Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuttuğu takıma karşı olan takımın formasını giy mesela fenerliyse gs forması. kocacım istersen gs'ye olan hıncını benden çıkarabilirsin de1 yıldır evliyim eşim maçlara çok düşkün dün istediğimi ima eden bisiler dedim ikinci yarı var dedi daha önce de karşısında dans ettiğim halde maçı izliyorum dedi ne yapmam lazım artık umudum kalmadı
Kaşık havası demeseydi iyiydiDansın türü ne?
Mezdeke mi, kaşık havası mı yoksa başka bi tür mü?
Dalga değil ciddiyim
Kaşık havası demeseydi iyiydi
Biz aynı takımlıyız “cimbom fenere … sen de bana ” şeklinde cümle kurmuşluğum var. Neden futbolu bu kadar cinselleştiriyoruz, bilmiyorum. Başka spor dallarında bunlar pek yok oysa .Tuttuğu takıma karşı olan takımın formasını giy mesela fenerliyse gs forması. kocacım istersen gs'ye olan hıncını benden çıkarabilirsin de
sert bi spor. fanatikliğin de çok alakası var gerçekten başka da hiçbir spora yakışmıyor. mesela tenis adı bile ne kadar naif. ama futbol öyle miiiii. buram buram hard kokuyoBiz aynı takımlıyız “cimbom fenere … sen de bana ” şeklinde cümle kurmuşluğum var. Neden futbolu bu kadar cinselleştiriyoruz, bilmiyorum. Başka spor dallarında bunlar pek yok oysa .
Yurt dışında rugby, Amerikan futbolu vs için de böyle bir durum var mı acaba . Yani 22 erkeğin oynadığı bir sporun heteroseksüel kadın ve erkekler tarafından bu kadar cinselleştirilmesi çok garip gerçektensert bi spor. fanatikliğin de çok alakası var gerçekten başka da hiçbir spora yakışmıyor. mesela tenis adı bile ne kadar naif. ama futbol öyle miiiii. buram buram hard kokuyo
Kız tenis ne hem öyle küçücüksert bi spor. fanatikliğin de çok alakası var gerçekten başka da hiçbir spora yakışmıyor. mesela tenis adı bile ne kadar naif. ama futbol öyle miiiii. buram buram hard kokuyo
Orta direk?Maç izleyen adama ne dansıı
Allah affetsin kahkaha attım tenis oynayanlar seri üzgünKız tenis ne hem öyle küçücük
JsdchsjzhsdhsgxhxbsAllah affetsin kahkaha attım tenis oynayanlar seri üzgün
rugby de fena durmuyor bakYurt dışında rugby, Amerikan futbolu vs için de böyle bir durum var mı acaba . Yani 22 erkeğin oynadığı bir sporun heteroseksüel kadın ve erkekler tarafından bu kadar cinselleştirilmesi çok garip gerçekten
Bak nasıl karşılık veriyorGiy rakip takımın formasını çık karşısına
Ne alaka hahah ben genelde kaçıyorum örnek amaçlı dedim yoksa cilveli asla değilim maalesefİşte kadın gibi kadın. Kadının dibi.
vala bacım bencede öyle ama azgın oldugundan değil o huy. seni seviorum arzuluyorum neden şikayetleniyosun diyo abartılcak kadar olmasada bende o kadar istek yok vallaHer şeyin önüne cinselliği koyan insan da normal değil bence.