Cinsel iliski

Farkindamisin igne alakali yorum yapan yok nerdeyse cunku kadinlar artik bilincli eskisi gubi degil bu igneyi yaptirmio cunku bebek sahibi uzun yillar istemeyen insanlar icin ideal 30 yasindan once yani 20 25 li yaslarda kusilere doktor onermiyor cunku bebek sahibi olmayi giclestirio 2 belki 3 yil kadar bebe olmayabikir 2 yil net yani yasin kac bilmiom benim 35 3 tane cocugum var artik istemiom yeter dedim durdum durdum bu sene bidaha bebegim.olsun dedim bak buyuk konustum simdi de olmuyor tum testlerim temiz ama igneden dolayi bekliom 1 yil daha olmayabilir o zamwn benim yas 36 dogrdugumda 37 di oluyor o zamanda benim kafa artik cekmez ya boyle iste
İnşallah öyle olmaz daha 20 yaşındayım bizde 2 sene sonra falan çocuk yapmayi düşünüyorduk ilk önce çocuğumuzà gelecek hazırlayıp güzel birsey şekilde büyütmek istiyoruz

İnşallah öyle olmaz daha 20 yaşındayım bizde 2 sene sonra falan çocuk yapmayi düşünüyorduk ilk önce çocuğumuzà gelecek hazırlayıp güzel birsey şekilde büyütmek istiyoruz
Iyi guzel yasin gencmis allahtan igneyi normalde 30 yasini gecmis dogum yapmis kadinlara oneriyorlar bende 23 yasinda aylik igne yaptirmstim o zaman bilmeden arkasina 2 tane dogum yapmistim cococuklarim olmustu bu sefer bilerek igne yaptirdim bu kadar sorun olacagini bilseydim yaptirmazdim o zaman cahillik iste oyle net falan yoktu onda yine adet gormedim siyah lekenme cinsel iliskide oluyoedu 1 yil oyle gecmisti onda erken adet olmustum

Iyi guzel yasin gencmis allahtan igneyi normalde 30 yasini gecmis dogum yapmis kadinlara oneriyorlar bende 23 yasinda aylik igne yaptirmstim o zaman bilmeden arkasina 2 tane dogum yapmistim cococuklarim olmustu bu sefer bilerek igne yaptirdim bu kadar sorun olacagini bilseydim yaptirmazdim o zaman cahillik iste oyle net falan yoktu onda yine adet gormedim siyah lekenme cinsel iliskide oluyoedu 1 yil oyle gecmisti onda erken adet olmustum
Anladım inşallah sorun çıkmaz bendede

Sen doktora git sana sprial taksin en rahati o igne yaptirma igne yaptirdikca ilwrde bebek ihtamali iyice zorlasir her igne yapisin 1 yilina maal olur yardimci olabildimse sana ne aala bununyasayan bilir senin yasamani istemem zor seyler

Anladım inşallah sorun çıkmaz bendede
Yok yok cikmaz masallah yasin cok cok genc 3 aylik igne olmusun ardina 1 aylik olani olmusun seninanlayacagin iki ignenin hormonlari alt ust etmesi normal yani artik hic bisey kullanma doktorla konus igne hangi gun oldu ne kadar oldu bana korunma yontemi ne uygun gorurseniz de ona gore korun ama igne aslaaaaaaaaaaaaaa

Onu bilmem de bu iğneler zamanla hormanlorı faln bozuyor diye biliyorum daha yeni evliisn başka türlü korunmayı dene bence ilerde sorun yaşatmasın sana ☺️

Onu bilmem de bu iğneler zamanla hormanlorı faln bozuyor diye biliyorum daha yeni evliisn başka türlü korunmayı dene bence ilerde sorun yaşatmasın sana ☺️
Aynen arkadas katiliyorum benim oyle bozuldu hormonlorum bebekte olmuyor 1 yildir cunku vucumda geziyor ilacin yan etkileri

Aynen arkadas katiliyorum benim oyle bozuldu hormonlorum bebekte olmuyor 1 yildir cunku vucumda geziyor ilacin yan etkileri
Hadi ya çok geçmiş olsun vala bende annemden biliyom oda hep bunları kullanırdı hormon bozukluğu bi yana bacaklarda çok Ağrı da yapıyor 40 gelmeden tükendi kadın 🙇

Yasin cok kucukmus bende 19 yasinda evlendim 20 yasimda anne oldum sana bubigneyi kim onerdi

Hadi ya çok geçmiş olsun vala bende annemden biliyom oda hep bunları kullanırdı hormon bozukluğu bi yana bacaklarda çok Ağrı da yapıyor 40 gelmeden tükendi kadın 🙇
Al bende de o kadar benimde bacaklarim varisti hep onlarda hepten kudurdumu sisti patliyacakti yatamiyodum oturamiyodum adetin varise faydasi var olunca onlarda rahatliyor sizlamiyor acimiyor adet gordugum gun bi sizladi bi sizladi oyle rahatlamis ki sonra derin uykular cektim cok sukur 4 aydir kurtuldum cok sukur simdide 18 gunde bir adet oluyorum biliyorum artik neden oldugunu yari doktor oldum bu konuda

Konu sahibinin yasi 20 daha ve cok genc tecrubesiz anlatmaya calistim insallah faydali olmustur ilerde bebek istediginde bu sorunlarla karsilasmasin diye bilimcli olmak lazim doktor kontrolunde korunmak lazim

Esinmi erkekler pek bilmez korunma yontemini sasirdim valla ne yalan diim o nerden biliyormus erkekler korunma yontemi diyince cok anlamazlar prezervatif disinda genelde yan etkileri keske arastirymis hep kadinlar cekiyor butun sikintilari vallaa

X