tansiyonunuz düşmüşNasıl ifade etsem bilemedim ama sert bi cinsel iliskiden sonra yaşadığım şeyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Korkunç bir rahim ağrısı, mide bulantısı, sanki elektrik çarpmış gibi bütün vücudumun içeriden titremesi ve feci üşüme hali. Yaklaşık 40 dk sürdü ve kalp krizi geçiricem sandım. Bu yaşadığım şeyin ne olduğunu anlayabilmis değilim ve hayatımda böyle bi acı cekmedim. içeriden zangır zangır titriyorum uyuşuyorum ama dışarıdan hareket edemiyorum. Tüm sinirlerim alt üst oldu. Neydi bu yaşadığım böyle bi sey yaşamış olan var mı
Konuyu okudum da epilepsi nöbeti gibi anlamışsınız resmen. Mutlaka bi dr a muayene olmakta b fayda var.Nasıl ifade etsem bilemedim ama sert bi cinsel iliskiden sonra yaşadığım şeyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Korkunç bir rahim ağrısı, mide bulantısı, sanki elektrik çarpmış gibi bütün vücudumun içeriden titremesi ve feci üşüme hali. Yaklaşık 40 dk sürdü ve kalp krizi geçiricem sandım. Bu yaşadığım şeyin ne olduğunu anlayabilmis değilim ve hayatımda böyle bi acı cekmedim. içeriden zangır zangır titriyorum uyuşuyorum ama dışarıdan hareket edemiyorum. Tüm sinirlerim alt üst oldu. Neydi bu yaşadığım böyle bi sey yaşamış olan var mı
Sert bi cinsel ilişki demişsiniz belki farketmediniz o an kendinizi çok kastınız,çok acı çektiniz,dişlerinizi falan sıktınız. İlişki bitince tüm vücudunuzu saldınız. Vücutta öyle bi reaksiyon gösterdi.Nasıl ifade etsem bilemedim ama sert bi cinsel iliskiden sonra yaşadığım şeyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Korkunç bir rahim ağrısı, mide bulantısı, sanki elektrik çarpmış gibi bütün vücudumun içeriden titremesi ve feci üşüme hali. Yaklaşık 40 dk sürdü ve kalp krizi geçiricem sandım. Bu yaşadığım şeyin ne olduğunu anlayabilmis değilim ve hayatımda böyle bi acı cekmedim. içeriden zangır zangır titriyorum uyuşuyorum ama dışarıdan hareket edemiyorum. Tüm sinirlerim alt üst oldu. Neydi bu yaşadığım böyle bi sey yaşamış olan var mı
Rahimde yumurtalıkta vs bir kitle myom vs varsa yerinden oynamış olabilir gibi geldi bana kadın doğuma gidip alttan usg vs muayene oldunuz mu yakın zamanda?Nasıl ifade etsem bilemedim ama sert bi cinsel iliskiden sonra yaşadığım şeyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Korkunç bir rahim ağrısı, mide bulantısı, sanki elektrik çarpmış gibi bütün vücudumun içeriden titremesi ve feci üşüme hali. Yaklaşık 40 dk sürdü ve kalp krizi geçiricem sandım. Bu yaşadığım şeyin ne olduğunu anlayabilmis değilim ve hayatımda böyle bi acı cekmedim. içeriden zangır zangır titriyorum uyuşuyorum ama dışarıdan hareket edemiyorum. Tüm sinirlerim alt üst oldu. Neydi bu yaşadığım böyle bi sey yaşamış olan var mı
Ilk defa böyle oldu. Ağrım oluyordu bazen ama 2 3 dk sürüyordu. Böylesini ilk kez yaşadımNe olduda sonradan öyle oldu bak merak ettim ilk defa mi böyle oldu
Bi nöbet haliydi kesinlikle ama ne olduğunu anlamış değilim. Evet randevu aldim. Umarım derdimi anlatabilirim doktordaKonuyu okudum da epilepsi nöbeti gibi anlamışsınız resmen. Mutlaka bi dr a muayene olmakta b fayda var.
