Ten uyumu ve evlilik

sevgilimle yaşadığım hiçbir cinsel aktiviteden zevk alamıyorum, hatta cinsellikten soğudum bile diyebilirim. Adam muhabbetini açtığında kaçıyorum resmen ne sanal ne reel bir şey yaşansın istemiyorum.
Evlendiğinizde kardeş kardeş oturursunuz.

ay geçti tabiki ama adam seni rahatsız eden ne diye soruyor ben tam olarak adını koyamıyorum beni rahatsız eden şeyin.. yönlendiremiyor mu desem ya da süreci kontrol edemiyor mu desem.. içim çekmiyor mu desem.. yani bir şeyler yapıyor adam ama o sırada ben evde değilim yokum yani..
Bu şekilde hissettiğimiz kişilere "arkadaş" diyoruz.

Erken geldi dediniz erken boşalma sorunundan da ayrica cekmeyin ilerde.O da ayri bi dert olur.Adam farkli ,siz farkli alemdesiniz o zaman yatak konusunda .Onun da sizin ne hissettiginizden zerre haberi yok anladigim kadariyla..Zorlayarak olmaz valla fenalik gecirirsiniz.

Cinsel birliktelik yaşanmış,siz hiç orgazm olamamışsınız,bu da adamın cinsellikte ya tecrübesiz ya beceriksiz ya da eşinin isteklerine duyarsız olduğunu gösterir bence. Konu ten uyumu değil.
ay işte bu. bence hepsinin karışımı. adam da tecrübe yok bunu biliyorum zaten ama ben de alain delon değilim benimde 2-3 tane erkek arkadaşım oldu. ama bu adamda tecrübesizliğin haricinde biraz beceriksizlikte var benim duygularımı anlamadan haraket eden bi yapısı da var hepsi birleşti. atıyorum birlikte vakit geçirmek istiyoruz film falan izliyoruz bende cinsel gerilim hiç oluşmadan beni tutuyor yataga götürüyor.. hani ben paralı bilmem ne değilim bi bak karşındaki kadın ne hissediyor aynı frekansta mısınız.. yani o noktada bir şeyler yaşanıyor ama ben orda yokum mesela. kafa olarak bambaşka alemlerdeyim. ayrıca o işi yaparken de beceriksizliği o kadar belli oluyor ki gülesim geliyor. çekici falan göremiyorum. o bi şekilde cinselliği yaşıyor bitiyor ben de onuru incinmesin diye rol yapıyorum. ilk bi kaç kere hadi deneme alışma süreci oldu hemen yargılamıyım dedim de bakıyorum hiçte düzeleceği yok valla... bu konu haricinde de bi kusur göremiyorum adamda. ama cinsel yöndeki bu beceriksizliği beni soğuttu.. evlilik falan düşünmüyorum artık

Erken geldi dediniz erken boşalma sorunundan da ayrica cekmeyin ilerde.O da ayri bi dert olur.Adam farkli ,siz farkli alemdesiniz o zaman yatak konusunda .Onun da sizin ne hissettiginizden zerre haberi yok anladigim kadariyla..Zorlayarak olmaz valla fenalik gecirirsiniz.
aynen öyle farklı alemlerdeyiz onuru gururunu incitmekte istemiyorum ama bi yolunu bulup dönmem lazım bu evlilik işinde..

Peki kendinizi kasmadiginizda zevk aldiniz mi asil onemli olan konu o erken bosalmaya ilerleyen zamanlarda cozum bulursunuz ama ten uyumu sizin için önemli bir konu size kendi taktigimi yazayım belki isinize yarar benim esimde genelde erken geliyor biz kondon kullaniyoruz esim boşalsada ereksiyon hali devam ediyor ve ben orgazm olana kadar devam ediyor ben genelde cok cabuk orgazm oluyorum ama cok nadiren boyle hemen gelemedigim oluyor o zamanlar kondom cok isimize yarıyor birde erken bosalma dedigim 5-6 dk zaman dahada kisaysa orda ise yarar mi onuda bilmiyorun
ay güzeldi güzeldi de.. bir şey anlamadım taş çatlasın 5-6 dakika.......

ay güzeldi güzeldi de.. bir şey anlamadım taş çatlasın 5-6 dakika.......
Demek ki mesele ten uyumu degil seviyorsaniz devam edin erken gelmeye cozum bulunur merak etmeyin

Ten uyumu bu değil yalnız .
Normalde çok itici gelir , elini dahi tutmak istemezsin .sarılması bile batar .
Siz ilişkiye giriyormuşsunuz ve zevk almamaktan bahsediyorsunuz .

