- 4 Aralık 2020
- 37
- 15
- 24
-
- Konu Sahibi SeliN koyuncu
Evet çünkü 6 gün falan sürüyor internete yazıyorum çok korkunç sonuçlar gösteriyor randevu aldım teşekkür ederimAdet olduğunuza emin misiniz belki içeride bir tahriş var ve ilişki sırasında kanama yapıyordur. İğne bünyenize yaramamış da olabilir, bir doktora görünseniz iyi olur diye düşünüyorum. Pandemiyi bahane etmeyin, şu an pek çok servis pandemi yüzünden gayet boş, bu fırsatı değerlendirin.
Nasıl yani hormonlar benim kızligim da bozulmadi zaten cinsel hastalık olmuş olsaydı nikahta tahlil yaptırdıkçıkarmiydiHormonla alakalı falan mı kiben de hormonlu spiral taktırdım ilişkiden sonra benim de oluyo kanamam ve gün içinde lekelenme. Hormon olduğu için olabilir bence. Umarım başka sorun çıkmaz
Öyle hastalı değil bahsedilen, kist olur, yara olur, kadınsal hormonlarla ilgili bir şey olur. Aylık iğne de hormon sonuçtaNasıl yani hormonlar benim kızligim da bozulmadi zaten cinsel hastalık olmuş olsaydı nikahta tahlil yaptırdıkçıkarmiydi
Anladım peki cinsel yolla bulaşan hastalik olsaydı nikah tahlininde cikarmi ydi onu testini nikah tahlininde yapıyolarmiÖyle hastalı değil bahsedilen, kist olur, yara olur, kadınsal hormonlarla ilgili bir şey olur. Aylık iğne de hormon sonuçta
Yapıyorlar diye biliyorum ama bunainternetten bak. Ama senin şu anki durumunun böyle bir hastalıkla ilgili olma ihtimali yok benceAnladım peki cinsel yolla bulaşan hastalik olsaydı nikah tahlininde cikarmi ydi onu testini nikah tahlininde yapıyolarmi
Çok saol canım netten hersey kötü hastalık olarak gözükuyorYapıyorlar diye biliyorum ama bunainternetten bak. Ama senin şu anki durumunun böyle bir hastalıkla ilgili olma ihtimali yok bence
Kızlığın nasıl bozulmadı zarın esnek miNasıl yani hormonlar benim kızligim da bozulmadi zaten cinsel hastalık olmuş olsaydı nikahta tahlil yaptırdıkçıkarmiydi
Evet yeni yaptırdım bilmiyorum muane de olmadım zatenKızlığın nasıl bozulmadı zarın esnek mi
Eğer iğneyi yeni yaptırdıysan 3 aya kadar kanama lekelenme normal diye biliyorum ben. Hormondan dolayı o da. Bana dr um öyle söylemişti
Bende vurdurdum ondan vurdurmaz olaydim 2019 agustoda vurundum kasimda gunu doldu ve ben 1 yil adet goremedim bildigin adeti kesiyor ve adet olali 4 ay oldu o lekenmede hormonlarin degisti igneden dolayi daha cok gorecen onu bi kac aydaha sonrada bidaha gormen eger cocuk istiyorsanda ignenin gunu bitse bile hamile kalmak kolay degil benim 1 yil doldu gecen ay ay hale gebe kalamiyorum 18 ay gibi bi sure gececekmis hormonlar vucuttan bayagi gec atiliyormus simdide surekli duzensiz adet belasiyla ugrasiom ignenin zararlari cokmus cok pismanim hormonlarimi alt ust ettimBen 1.5 aylık evliyim doğum kontrol iğnesi vurdurdum eşimle iliskiye girdikten sonra adet oluyorum neden olabilir bilgidi olan varmı
Ben daha vurdurman zaten sizede böyle iliskiden sonra adet olmanızı sagliyomuydu pekiBende vurdurdum ondan vurdurmaz olaydim 2019 agustoda vurundum kasimda gunu doldu ve ben 1 yil adet goremedim bildigin adeti kesiyor ve adet olali 4 ay oldu o lekenmede hormonlarin degisti igneden dolayi daha cok gorecen onu bi kac aydaha sonrada bidaha gormen eger cocuk istiyorsanda ignenin gunu bitse bile hamile kalmak kolay degil benim 1 yil doldu gecen ay ay hale gebe kalamiyorum 18 ay gibi bi sure gececekmis hormonlar vucuttan bayagi gec atiliyormus simdide surekli duzensiz adet belasiyla ugrasiom ignenin zararlari cokmus cok pismanim hormonlarimi alt ust ettim
