Cinsel iliski

Konu sahibinin yasi 20 daha ve cok genc tecrubesiz anlatmaya calistim insallah faydali olmustur ilerde bebek istediginde bu sorunlarla karsilasmasin diye bilimcli olmak lazim doktor kontrolunde korunmak lazim
İyi yapmışsınz bilmiyor olması normalgenç evet ☺️ bende önermem onu eşi korunsun o hiç bir şey yapmasn bu iğneler yumurtaları zayıflatıyor ilaçlar faln hepsi kötü ya en iyisi erkek korunsun onlar rahatına bakcak diye biz sağlımızdan oluyoruz

Hastaneye gittim doktor hicbirsey demeden iğne yan etkisi dedi tahlil falan yapmadı ve biz eşimle iliskiye girdik ben yine adet oldum yeni bitmiştim hep böyle mi olucak

Hastaneye gittim doktor hicbirsey demeden iğne yan etkisi dedi tahlil falan yapmadı ve biz eşimle iliskiye girdik ben yine adet oldum yeni bitmiştim hep böyle mi olucak
O kadar alışmışlar ki bu durumu görmeye tahlilgereği bile duymuyorlar çok üzücü, içine sinmediyse başka bir doktora git iğnenin etkisi geçene kadar böyle gidecek demek ki, seninki adet olmaktan çıkıp özre dönüştü artık

Benim başım çok agriyo başımda dönüyor migdem de bulaniyo halsizim niye bo y leyim
Test yaptın mı,
Test negatifse salgından etkilenmiş olabilirsin.
Günün geçtiyse,salgına yakalanmadığına eminsen ve ev testlerinde çıkmıyorsa sağlık ocağında kan testiyle baktır.

X