Cinsel ilişkiden zevk alamıyorum orgazm hiç olmadım acil yardım :(

Sanırım öyle eşim bazen uğraşıyor ben utanıyorum kafama değişik şeyler geliyor acaba benden tiksiniyormu kötü kadın olarak mı görüyor saçma sapan düşünceler ona yansitmamaya çalışıyorum

Eşimde bende muhafazakâr değiliz bu konuda yeniliğe açık sexi seviyor bende sevmek istiyorum uğraşıyor ama benim artık içimden birşey yapmak gelmiyor bir yöntemi falan yok mu bende zevk almak istiyorum

konu sahibi sizin kocanızda sıkıntı var... o adamla mutlu olmanız imkansız zaten.

Eşimde bende muhafazakâr değiliz bu konuda yeniliğe açık sexi seviyor bende sevmek istiyorum uğraşıyor ama benim artık içimden birşey yapmak gelmiyor bir yöntemi falan yok mu bende zevk almak istiyorum
Senin nasil mutlu olacagini bilemiyorum da burada yazilan bazi(hepsi degil) seyleri kesinlikle deneme derim.Bazi fikirler cok uc,cinsel acidan mutlulugu yakalamaya calisirken mental olarak yipranma sonrasinda.

Dava açıldı çok pişman oldu şimdi melek gibi oldu terapiyede gidiyoruz daha iyi şimdi kendisi öneriyor ailesi gazı veriyordu heralde bende anlamadim.bende kızım için yine şans verdim Zaten bu sorun vardı . istek var içimde ama birleşme olduğunda hicbirsey yok

Pardon sapık mısınız?
Tecavüz ve ensesti örnek vermek nasıl bir kafanın ürünü?
Her konuda böyle sivrilmeseniz mi acaba, istisnasız her konuda bi değişiksiniz nedense.......

Valla bende orgazm olamıyorum ama zevk alıyorum mesela ama seks yapmasakta aklıma gelmez o derece kendimi mast yapınca orgazm olabiliyorum ama eşimle o kadar zevk aldığım halde olamıyorum bu bence psikolojik bir şey duvar gibi aşamıyorum bende tam olacak gibi oluyor olamıyor ama. Sizde kendinizi keşfetmeye çalışın ben öyle yapıyorum

2020de açtığınız konuda bahsettiğiniz sorunları aşabildiniz mi? Eğer aşamadıysanız bu orgazm olamama tamamen sevgi bitmesinden kaynaklanıyor olabilir.
Sorunlar kısmen aştık terapi alıyoruz birlikte şimdi daha iyi beni kaybetmek istemiyor bir yıl ayrı kaldık öncesinde de bu sorun vardı araya zaman girince içimde acayip soğukluk oldu ne yapacağımı bilmiyorum

gülme emojisi koyacaktım yanlış olmuş heralde saçma bir yorum çünkü... Siz yazmasanız farketmeyecektim bile..Gözardı etmeniz problem değil gerçekten ...yinede pardon
Vallahi rahatladım. Gerçekten böyle bir zihniyette olmamanız beni mutlu etti. Teşekkür ederim açıklama yaptığınız için

Zaten bu sitede 2 üye var, bu tarz ahlaki ve toplumsal konularda, bir de inançlar konusunda çok ama çok çizgiyi aşan yorumlarda bulunuyorlar. Umarım tez zamanda kendilerine çeki düzen verirler de artık bu kadar karışık bir sitede huzur bozmazlar.

Öyle mi? Gerçekten değişim olmasına çok sevindim, terapi alması şaşırttı;ama çok iyi bir adım, umarım şu betimlediğiniz iğrenç adam olarak geri dönmez bir daha

Sonuçta yaşananlar sizden çok şey götürmüştür, kadınlığınıza hakaret var, küçük düşürme var, görmezden gelme var, şiddetin her türlüsü var; bunlar sizi çok yaralamış, insan yaşananları tamamen silemiyor. Ten uyumu da yoksa iyice zorlanıyorsunuzdur. Cinsellik için de iyi bir terapist deneyin, sıkılmayın, eşiniz de gözü korktuysa uyum sağlar. Umarım ilerleme kaydedersiniz.

Şu anda beğenisi yok ama sevilen bir baska üyenin de begendim emojisi vardi. Ben de onu görünce çok şaşırmıştım.

alıntıyı okudum
konu sahibi sizce tek derdiniz bu konu mu

Bence her ne kadar çabalansa da bazı hatalar asla yapılmamalı aksi halde yıkıcı oluyor. Sizde de bu yıkıcılık olmuş bence.

Şu anda beğenisi yok ama sevilen bir baska üyenin de begendim emojisi vardi. Ben de onu görünce çok şaşırmıştım.
Ya bazen tam okumadan beğeniyoruz, sonuna doğru yorum sapıtınca görmüyoruz. Çok uzun yorumlarda ben de yapıyorum bazen, gerçi bu yorum da uzun değil ama. Yanlışlıkla olmuştur ya da okumamıştır diyelim. Üye kim bilmiyorum bu arada görmedim ben.

Dogru, bazen ben de tam okumadan begeniyorum. Bu yoruma begeni verecek biri değildi zaten. Şaşkınlığım o yüzdendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…