Yok ilk iliskim degil. Yani pozisyonla alakalı rahmim cok kasıldı sanki bilemiyorum. Bu titreme haz titremesi gibi degil. Ifade edemiyorum hipotermi titremesi gibi ama içeriden. Uyusukluk hareket edememe. Cok tuhaf bi şeydi anlatamıyorum resmenBen ilk evlendiğimde yaşamıştım ama sizin yaşadığınız kadar şiddetli ve uzun süreli değildi.
Bacaklarım titriyordu sadece, o da ilişkide ki pozisyondan kaynaklandı sanırım
Öncesinde ilişki deneyiminiz oldu mu, yoksa ilk ilişkinizi mi yaşadınız bu arada?
Ben anladım seni, sıtma gibi ama şiddetli değil mi?Yok ilk iliskim degil. Yani pozisyonla alakalı rahmim cok kasıldı sanki bilemiyorum. Bu titreme haz titremesi gibi degil. Ifade edemiyorum hipotermi titremesi gibi ama içeriden. Uyusukluk hareket edememe. Cok tuhaf bi şeydi anlatamıyorum resmen
Dışarıdan görünen bi sey yok ama içerideki o titreşimi anlatamam. Elektrik akımına kapıldım gibi dakikalarca. Cok anormal siddetliydi. Dilimi falan kanattim, ağzını bile kitleyemedim kontrol edemedim o derece. Ne olduğunu anlamış degilimBen anladım seni, sıtma gibi ama şiddetli değil mi?
Kaygı durumum yoktu geçeceğini biliyordum. Donmusum da çözülüyor gibiydim. Yani rahmimde miyomlarim var benim onlar mi cok baskı gördü oyuzden vucut tepki mi verdi acaba bilemedimPanik atak gibi bir şey yaşamış olabilirsiniz
G noktanızı bulmuştur belki eşinizDışarıdan görünen bi sey yok ama içerideki o titreşimi anlatamam. Elektrik akımına kapıldım gibi dakikalarca. Cok anormal siddetliydi. Dilimi falan kanattim, ağzını bile kitleyemedim kontrol edemedim o derece. Ne olduğunu anlamış degilim
haz demişler ama ben nedense kist faln mi vardı da canınızı acıttı yada patladı faln desem kendinize gelmeniz şaşırtıcı.Dışarıdan görünen bi sey yok ama içerideki o titreşimi anlatamam. Elektrik akımına kapıldım gibi dakikalarca. Cok anormal siddetliydi. Dilimi falan kanattim, ağzını bile kitleyemedim kontrol edemedim o derece. Ne olduğunu anlamış degilim
Eşin ne yaptı o sıradaDışarıdan görünen bi sey yok ama içerideki o titreşimi anlatamam. Elektrik akımına kapıldım gibi dakikalarca. Cok anormal siddetliydi. Dilimi falan kanattim, ağzını bile kitleyemedim kontrol edemedim o derece. Ne olduğunu anlamış degilim
Ambulans çağırdı ama ambulans geldiğinde ben kendime gelmistim zatenEşin ne yaptı o sırada
Yok öyle hazla alakalı bi sey degildi bu. İlişki bittikten sonra oldu zaten. Duş aldım birden ağrı ve titreme ve mide bulantısı vurdu yığılıp kaldimG noktanızı bulmuştur belki eşiniz
Bi kanama vs hic bi sey olmadı. Ya da sonrasında yoğun sıvı falan da gelmedi. Suan turp gibiyim mesela hic bi sey yok ama o ağrıyla karışık uyusma ve içeriden titreme, tekrar kaldirabilecegim bi sey degil. Cinsellikten soğutur bu durum insanıhaz demişler ama ben nedense kist faln mi vardı da canınızı acıttı yada patladı faln desem kendinize gelmeniz şaşırtıcı.
Bu durumda öyle kanama olmaz zaten.Bi kanama vs hic bi sey olmadı. Ya da sonrasında yoğun sıvı falan da gelmedi. Suan turp gibiyim mesela hic bi sey yok ama o ağrıyla karışık uyusma ve içeriden titreme, tekrar kaldirabilecegim bi sey degil. Cinsellikten soğutur bu durum insanı
Evet randevu aldım hemenBu durumda öyle kanama olmaz zaten.
Siz en kısa zamanda bi kadın doğumcuya görünün bence
Umarım tekrar etmez. Geçmiş olsunEvet randevu aldım hemen
Bence de normal değil. Yaşadığım seyi tam anlatamadim bile. Tabii yazarimUmarım tekrar etmez. Geçmiş olsun
Eğer farklı birşey derse doktorunuz buraya yazar mısınız merak ettim çünkü hiç normal gelmedi