- 30 Aralık 2009
- 22.524
- 87.196
- 40
Samantha bu. Şaşırmadım :)Şaşırdınız herhalde? Bence bu kadarı da olmaz. Bunlardan zevk alan insan sapkındır. Nokta.
Evliyken başka başka erkeklerle sanal uzerinden cinsellik yapmayı normal gören birisi için gayet normal :)Siz şaşırmışsınız! Sanki bile isteye tepki toplamak istiyorsunuz.
Yanlis hatirlamiyorsam siz de dayı/amca/dede gibi bir aile üyesinin tacizine uğramiştiniz.
Bu önerileri gülerek yazdığınıza göre çok da bir travma oluşturmamiş. Yoksa kendi fantezileriniz penceresinden mi ornek verdiniz?
bu 2 gün içinde başka konulara da neler yazdı nelerrr.konu sahibi sen terapiye git ciddiye alma sapkınca önerileri.eşinle de konuş artık içine atmaSamantha bu. Şaşırmadım :)
Daha ne kadar şaşıracağim?Evliyken başka başka erkeklerle sanal uzerinden cinsellik yapmayı normal gören birisi için gayet normal :)
Biz de oha olmuştuk yazdiginda :)Daha ne kadar şaşıracağim?
Hıııığğğğ?Evliyken başka başka erkeklerle sanal uzerinden cinsellik yapmayı normal gören birisi için gayet normal :)
Hangi konuda yazdigini hatirlayan varsa konuyu okumak isterim.Biz de oha olmuştuk yazdiginda :)
Amacım polemik değil ama, P Patianne şu mesajı gerçekten bile isteye beğendiniz mi?Bedeninden ya da kafandan seni coşturan şeyler geçmiyorsa put gibi durunca kimse zevk almaz zaten vajina on duvarin icinde klitorisin denk geldigi kısmı saymazsak tamamen duyarsiz. Penis uzunsa rahmin girisine baski yapar agri duyarsin. Yeterince islanmazsan zaten tamamiyle bir eziyet. Taklit yapana kadar bence başka şeyler hayal et. Seni ne azdirio hicbisey mi? Insanlar sirf daha fazla zevk alabilmek icin sacma sapan dramalar yasiolar zaten. Kavgalarin üstüne makeup, aldatma, public, ensest, tecavüz o bu şu. Herkesin var kafasinda bi azgınlık ürünü. Kendine azacak bir sey bul kısacası :)
Kendi fantezilerinizi normali buymuş gibi anlatmasanız. Konu sahibinin istediği bu değil çünkü. Ay şunuda demeden geçemeyeceğim kullandığınız tabirler berbat ötesi.Bedeninden ya da kafandan seni coşturan şeyler geçmiyorsa put gibi durunca kimse zevk almaz zaten vajina on duvarin icinde klitorisin denk geldigi kısmı saymazsak tamamen duyarsiz. Penis uzunsa rahmin girisine baski yapar agri duyarsin. Yeterince islanmazsan zaten tamamiyle bir eziyet. Taklit yapana kadar bence başka şeyler hayal et. Seni ne azdirio hicbisey mi? Insanlar sirf daha fazla zevk alabilmek icin sacma sapan dramalar yasiolar zaten. Kavgalarin üstüne makeup, aldatma, public, ensest, tecavüz o bu şu. Herkesin var kafasinda bi azgınlık ürünü. Kendine azacak bir sey bul kısacası :)
Yok ilk once farklı yöntemler kocan ugrassin falaan adamın Sabri yok o kadar bende sıkılıyorum olmuyoryönlendirdiği terapiye gittiniz mi?
hiç zevk almadığınızı söylerseniz taklit yaptığınızı söylerseniz bunca yıl eşinize bir tepki verir mi size?yani sinirli anlayışsız bir adam mı?Yok ilk once farklı yöntemler kocan ugrassin falaan adamın Sabri yok o kadar bende sıkılıyorum olmuyor
Amacım polemik değil ama, P Patianne şu mesajı gerçekten bile isteye beğendiniz mi?
Öyleyse cidden ilk göz ardı edeceğim üye olacaksınız. Biliyorum herhangi bir kaybınız olmaz ben sizi göz ardı edince ama, en azından bu tarz düşünceleri normal karşılayan insanları görmemek, kendi ruh sağlığım için daha iyi olur.
Eşi de isterse yapabilirmis.Hıııığğğğ?
Kendisi mi yapıyor bunu? Oha.
Bu hanzo kocanizdan zevk almamanız çok normal zaten.Kendi kendime denemedim toplum baskisi utanma çekinme uygun ortam bulamamak v.s
Bugün artık açıldım eşime söyledim herşeyi oda biliyordu zaten çok uzak duruyordum eşimden.Doktorunuz terapiye yönlendirmiş zaten, yolunuz belli. Numara yapmayı bırakacak, eşinizle konuşacak ve birlikte terapiye başlayacaksınız.
Eşinizle daha konuşamıyor, sorununuzu paylaşamıyorken zevk almanız mucize olurdu. Aranızda duvar var.
Kesinlikle bence erkek ne biçim fantezileri var bir kadın asla böyle fantezi kurmazAmacım polemik değil ama, P Patianne şu mesajı gerçekten bile isteye beğendiniz mi?
Öyleyse cidden ilk göz ardı edeceğim üye olacaksınız. Biliyorum herhangi bir kaybınız olmaz ben sizi göz ardı edince ama, en azından bu tarz düşünceleri normal karşılayan insanları görmemek, kendi ruh sağlığım için daha iyi olur.
Öyle çok şey yaşadım şimdi çok pişman oldu boşanma davası aklını başına getirdi melek gibi davranıyor ama bendede soğukluk oldu kizim var bilmiyorum bu kadınların işi ne zor herşeyi eziyet ya bezdim valla kılı ayrı dert doğum ayrı dert orgazm ayrı dertBu hanzo kocanizdan zevk almamanız çok normal zaten.
Adam sizi dövmüş, asagilamis neler neler etmiş.
Böyle bir ayıya taklit felan da yapmayın zaten