• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel iliskide kasılıyorum çocuğum olur mu ?

Mary0667

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
10
5
36
33
Kızlar bir yıllık evliyim.6 ay bakire dolaştım çünkü vajinismusum.Kayganlastiri jeller yağlar parmak egzersizleri vs sonunda ilişkiye giriyoruz fakat yine de biraz kasıyorum kendimi elimde değil.uc aydır deniyoruz çocuğumuz olsun istiyoruz olur mu dersiniz önerisi olan var mı:/

Olur tabiki sonuçta ilişki oluyor. Kasman bişey değiştirmez

Kasmamak için ne yapabilirim.cok çabaladım önceleri korkudan bacaklarım titriyordu o günler geçti fakat hala kasıyorum

çocuk olmuş olsa bilmeden ilişkşye devam ettiğin için kasılmanın etkisiyle düşük olabilir demişti doktorum
Vajinisöus tedavisinden sonra 2 ay kadar korun iyice ilişkiye alış diye önermişti

Kasmamak için ne yapabilirim.cok çabaladım önceleri korkudan bacaklarım titriyordu o günler geçti fakat hala kasıyorum
Ben 2 yıldır evliyim hala başta bi kasılıyorum. Fazla ileri gitmeden bi rahatlamaya çalışıyorum. Orayı düşünmeyin yoksa kasılma devam eder. Zevk almaya bakın

çocuk olmuş olsa bilmeden ilişkşye devam ettiğin için kasılmanın etkisiyle düşük olabilir demişti doktorum
Vajinisöus tedavisinden sonra 2 ay kadar korun iyice ilişkiye alış diye önermişti
Geçiyor bu bu korkular bir süre sonra peki cidden alışıyor mu kişi :/

Zevk alma orgazm öyle bir şeyden haberim yok en rahat olduğum zamanda bile olmuyor :/ eşim diyor ki farkında değilsin hala kasıyorsun kendini

Zevk alma orgazm öyle bir şeyden haberim yok en rahat olduğum zamanda bile olmuyor :/ eşim diyor ki farkında değilsin hala kasıyorsun kendini
Zaten bu kasılmaların farkında olmuyorsun. Ben hafif bi acı hissediyorum sonra farkediyorum ki kendimi kasıyorum. İstemsiz bir şey aslında. Zamanla alışırsınız inşallah

Back
X