Peki kendinizi kasmadiginizda zevk aldiniz mi asil onemli olan konu o erken bosalmaya ilerleyen zamanlarda cozum bulursunuz ama ten uyumu sizin için önemli bir konu size kendi taktigimi yazayım belki isinize yarar benim esimde genelde erken geliyor biz kondon kullaniyoruz esim boşalsada ereksiyon hali devam ediyor ve ben orgazm olana kadar devam ediyor ben genelde cok cabuk orgazm oluyorum ama cok nadiren boyle hemen gelemedigim oluyor o zamanlar kondom cok isimize yarıyor birde erken bosalma dedigim 5-6 dk zaman dahada kisaysa orda ise yarar mi onuda bilmiyorun
Şu gelmekten kastettiğiniz nedir hiç anlamıyorum.kadınlarda öyle erkeklerdeki gibi somut boşalma olayı yok ki.kime göre neye göre geliyorsunuz.bazen buralarda da eşim beni boşaltmadan boşalmıyor falan yazıyor.boşalmaktan kasıt ne anlamıyorum.

Ten uyumu bence evliliğin temel yapısı gibi bir şey. Ve yoksa çiftler açısından her iki tarafa da derttir. Mesela siz ten uyumu yok diye yaklaşmak istemiyorsunuz ve birliktelik olunca da tatmin olmuyorsunuz. Bu sebepten yaşadığınız isteksizlik ve huysuzluk karşı tarafa libidosuz kız arkadaşım var hiç heyecanımız yok diye geçiyordur. İki tarafta da bu anlamda mutsuzluk ilişkinin her tarafına yayılır çünkü cinsellik bir evliliğin en büyük oyuncularından. Kişiliklerinize bağlı olarak da şu da yaşanmaya başlayabilir, keşke şöyle biri çıksa karşıma şöyle biri olsa vs yani tatmin olmayınca o boşluğu eksiği doldurma isteği de çıkacak karşınıza. Tabi dediğim gibi kişiliklerinize bağlı bir durum bu. Bu arada evlenince de hiçbir şey normalleşmiyor veya alışıp tamam ya iyi böyle düşüncesi gelmiyor. Aksıne evlilik sürecinde kusurların gözlerde hep daha fazla büyüdüğüne şahit oldum. O sebeple bir şey sizin için önemliyse ama yoksa o kişide sonradan oluverir alışırım gibi düşünceleri kafanızdan atıp öyle karar verin

Eee zaten dokunmak, öpmek istemiyorum da diyor.
Ama ilişkiye de giriyor ve erken boşaldığı için zevk alamadığını söylüyor . Yani erken boşalmasa sorun yok hoşuna gidecek 😂
Yıllar önce bir ilişkim olmuştu seviyordum ama elini bile tutamıyordum , ilişkiyi bırak öpüşmüyordum bile çünkü işkence gibi geliyordu .sonunda da ayrıldım zaten .

Bu şekilde hissettiğimiz kişilere "arkadaş" diyoruz.
+1
En yakın arkadaşım erkek. Ve ona karşı aynen böyle hissediyorum. Çünkü kendisi arkadaşım ve cinsel çekim hissetmiyorum ona karşı. Dış görünüşü ile alakalı değil. Nedeni benim onu arkadaş olarak görmem ve tenlerimizin birbirini çekmemesi.
Ten uyumu diye bir şey yok diyenler, uyum sağlayabildikleri birini hiç görmemişler sanırım. Yoksa mıknatıs gibi çekildiğinizde şak diye anlıyorsunuz. Bir öpücükle bile belli oluyor.
Uyum yoksa olmaz. Evlenirseniz de ya adam sizi umursamaz zevkini alır devam eder ya da bir süre sonra bakar ki tek taraflı, ciddi sorunlar yaşarsınız. Sonu da boşanma olur.

Şu gelmekten kastettiğiniz nedir hiç anlamıyorum.kadınlarda öyle erkeklerdeki gibi somut boşalma olayı yok ki.kime göre neye göre geliyorsunuz.bazen buralarda da eşim beni boşaltmadan boşalmıyor falan yazıyor.boşalmaktan kasıt ne anlamıyorum.

Gelmek yada boşalmak = orgazm olmak yani bu sekilde yazinca herkes anliyor o yüzden genelde bu şekilde yazıyoruz

Son düzenleme:
X