- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.769
-
- Konu Sahibi SeliN koyuncu
Bu iyiye işaret inşallah düzelirsiniz,ama doktora gidin yine de ne olur ne olmazİlişki sonra adet oluyorum ertesi gün mesela adetim yeni bitti sonra 3 gun sonra flan iliskiye girdik bu sefer kanama olmadı
Yarına randevum var inşallah kotu birsey çıkmazBu iyiye işaret inşallah düzelirsiniz,ama doktora gidin yine de ne olur ne olmaz
Anladım ben 1 aylık vuruldum işte başımada bu geldi sanırım iğneden dolayi3 aylik ignenin yan etkilerini okursan interneten anlarsin nasil bi igne oldugunu kimsi aylarca adet gorur arada bi kesilr arada bi baslar benim gibi 1 yil hic adetde olmayabilirsin senin ki en basta yazdigim gibi olmus araliklarla adet gorecen bayagi bi zaman git doktora sor bunu soylede 3 aylik igne yaptirdigini ayni seyleri duyarsin ben 4 ay oldu adet goreli simdide 12 gunde bir adet oluyorum ignenin zararini cekiyorum hale de
Aynen igneden dolayi igne oncesi yiksa igne sonrasi olduysa oklar igneyi gosteriyor sen bi simdi gogle yaz igneyi oku sonra banada yaz bekliomAnladım ben 1 aylık vuruldum işte başımada bu geldi sanırım iğneden dolayi
Yazdım ama onda ara kanamalar diyor ben bildiğin adet oluyorum ilk iliskim niye böyle oluyor anlamiyorumAynen igneden dolayi igne oncesi yiksa igne sonrasi olduysa oklar igneyi gosteriyor sen bi simdi gogle yaz igneyi oku sonra banada yaz bekliom
Sen doktora sorduğunda ne dedi doktor aynı benim gibi mi oluyordun iliskiden sonra adet mi oluyordunYazdım ama onda ara kanamalar diyor ben bildiğin adet oluyorum ilk iliskim niye böyle oluyor anlamiyorum
Ben biliyordum boyle olacagini mecbur kalip vurdurmustum doktorda soyledi hormonlarin tavan yapmis bekleyecen dedi duzelir ve 1 yil sonra adet oldum simdi 18 gunde bir adet oluyorum ignenin 2 yil gececekmis hormonlar yerine ancak oturu duzelir demisti boyle isteSen doktora sorduğunda ne dedi doktor aynı benim gibi mi oluyordun iliskiden sonra adet mi oluyordun
Of ya hiç sevmiyorum adet olmayi zatenBen biliyordum boyle olacagini mecbur kalip vurdurmustum doktorda soyledi hormonlarin tavan yapmis bekleyecen dedi duzelir ve 1 yil sonra adet oldum simdi 18 gunde bir adet oluyorum ignenin 2 yil gececekmis hormonlar yerine ancak oturu duzelir demisti boyle iste
Kanama neden oluyor sorusuna cevap veremeyeceğim . Ama tahmin edebilirim sanırım. Hormonlarla alakalı olabilir . Vücudunuz tepki gösteriyordur . Henüz çocuğunuz yok , neden kondomla korunmuyorsunuz ? O daha sağlıklı özellikle ilerde çocuk istiyorsanız .Ben 1.5 aylık evliyim doğum kontrol iğnesi vurdurdum eşimle iliskiye girdikten sonra adet oluyorum neden olabilir bilgidi olan varmı
Oyle deme bende sevm8yordum biraz kilo alayim dedim birazda cinsel hayatim fazla olsun dedim cok adet goruyordum bildigin kestim adetimi bile bile sonrasi yasadiklarimdam allahim adet olayim dedim cunku olmadikca sinir sahibi oluyorsun bildigin menopoz gibi zamanla yaniyorsun gece uyyamiyosun karnin davul gibi sisiyor surekli kuru oluyor vajinan cinsel istegin azaliyor yumurtlamadigin icin ya daha saysam of of neler otlar kurler neler yaptim adet olmak icin yok yok kafayi bozacaktim cok sukur geldi gec geldi ama kurtuldum yasadiklarimdan bak simdi de 18 gun de bir oluyor buda sikinti ama olsun olmamaktan iyidir yinede doktora gitcem duzensiz regli buda bununda sebebi ignrnin zararlarini hale cektigim ya boyleOf ya hiç sevmiyorum adet olmayi zaten
Ara kanama adet iste ne farki var bende bugun ara kanami yasiom bildigin adet bunun adida duzensizlikYazdım ama onda ara kanamalar diyor ben bildiğin adet oluyorum ilk iliskim niye böyle oluyor anlamiyorum
Doğru haklısın çok sinirli oluyoruz inşallah güzel bir şekilde atlatırizOyle deme bende sevm8yordum biraz kilo alayim dedim birazda cinsel hayatim fazla olsun dedim cok adet goruyordum bildigin kestim adetimi bile bile sonrasi yasadiklarimdam allahim adet olayim dedim cunku olmadikca sinir sahibi oluyorsun bildigin menopoz gibi zamanla yaniyorsun gece uyyamiyosun karnin davul gibi sisiyor surekli kuru oluyor vajinan cinsel istegin azaliyor yumurtlamadigin icin ya daha saysam of of neler otlar kurler neler yaptim adet olmak icin yok yok kafayi bozacaktim cok sukur geldi gec geldi ama kurtuldum yasadiklarimdan bak simdi de 18 gun de bir oluyor buda sikinti ama olsun olmamaktan iyidir yinede doktora gitcem duzensiz regli buda bununda sebebi ignrnin zararlarini hale cektigim ya boyle
Ben yeni olduğum için bilmiyorumAra kanama adet iste ne farki var bende bugun ara kanami yasiom bildigin adet bunun adida duzensizlik
Evet bende bunu yeni öğrendim sanırım iğne yüzünden çocuğu olmayanlar var ben daha vurdurma yorum igneyi zatenKanama neden oluyor sorusuna cevap veremeyeceğim . Ama tahmin edebilirim sanırım. Hormonlarla alakalı olabilir . Vücudunuz tepki gösteriyordur . Henüz çocuğunuz yok , neden kondomla korunmuyorsunuz ? O daha sağlıklı özellikle ilerde çocuk istiyorsanız .
Insallah ben 4 aydir normalim valla kafayi bozacaktim simdi boyleyik menopaza girdigimizde napacak bildiginiz menopoz donemindekileri yasadim rabbim yardim etsin kadin olmak ne zor mu rabbimDoğru haklısın çok sinirli oluyoruz inşallah güzel bir şekilde atlatıriz