Sanırım öyle eşim bazen uğraşıyor ben utanıyorum kafama değişik şeyler geliyor acaba benden tiksiniyormu kötü kadın olarak mı görüyor saçma sapan düşünceler ona yansitmamaya çalışıyorumÜç yıl taklit mi yaptınız?
Eşinizle zevk alamadığınızı paylaşmak varken, taklit yapmak neden? Size de yazık, üç senedir tecavüze uğrar gibi cinsel ilişkiye giriyorsunuz; görev gibi. Çok yazık. Cinsel terapiyi denediniz mi? Eşinizle ten uyumunuz yok belki de.
Eşimde bende muhafazakâr değiliz bu konuda yeniliğe açık sexi seviyor bende sevmek istiyorum uğraşıyor ama benim artık içimden birşey yapmak gelmiyor bir yöntemi falan yok mu bende zevk almak istiyorumBunun tibbi olarak illaki bir cozumu vardir.
Bizimkisi sadece fikir olmasi acisindan.Oncelikle terapi vs tibbi bir dayanagi olan yonetemleri denemelesin mutlaka.
İlk olarak ten uyumu yoksa 10 dakikalik seks bile 2 saatlik eziyet gibi geliyor.
Zaruret varsa,yani haz almak icin degilde belirli bir sonuc icin birliktelik kuruyorsaniz oda problem olabilir.
Yani zevk icin degilde sadece cocuk olmasina odakli bir birliktelikse neden-sonuc iliskisine dayandigi icin ciftleri huzursuz ediyor olabilir.Ya olmazsa endise diyelim..
Aranizda kulturel farkliliklar olabilir bu da bir etken bence..Kadinlar genelde sunu yapalim veya bunu yapalim demekte zorlanirlar.Yani hoslandiklarini soylemekten ziyade erkek ne biliyorsa ona uyuyorlar.Bu da bir sure sonra tat kaciriyor.Rutin takibi de alinan zevki minimuma cekiyor.
En son secenek ise bence esin yeteri kadar iyi olmamasi.Buna yenilige kapali olmasi da diyebiliriz,bazi konularda fazla muhafazakar olmasida..
Aklima bunlar geldi.Dedigim gibi esini en iyi sen tanirsin.Belki de bambaska bir durum vardir.Belki bir rahatsizlik..
Senin nasil mutlu olacagini bilemiyorum da burada yazilan bazi(hepsi degil) seyleri kesinlikle deneme derim.Bazi fikirler cok uc,cinsel acidan mutlulugu yakalamaya calisirken mental olarak yipranma sonrasinda.Eşimde bende muhafazakâr değiliz bu konuda yeniliğe açık sexi seviyor bende sevmek istiyorum uğraşıyor ama benim artık içimden birşey yapmak gelmiyor bir yöntemi falan yok mu bende zevk almak istiyorum
Dava açıldı çok pişman oldu şimdi melek gibi oldu terapiyede gidiyoruz daha iyi şimdi kendisi öneriyor ailesi gazı veriyordu heralde bende anlamadim.bende kızım için yine şans verdim Zaten bu sorun vardı . istek var içimde ama birleşme olduğunda hicbirsey yokBakın bu sizin mesajınız, şok oldum okurken. Bu adamdan olmaz, bu adam sizin zevk alıp almadığınızı umursamaz maalesef. Cinsel terapiye de yanaşmaz bu adam. Evliliğinizde tek sıkıntınız da bu değil ama en büyüklerinden biri tabii ki. O kadar üzgünüm ki, boşanmayı neden düşünmediniz?
Pardon sapık mısınız?Bedeninden ya da kafandan seni coşturan şeyler geçmiyorsa put gibi durunca kimse zevk almaz zaten vajina on duvarin icinde klitorisin denk geldigi kısmı saymazsak tamamen duyarsiz. Penis uzunsa rahmin girisine baski yapar agri duyarsin. Yeterince islanmazsan zaten tamamiyle bir eziyet. Taklit yapana kadar bence başka şeyler hayal et. Seni ne azdirio hicbisey mi? Insanlar sirf daha fazla zevk alabilmek icin sacma sapan dramalar yasiolar zaten. Kavgalarin üstüne makeup, aldatma, public, ensest, tecavüz o bu şu. Herkesin var kafasinda bi azgınlık ürünü. Kendine azacak bir sey bul kısacası :)
Sorunlar kısmen aştık terapi alıyoruz birlikte şimdi daha iyi beni kaybetmek istemiyor bir yıl ayrı kaldık öncesinde de bu sorun vardı araya zaman girince içimde acayip soğukluk oldu ne yapacağımı bilmiyorum2020de açtığınız konuda bahsettiğiniz sorunları aşabildiniz mi? Eğer aşamadıysanız bu orgazm olamama tamamen sevgi bitmesinden kaynaklanıyor olabilir.
