Cinsel ilişkide isteksizlik

1 yıldır evliyim eşim maçlara çok düşkün dün istediğimi ima eden bisiler dedim ikinci yarı var dedi daha önce de karşısında dans ettiğim halde maçı izliyorum dedi ne yapmam lazım artık umudum kalmadı
Tuttuğu takıma karşı olan takımın formasını giy mesela fenerliyse gs forması. kocacım istersen gs'ye olan hıncını benden çıkarabilirsin de :KK70: :KK70:

Tuttuğu takıma karşı olan takımın formasını giy mesela fenerliyse gs forması. kocacım istersen gs'ye olan hıncını benden çıkarabilirsin de :KK70: :KK70:
Biz aynı takımlıyız “cimbom fenere … sen de bana 😏” şeklinde cümle kurmuşluğum var. Neden futbolu bu kadar cinselleştiriyoruz, bilmiyorum. Başka spor dallarında bunlar pek yok oysa 😅.

Biz aynı takımlıyız “cimbom fenere … sen de bana 😏” şeklinde cümle kurmuşluğum var. Neden futbolu bu kadar cinselleştiriyoruz, bilmiyorum. Başka spor dallarında bunlar pek yok oysa 😅.
sert bi spor. fanatikliğin de çok alakası var :KK70: gerçekten başka da hiçbir spora yakışmıyor. mesela tenis adı bile ne kadar naif. ama futbol öyle miiiii. buram buram hard kokuyo :KK70: :KK70:

sert bi spor. fanatikliğin de çok alakası var :KK70: gerçekten başka da hiçbir spora yakışmıyor. mesela tenis adı bile ne kadar naif. ama futbol öyle miiiii. buram buram hard kokuyo :KK70: :KK70:
Yurt dışında rugby, Amerikan futbolu vs için de böyle bir durum var mı acaba 😅. Yani 22 erkeğin oynadığı bir sporun heteroseksüel kadın ve erkekler tarafından bu kadar cinselleştirilmesi çok garip gerçekten :KK70:

Bir ara eşim hergün maç izliyordu sinirlerim çok bozuldu başlarda sonra yanına oturup maç kaç kaç kanka moduna geçtim sonra azalttı :KK76:

X