Yok adet olmuyordum iliski esnasinda kahvrengi tuhaf camur gibi seyler okuyordu adet olmak icin neler ictim.neler yaptim neler olmadi olamadim doktor bekleyecen dedi 1 sene adet gormedim zaten bu igneler adeti kesiyormus ve 3 doldugunda yumurtlama hemen geri donmuyor bebek icinde 1 yil oldu hale gebe kalamiyorum simdi adetin bi kac oldu duzene gireli yine bebek yok en 2 yil bebek zor dedi doktor bu igneninde sikintisi bu lekelenme normal vurfugun igne hormon ignesi hormonlari bozdugundan bunlekenleme arada olacaktir kesilir bi kac aya sonra hic gormezsin sonra karnin davul gibi siser odem.olur adet olamadigin icin dinir stes zamsnla ben ne cektim daha 4 ay oldu adet olali allahim birdaha gostermesin tovbeler olsun o ignelere birdaha vurdurma ignenin gunu bitse bile korunmasanda oyle hemen gebelik olmuyor 1 yildir korunmuyom bide ustune erken adet oluyorum hormonlar mamahvettim anlayacaginBen daha vurdurman zaten sizede böyle iliskiden sonra adet olmanızı sagliyomuydu peki
Peki bu iliskiden sonra adet olma neyin belirtisi ilk gün kahverengi geliyor sonra 6 gün devam ediyor kanamaYok adet olmuyordum iliski esnasinda kahvrengi tuhaf camur gibi seyler okuyordu adet olmak icin neler ictim.neler yaptim neler olmadi olamadim doktor bekleyecen dedi 1 sene adet gormedim zaten bu igneler adeti kesiyormus ve 3 doldugunda yumurtlama hemen geri donmuyor bebek icinde 1 yil oldu hale gebe kalamiyorum simdi adetin bi kac oldu duzene gireli yine bebek yok en 2 yil bebek zor dedi doktor bu igneninde sikintisi bu lekelenme normal vurfugun igne hormon ignesi hormonlari bozdugundan bunlekenleme arada olacaktir kesilir bi kac aya sonra hic gormezsin sonra karnin davul gibi siser odem.olur adet olamadigin icin dinir stes zamsnla ben ne cektim daha 4 ay oldu adet olali allahim birdaha gostermesin tovbeler olsun o ignelere birdaha vurdurma ignenin gunu bitse bile korunmasanda oyle hemen gebelik olmuyor 1 yildir korunmuyom bide ustune erken adet oluyorum hormonlar mamahvettim anlayacagin
Dedim ya hormonlari bozdun adet dongun bozuldu hormonlar sasirdi kimisi sik adet gorur kiminde kesilir adetir sen dua etde adetin kesilsin yoksa aylarca adet gibi gecirsin benim doktor cok kizmisti bu igneyi yaptirtigimaPeki bu iliskiden sonra adet olma neyin belirtisi ilk gün kahverengi geliyor sonra 6 gün devam ediyor kanama
Ya bende cinsel hastalık bulaştı zannettim internette araştırdım öyle diyorduDedim ya hormonlari bozdun adet dongun bozuldu hormonlar sasirdi kimisi sik adet gorur kiminde kesilir adetir sen dua etde adetin kesilsin yoksa aylarca adet gibi gecirsin benim doktor cok kizmisti bu igneyi yaptirtigima
İlişki sonra adet oluyorum ertesi gün mesela adetim yeni bitti sonra 3 gun sonra flan iliskiye girdik bu sefer kanama olmadıHer iliski sonrası adet mi oluyorsunuz? Yani bu sekilde mi? Yoksa ayda 1 mi gerçeklesiyor.
Bende 2 hafta önce yasamıstım anca adet oldum biraz erken geldi.