Vallahi rahatladım. Gerçekten böyle bir zihniyette olmamanız beni mutlu etti. Teşekkür ederim açıklama yaptığınız içingülme emojisi koyacaktım yanlış olmuş heralde saçma bir yorum çünkü... Siz yazmasanız farketmeyecektim bile..Gözardı etmeniz problem değil gerçekten ...yinede pardon
Öyle mi? Gerçekten değişim olmasına çok sevindim, terapi alması şaşırttı;ama çok iyi bir adım, umarım şu betimlediğiniz iğrenç adam olarak geri dönmez bir dahaDava açıldı çok pişman oldu şimdi melek gibi oldu terapiyede gidiyoruz daha iyi şimdi kendisi öneriyor ailesi gazı veriyordu heralde bende anlamadim.bende kızım için yine şans verdim Zaten bu sorun vardı . istek var içimde ama birleşme olduğunda hicbirsey yok
Şu anda beğenisi yok ama sevilen bir baska üyenin de begendim emojisi vardi. Ben de onu görünce çok şaşırmıştım.Amacım polemik değil ama, @Patianne şu mesajı gerçekten bile isteye beğendiniz mi?
Öyleyse cidden ilk göz ardı edeceğim üye olacaksınız. Biliyorum herhangi bir kaybınız olmaz ben sizi göz ardı edince ama, en azından bu tarz düşünceleri normal karşılayan insanları görmemek, kendi ruh sağlığım için daha iyi olur.
Sonra geri aldı, yanlışlıkla oldu muhtemelen.Şu anda beğenisi yok ama sevilen bir baska üyenin de begendim emojisi vardi. Ben de onu görünce çok şaşırmıştım.
alıntıyı okudumBakın bu sizin mesajınız, şok oldum okurken. Bu adamdan olmaz, bu adam sizin zevk alıp almadığınızı umursamaz maalesef. Cinsel terapiye de yanaşmaz bu adam. Evliliğinizde tek sıkıntınız da bu değil ama en büyüklerinden biri tabii ki. O kadar üzgünüm ki, boşanmayı neden düşünmediniz?
Umarim oyledir.Sonra geri aldı, yanlışlıkla oldu muhtemelen.
Bence her ne kadar çabalansa da bazı hatalar asla yapılmamalı aksi halde yıkıcı oluyor. Sizde de bu yıkıcılık olmuş bence.Sorunlar kısmen aştık terapi alıyoruz birlikte şimdi daha iyi beni kaybetmek istemiyor bir yıl ayrı kaldık öncesinde de bu sorun vardı araya zaman girince içimde acayip soğukluk oldu ne yapacağımı bilmiyorum
Ya bazen tam okumadan beğeniyoruz, sonuna doğru yorum sapıtınca görmüyoruz. Çok uzun yorumlarda ben de yapıyorum bazen, gerçi bu yorum da uzun değil ama. Yanlışlıkla olmuştur ya da okumamıştır diyelim. Üye kim bilmiyorum bu arada görmedim ben.Şu anda beğenisi yok ama sevilen bir baska üyenin de begendim emojisi vardi. Ben de onu görünce çok şaşırmıştım.
Kafa şişirmesinler diye de olabilirOrgazm taklidi yapmayı anlamıyorum. Niye taklit yapılıyor? Olmamış işte olmuyor. Beyefendilerin gururu kırılmasın diye mi bu taklit?
Dogru, bazen ben de tam okumadan begeniyorum. Bu yoruma begeni verecek biri değildi zaten. Şaşkınlığım o yüzdendi.Ya bazen tam okumadan beğeniyoruz, sonuna doğru yorum sapıtınca görmüyoruz. Çok uzun yorumlarda ben de yapıyorum bazen, gerçi bu yorum da uzun değil ama. Yanlışlıkla olmuştur ya da okumamıştır diyelim. Üye kim bilmiyorum bu arada görmedim ben.
Ne yapip kafa şişirecekler ki?Kafa şişirmesinler diye de olabilir