- 20 Nisan 2025
- 22
- -1
- 1
- 27
- Konu Sahibi kendincebirii
-
Bende de bazen ayni durum oluyordu silip devam ediyordu esim. Bende bir hissiyat problemi olmuyordu ama karsi taraf icin olabiliyor. Iltihap olmayabilir normal olabilir yani.Kızlar merhaba. 2 aylık evliyim. Libidosu çok yüksek bir kadınım bekarken de öyleydim. Cinsel ilişki sırasında müthiş ıslanıyorum. Eşim bazen belli bir noktadan sonra çok ıslandığım için hissiyatın azaldığını ancak peçeteyle silip devam ettiğimiz zaman hiçbir problem olmadığını söyledi. Buda benim kafama takıldı tabiki. Gündelik yaşamda da akıntım oluyo bazen yoğun şekilde ve hemen hergün günlük ped kullanıyorum. İltihaptan olabilir diyen var kadın doğuma gideceğim ama ilk sizlere sormak istedim. Tavsiye verebilecek, başına gelen veya bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Çok teşekkür ederim. Şimdi ıslandıkça o bölge genişliyor yüksek ihtimalle buda karşı taraf için his kaybı oluşturuyor haliyle silip devam etmek zorunda kalıyoruz ama ben aradan 1 dk geçmeden yine ıslanıyorumMerhaba öncelikle ömür boyu mutluluklar ve güzel,renkli bir cinsel hayat diliyorum. Bende de aşırı ıslanma oluyor ama bu zevk alma,hissetme durumunu engellemiyordu hiç. Günlük çamaşır değiştirmek gerekiyor. Siz yine de bir jinekolojiye gidin. İltihap kaynaklı fazla akıntı varsa söyler ona göre ilaç yazar.
Merhaba öncelikle ömür boyu mutluluklar ve güzel,renkli bir cinsel hayat diliyorum. Bende de aşırı ıslanma oluyor ama bu zevk alma,hissetme durumunu engellemiyordu hiç. Günlük çamaşır değiştirmek gerekiyor. Siz yine de bir jinekolojiye gidin. İltihap kaynaklı fazla akıntı varsa söyler ona göre ilaç yazar
Günlük ped takmadığım zamanlarda iç çamaşırını değiştirdikten belki yarım saat sonra akıntı oluyo iç çamaşırı batıyor buda rahatsız ediyor beni. Wcdede assla ıslak bırakmam huylanırım dört beş kat peçete yaparımBu arada gunluk pedler o bolgenin hava almadisi engelledigi icin daha cok akintiya sebep oluyor denendi onaylandipamuklu ic camasiri kullanip sık degistirirsen ve tuvaletten sonra kendini islak bırakmazsan bakterilerin oldukca onune gecmis olursun ve akintin yok denecek kadar az olur mantar tarzi bi hastaligin yoksa
Bazı kadınlarda kuruluk, cinsel ilişkide ağrı oluyor. Öyle olmaktansa ıslanmak daha iyi bence. Ama aşırı ıslanma sorunu zevk almanı engelleyecek, rahatsız edecek duruma geliyorsa o kötü. Jinekolojiye randevu alıp muayene olun bence.Çok teşekkür ederim. Şimdi ıslandıkça o bölge genişliyor yüksek ihtimalle buda karşı taraf için his kaybı oluşturuyor haliyle silip devam etmek zorunda kalıyoruz ama ben aradan 1 dk geçmeden yine ıslanıyorumsildikten sonrada müthiş darlık oluşuyor bu seferde girmiyor benim canım acıyor
Bende de bazen ayni durum oluyordu silip devam ediyordu esim. Bende bir hissiyat problemi olmuyordu ama karsi taraf icin olabiliyor. Iltihap olmayabilir normal olabilir
Çok haklısınız karşı taraf gibi bazen bende de zevk almayı engelleyici durum haline gelebiliyor ben bi jinekolojiye gidim en iyisi çok teşekkür ederimBazı kadınlarda kuruluk, cinsel ilişkide ağrı oluyor. Öyle olmaktansa ıslanmak daha iyi bence. Ama aşırı ıslanma sorunu zevk almanı engelleyecek, rahatsız edecek duruma geliyorsa o kötü. Jinekolojiye randevu alıp muayene olun bence.
Rica ederimmÇok haklısınız karşı taraf gibi bazen bende de zevk almayı engelleyici durum haline gelebiliyor ben bi jinekolojiye gidim en iyisi çok teşekkür ederim
Günlük ped akıntı miktarını etkiliyor çoğaltıyor.
Ergenliğimde o kadar çok kullandım ki kronik bir akıntıya dönüştü resmen. Test verdim enfeksiyon çıktı.
Günlük pedi bıraktım, pamuklu iç çamaşırı ve ütüleyerek giydim. Büyük miktarda azaldı. Orayı nemli tutmamaya Özen gösterin.
İlişkide ıslanmak aslında acıyı azaltır ama dediğiniz gibi fazla olunca his kaybı
Çok teşekkürlerrAkıntı ıcın bısey dıyemem doktora gidin ama
Islanma zevk ıcın daim olsun dileklerimi sunmaya geldım
Freudiyen sürçmelerde bugün ahhsfhsreçeteye sikecek kadar
Bu kadar akıntı bence normal değil. Derinlerde enfeksiyon olabilir, vakit kaybetmeden bir doktora gidin bence.Günlük ped takmadığım zamanlarda iç çamaşırını değiştirdikten belki yarım saat sonra akıntı oluyo iç çamaşırı batıyor buda rahatsız ediyor beni. Wcdede assla ıslak bırakmam huylanırım dört beş kat peçete yaparım
Bugün sizin yorumlar beni komaya soktu.Freudiyen sürçmelerde bugün ahhsfhs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?