- 16 Haziran 2020
- 4.260
- 9.545
- 28
-
- Konu Sahibi SeliN koyuncu
İyi yapmışsınz bilmiyor olması normalgenç evetKonu sahibinin yasi 20 daha ve cok genc tecrubesiz anlatmaya calistim insallah faydali olmustur ilerde bebek istediginde bu sorunlarla karsilasmasin diye bilimcli olmak lazim doktor kontrolunde korunmak lazim
Esin kac yasindaEvet bende şaşırdım ama çok anlıyorherseyden
23Esin kac yasinda
O kadar alışmışlar ki bu durumu görmeye tahlilgereği bile duymuyorlar çok üzücü, içine sinmediyse başka bir doktora git iğnenin etkisi geçene kadar böyle gidecek demek ki, seninki adet olmaktan çıkıp özre dönüştü artıkHastaneye gittim doktor hicbirsey demeden iğne yan etkisi dedi tahlil falan yapmadı ve biz eşimle iliskiye girdik ben yine adet oldum yeni bitmiştim hep böyle mi olucak
O nedemek ilk kahverengi geliyor sonra adet oluyorumO kadar alışmışlar ki bu durumu görmeye tahlilgereği bile duymuyorlar çok üzücü, içine sinmediyse başka bir doktora git iğnenin etkisi geçene kadar böyle gidecek demek ki, seninki adet olmaktan çıkıp özre dönüştü artık
Adet olabilmesi için normal döngünü tamamlaması lazım,evet onun gibi geliyor ve sürüyor olabilir ama bu bir sağlık sorunu aslındaO
O nedemek ilk kahverengi geliyor sonra adet oluyorum
Benim başım çok agriyo başımda dönüyor migdem de bulaniyo halsizim niye bo y leyimBen adetliyim Niğde bulantısı baş dönmesi ve karın sisligi var neden olur hamile falan miyim
Test yaptın mı,Benim başım çok agriyo başımda dönüyor migdem de bulaniyo halsizim niye bo y leyim