Yo gayet normaldim. Fiziksel ruhen iyiydim yani. Iliski sırasında da hic bi sorun olmadı. Sonrasında feciydi. Çok teşekkür ederimAç mıydınız ilişki öncesi? Ya da su ne zaman tüketmiştiniz? Yani ilk defa böyle bir şey duydum. Hiç yaşamadım. Umarım bir daha olmaz sıkıntılı bir durum gerçekten
Miyomlarim var benim zaten, ameliyat oluyorum sürekli. kontrollerimi düzenli oluyorum. Ama benim de aklima miyomla alakalı bi sey geldi. Onlara baskı yaptı ya da baska bi sey bilemiyorum. Aldim randevu gideceğim tekrarRahimde yumurtalıkta vs bir kitle myom vs varsa yerinden oynamış olabilir gibi geldi bana kadın doğuma gidip alttan usg vs muayene oldunuz mu yakın zamanda?
Acı cekmedim aslında iliski sırasında ama kendimi fazla kasmış olabilirim evet. Umarım bu tarz bi seydir. Teşekkür ederimSert bi cinsel ilişki demişsiniz belki farketmediniz o an kendinizi çok kastınız,çok acı çektiniz,dişlerinizi falan sıktınız. İlişki bitince tüm vücudunuzu saldınız. Vücutta öyle bi reaksiyon gösterdi.
Rica ederim geçmiş olsun.Acı cekmedim aslında iliski sırasında ama kendimi fazla kasmış olabilirim evet. Umarım bu tarz bi seydir. Teşekkür ederim
Reglin 1 hafta erken gelmesi hakkında doktor ne yorum yaptıMerak edenlere geri bildirim vereyim. Bahsetmis olduğum durumdan sonraki gün reglime 1 hafta olmasına ragmen regl oldum. Ara kanama vs de degil, reglim devam ediyor hala. Doktor, regl bittikten sonra bakacak. Muhtemelen miyomlarla alakalı bir durum oldu ve rahmine fazla ağrı bindiği için acıya karşı vücudun böyle bi tepki verdi dedi. Teşekkür ederim tüm geri bildirimler icin.
Sizin bu dediklerinizi ben MS ataginda yasiyorum. Saniyelik bilinç kaybı da oluyor.Yok ilk iliskim degil. Yani pozisyonla alakalı rahmim cok kasıldı sanki bilemiyorum. Bu titreme haz titremesi gibi degil. Ifade edemiyorum hipotermi titremesi gibi ama içeriden. Uyusukluk hareket edememe. Cok tuhaf bi şeydi anlatamıyorum resmen
Merhaba aradan biraz zaman geçmiş ama seninkine benzer bir olay yaşadım bende kadın doğum nededi merak ettim sorun neymişNasıl ifade etsem bilemedim ama sert bi cinsel iliskiden sonra yaşadığım şeyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Korkunç bir rahim ağrısı, mide bulantısı, sanki elektrik çarpmış gibi bütün vücudumun içeriden titremesi ve feci üşüme hali. Yaklaşık 40 dk sürdü ve kalp krizi geçiricem sandım. Bu yaşadığım şeyin ne olduğunu anlayabilmis değilim ve hayatımda böyle bi acı cekmedim. içeriden zangır zangır titriyorum uyuşuyorum ama dışarıdan hareket edemiyorum. Tüm sinirlerim alt üst oldu. Neydi bu yaşadığım böyle bi sey yaşamış olan var mı
Çok geçmiş olsunMerak edenlere geri bildirim vereyim. Bahsetmis olduğum durumdan sonraki gün reglime 1 hafta olmasına ragmen regl oldum. Ara kanama vs de degil, reglim devam ediyor hala. Doktor, regl bittikten sonra bakacak. Muhtemelen miyomlarla alakalı bir durum oldu ve rahmine fazla ağrı bindiği için acıya karşı vücudun böyle bi tepki verdi dedi. Teşekkür ederim tüm geri bildirimler icin.