniz oda problem olabilir.
Yani zevk icin degilde sadece cocuk olmasina odakli bir birliktelikse neden-sonuc iliskisine dayandigi icin ciftleri huzursuz ediyor olabilir.Ya olmazsa endise diyelim..
Aranizda kulturel farkliliklar olabilir bu da bir etken bence..Kadinlar genelde sunu yapalim veya bunu yapalim demekte zorlanirlar.Yani hoslandiklarini soylemekten ziyade erkek ne biliyorsa ona uyuyorlar.Bu da bir sure sonra tat kaciriyor.Rutin takibi de alinan zevki minimuma cekiyor.
En son secenek ise bence esin yeteri kadar iyi olmamasi.Buna yenilige kapali olmasi da diyebiliriz,bazi konularda fazla muhafazakar olmasida..
Aklima bunlar geldi.Dedigim gibi esini en iyi sen tanirsin.Belki de bambaska bir durum vardir.Belki bir rahatsizlik..

Bakın bu sizin mesajınız, şok oldum okurken. Bu adamdan olmaz, bu adam sizin zevk alıp almadığınızı umursamaz maalesef. Cinsel terapiye de yanaşmaz bu adam. Evliliğinizde tek sıkıntınız da bu değil ama en büyüklerinden biri tabii ki. O kadar üzgünüm ki, boşanmayı neden düşünmediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…