• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Cinsel ilişki sıklığı nasıl olmalı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
O yeltenmiyorsa siz yanaşın.
Bizimde olmuyo eşimde problem ama bebekle bi ilgisi yok emin ol.
Libidosu düşüktür her erkek bir olmaz erkekleri kafamızda cok istekliler diye düşünüyoruz hep ama öyle değil iş stresi yorgunluğu etkileyebiliyor.
Aynen haklısın sanırım benimkinin de libidosu böyle demekki tek derdimiz bu olsun ya iside zor düzensiz bundan sebep bile olabilir . konuyu actigima pişman oldum utanıyorum 😂🙈 siz naptiniz peki çocuk için özel olmazsa tedavi falan gördünüz mu

Aynen haklısın sanırım benimkinin de libidosu böyle demekki tek derdimiz bu olsun ya iside zor düzensiz bundan sebep bile olabilir . konuyu actigima pişman oldum utanıyorum 😂🙈 siz naptiniz peki çocuk için özel olmazsa tedavi falan gördünüz mu
Tabiki 3 senedir görüyoruz ☺️
Tüp bebek denemelerine devam ediyoruz olana kadar

Hadi hayırlısıyla pozifi görürüz inşallah ikimizde 🤲 nerde tedabi goruyosun doktorun kim
Bahceci cem çelik doktorum 3 senedir ondaydık 3 denemeden sonra 4. İçin yola cıktık embriyo oluşmadı tedavi bitti bizde bıraktık cem beyi daha doğrusu bahçeciyi şimdi yeni merkez arayışındayız. Siz?

Olmadım diyince de üzülüp özür diliyo kendini eksik hissediyor ona söyledim bugün hatta niye istemiyosun beni diye ne alaka bitip gecistirdi tam doğu erkeği 🙄
Üzülecek birşey yok canım senin orgazm olmanı sağlayacak hop ben yaptım işim bitti deyip kenara çekilme olmaz.

Back