Erkek İnfertilitesi Cinsel ilişki sıklığı nasıl olmalı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Saree166

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
288
177
33
26
3 yıldır evliyim kızlar arkadaşlarımdan neler neler duydum gecede 3 4 kere ilişki yaşayan oluyormuş . Bu gerçek mi ? 3 yıldır ikinciyi asla yaşamadık çok yoruldum diyip uyuyor ten uyuyumuz da pek yok ben daha istekliyim o ise o an istiyor sonra geciyor sarılıyor öpüyor ama o iş olmuyor 5 gün yapmasa sıkıntı hissetmiyor yaşımızda çok genç bu normal mi acaba utanarak soruyorum

Belli bir kriteri yok ki bunun kimi her gün arzular kimi haftada bir. Burda iki tarafın da istekleri önemli olan. Gecede 3 4 kere olanlarında sürekli olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası.

Ay ,millete bak bütün gece zombi gibi geziyorlar ortalıkta demek!Ne zaman uyuyor bunlar ?

Bunun bir yöntemi yok bence 24 saat içinde 3-4ten fazla ilişki yaşadığımız da oldu, 1 hafta hiç yaşamadığımız da. Ama “bu gerçek mi?” sorunuza evet gerçek ve daha fazla da olduğu var diyorum
Psikoloji, istek, zaman olması, her an hazır olmanız falan derken 6-7 de olur o

Yaş ve evlilik süresiyle alakalı diye düşünüyorum.

3 yıllık evlilikte yaşlarda gencse haftada en az 3 olmalı bence

Ya ben hazır da olsam nasıl olursam olayim 1 den fazlası olmadı bende ona sasiriyorum nasıl oluyor bu problemli miyiz biz istenmediğimi düşünüyorum şuan

Ten uyumunuz yoksa gayet normal gibi geldi bana. Ağır tempoda çalışıyorsa da 2.yi istemeyebilir diye düşünüyorum. Sevişmeyi genelde siz mi başlatıyosunuz, o mu?

6-7 den sonra artık sperm yerine su gelir bacım
1 aygır gücünde olması gerek yani adamın
7 nedir be kardeşim hiç mi canımızın kıymeti yok . Hafta da 3-4 anlarım . Normaldir idealdir. Bir gece de 2 de hatta 3 te anlarım .. ama 7 masal efsanesi gibi ha yok mudur ? Elbet vardır ama dediğim gibi artık beyaz sperm yerini şeffaf suya bırakır yani

Ten uyumunuz yoksa gayet normal gibi geldi bana. Ağır tempoda çalışıyorsa da 2.yi istemeyebilir diye düşünüyorum. Sevişmeyi genelde siz mi başlatıyosunuz, o mu?
Tem uyumu yok derken ben ona göre daha istekliyim demek istedim ilişki esnasında çok iyiyiz ama işte sıkıntı şu ki sadece 1 kere oluyor ikinci asla olmuyor nedenini anlayamadım erkeğe göre daha zor bizimki mesela çoğu zaman yalan soyluyorum evet oldu diye

Kendimi böyle avutucam bende
3 yıl icinde belki 2 3 defa ben istemisimdir ama oda yorgunum dedi bende bı daha asla istemedim hem ben başlatıyorum hem bana yorgunum diyo anlayamiyorum . O yüzden genelde o başlatıyor

Kendimi böyle avutucam bende
3 yıl icinde belki 2 3 defa ben istemisimdir ama oda yorgunum dedi bende bı daha asla istemedim hem ben başlatıyorum hem bana yorgunum diyo anlayamiyorum . O yüzden genelde o başlatıyor
Bacım hafta da 3 gün idealidir normalidir.

Ama bu kıstas alınmamalı herkesin ilişki dinamiği farklıdır yani bana hafta da 3 yeten sana yetmez vs ..
bizim ilişki sıklığımız hafta da 3-4 oluyordu mesela doğumdan sonra evde kalabalık olduğumuz için vs 2 ye düştü gibi yani çevresel etkenlerde var hepsini hesaplamak gerek . (bence)

Yalan neden söylüyorsun orgazm olmadıysan olmadım diyeceksin.
Eşiniz ve sizin libodunuz aynı degil bu adam değişmez malesef(benim kocada aynı sizinki gibi)

Yalan söylediğimi düşündünüz galiba ama gerçekten yalan değil. Bunu hep yaptığımızı da söylemedim. 24 saat içinde dedim ben, üst üste de demedim Ayrıca bi gıdım da olsa sperm geldi yani biz öyle gördük Hatta 3ten sonra kan gelirmiş diye duymuş eşim, ama o da yalanmış tecrübeyle sabit

Evet haftanın her günü zaten olmaz bende istemem . Ben o sebeple sormadım aslında 4 gün 5 gün aynı evde olan adam gelip bana sarılıyor hatta fazla bunaltiyor öpüyor ama ilişki istemiyor bana garip geldi ondan sordum bizim bazen haftada 2 bile olmuyor

Öncelikle yalan söylemeyi bırakın. Orgazm olmadığınızı belirtin bana kalırsa. Ne istediğinizi belirtmezseniz umduğunuzu bulamazsınız. İyi bir cinsellik için iletişim kurmak çok önemli. Erkekler 2.yi ilkinin hemen ardından istemiyorlar. 30-40 dakika sonra tekrar yakınlaşmayı deneyin bence. Mesela biz benimkiyle ilkinden sonra kahve içip sohbet ediyoruz sonra devam

Yalan neden söylüyorsun orgazm olmadıysan olmadım diyeceksin.
Eşiniz ve sizin libodunuz aynı degil bu adam değişmez malesef(benim kocada aynı sizinki gibi)
Olmadım diyince de üzülüp özür diliyo kendini eksik hissediyor ona söyledim bugün hatta niye istemiyosun beni diye ne alaka bitip gecistirdi tam doğu erkeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…