Cinsel iliski

3 aylik ignenin yan etkilerini okursan interneten anlarsin nasil bi igne oldugunu kimsi aylarca adet gorur arada bi kesilr arada bi baslar benim gibi 1 yil hic adetde olmayabilirsin senin ki en basta yazdigim gibi olmus araliklarla adet gorecen bayagi bi zaman git doktora sor bunu soylede 3 aylik igne yaptirdigini ayni seyleri duyarsin ben 4 ay oldu adet goreli simdide 12 gunde bir adet oluyorum ignenin zararini cekiyorum hale de

Anladım ben 1 aylık vuruldum işte başımada bu geldi sanırım iğneden dolayi

Anladım ben 1 aylık vuruldum işte başımada bu geldi sanırım iğneden dolayi
Aynen igneden dolayi igne oncesi yiksa igne sonrasi olduysa oklar igneyi gosteriyor sen bi simdi gogle yaz igneyi oku sonra banada yaz bekliom

Sen doktora sorduğunda ne dedi doktor aynı benim gibi mi oluyordun iliskiden sonra adet mi oluyordun
Ben biliyordum boyle olacagini mecbur kalip vurdurmustum doktorda soyledi hormonlarin tavan yapmis bekleyecen dedi duzelir ve 1 yil sonra adet oldum simdi 18 gunde bir adet oluyorum ignenin 2 yil gececekmis hormonlar yerine ancak oturu duzelir demisti boyle iste

Ben 1.5 aylık evliyim doğum kontrol iğnesi vurdurdum eşimle iliskiye girdikten sonra adet oluyorum neden olabilir bilgidi olan varmı
Kanama neden oluyor sorusuna cevap veremeyeceğim . Ama tahmin edebilirim sanırım. Hormonlarla alakalı olabilir . Vücudunuz tepki gösteriyordur . Henüz çocuğunuz yok , neden kondomla korunmuyorsunuz ? O daha sağlıklı özellikle ilerde çocuk istiyorsanız .

Of ya hiç sevmiyorum adet olmayi zaten
Oyle deme bende sevm8yordum biraz kilo alayim dedim birazda cinsel hayatim fazla olsun dedim cok adet goruyordum bildigin kestim adetimi bile bile sonrasi yasadiklarimdam allahim adet olayim dedim cunku olmadikca sinir sahibi oluyorsun bildigin menopoz gibi zamanla yaniyorsun gece uyyamiyosun karnin davul gibi sisiyor surekli kuru oluyor vajinan cinsel istegin azaliyor yumurtlamadigin icin ya daha saysam of of neler otlar kurler neler yaptim adet olmak icin yok yok kafayi bozacaktim cok sukur geldi gec geldi ama kurtuldum yasadiklarimdan bak simdi de 18 gun de bir oluyor buda sikinti ama olsun olmamaktan iyidir yinede doktora gitcem duzensiz regli buda bununda sebebi ignrnin zararlarini hale cektigim ya boyle

Cocuk istedigin zamanda oyle ben igneyi biraktim aha obu aya cocugum olur die bekleme olmuyor biraksan dahi hormon ilacinoldugu icin vucudun atilmasi 18 ayi buluyormus benim 12 ay oldu gecensene 20 kasimda gunu bitti hale gebe kalamiyorum bi bu kadar daha gececek yine umut her ay gebelik testi yapiom yok doktor demisti 2 yil en fazla bekleyecen die

Farkindamisin igne alakali yorum yapan yok nerdeyse cunku kadinlar artik bilincli eskisi gubi degil bu igneyi yaptirmio cunku bebek sahibi uzun yillar istemeyen insanlar icin ideal 30 yasindan once yani 20 25 li yaslarda kusilere doktor onermiyor cunku bebek sahibi olmayi giclestirio 2 belki 3 yil kadar bebe olmayabikir 2 yil net yani yasin kac bilmiom benim 35 3 tane cocugum var artik istemiom yeter dedim durdum durdum bu sene bidaha bebegim.olsun dedim bak buyuk konustum simdi de olmuyor tum testlerim temiz ama igneden dolayi bekliom 1 yil daha olmayabilir o zamwn benim yas 36 dogrdugumda 37 di oluyor o zamanda benim kafa artik cekmez ya boyle iste

Doğru haklısın çok sinirli oluyoruz inşallah güzel bir şekilde atlatıriz

Evet bende bunu yeni öğrendim sanırım iğne yüzünden çocuğu olmayanlar var ben daha vurdurma yorum igneyi zaten

Doğru haklısın çok sinirli oluyoruz inşallah güzel bir şekilde atlatıriz
Insallah ben 4 aydir normalim valla kafayi bozacaktim simdi boyleyik menopaza girdigimizde napacak bildiginiz menopoz donemindekileri yasadim rabbim yardim etsin kadin olmak ne zor mu rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…