• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Cinsel ilişki sıklığı nasıl olmalı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
☺️ Yalan söylediğimi düşündünüz galiba ama gerçekten yalan değil. Bunu hep yaptığımızı da söylemedim. 24 saat içinde dedim ben, üst üste de demedim 🙈 Ayrıca bi gıdım da olsa sperm geldi yani biz öyle gördük 😁 Hatta 3ten sonra kan gelirmiş diye duymuş eşim, ama o da yalanmış tecrübeyle sabit 😂
Asla yalan söylediğinizi düşündüm demedim .. 1 gün içinde 7 defa boşalan bir adamdan sperm yerine artık su gelir dedim 😂 herkesin ilişki dinamiği tabi ki farklıdır benim tercih etmeyeceğim bir şey mesela cnkü sıkılırım 😂 benim için gün içerisinde ideali 2 dir , gibi.
Ama bu kişiden kişiye değişkenlik gösterir

Öncelikle yalan söylemeyi bırakın. Orgazm olmadığınızı belirtin bana kalırsa. Ne istediğinizi belirtmezseniz umduğunuzu bulamazsınız. İyi bir cinsellik için iletişim kurmak çok önemli. Erkekler 2.yi ilkinin hemen ardından istemiyorlar. 30-40 dakika sonra tekrar yakınlaşmayı deneyin bence. Mesela biz benimkiyle ilkinden sonra kahve içip sohbet ediyoruz sonra devam😅😅
Denedik canim onu da denedik bırak 2 3 saati ertesi gün bile canı istemiyor bı kere boşalması yeterli rahatlanasi için

Evet haftanın her günü zaten olmaz bende istemem . Ben o sebeple sormadım aslında 4 gün 5 gün aynı evde olan adam gelip bana sarılıyor hatta fazla bunaltiyor öpüyor ama ilişki istemiyor bana garip geldi ondan sordum 😂 bizim bazen haftada 2 bile olmuyor😂
Sen olmasını sağla o zaman bacım seksi görün çok istiyorsan 😂 giyin kuşan göster ama elletme 😂😂

İçini rahatlatacaksa bizimde aynı gün içinde 1 kez oluyor ve bunda bir sorun olduğunu düşünmüyoruz 😂 bence bu kişilerin düşünceleri veya yapıları ile alakalı. sizinle 7 kere yapması sizi daha çok arzuladığı anlamına gelmiyodur yada 1 kere olması olsunda bitsin amaaaann dediği anlamınada gelmiyordur...

Cinsel hayatınıza biraz renk getirebilirsiniz malesef yaşadığımız toplumda devasa tabularımız vatçr ne kadar evlensek olgunlaşsakta herkes o tabuları yıkamıyor.. Eşinizde henüz yıkamamış olabilir veya belki başka şeyler istiyor ama size söylemiyorda olabilir.. Birşeyi öğretmenin en iyi yolu göstermektir 😂

İçini rahatlatacaksa bizimde aynı gün içinde 1 kez oluyor ve bunda bir sorun olduğunu düşünmüyoruz 😂 bence bu kişilerin düşünceleri veya yapıları ile alakalı. sizinle 7 kere yapması sizi daha çok arzuladığı anlamına gelmiyodur yada 1 kere olması olsunda bitsin amaaaann dediği anlamınada gelmiyordur...
Ya bende şimdiye kadar sorun olduğunu düşünmemiştim ama öyle duyunca sorunluyuz gibi geldi gerçekten benimki isteksiz ama yaaa olsunda bitsin der gibi

Cinsel hayatınıza biraz renk getirebilirsiniz malesef yaşadığımız toplumda devasa tabularımız vatçr ne kadar evlensek olgunlaşsakta herkes o tabuları yıkamıyor.. Eşinizde henüz yıkamamış olabilir veya belki başka şeyler istiyor ama size söylemiyorda olabilir.. Birşeyi öğretmenin en iyi yolu göstermektir 😂
Valla hiç uğraşamam 3 yıldır değişmeyen adam demekki böyle. Acilacaksa kendi kendine açılsın ben daha çaba gostermicem

Denedik canim onu da denedik bırak 2 3 saati ertesi gün bile canı istemiyor bı kere boşalması yeterli rahatlanasi için
Belki de bünyesi öyledir, 2. meselesine değil ilkinin süresini uzatmaya odaklanmayı deneyin. Çünkü tek taraflı bi memnuniyet var. Herkes ard arda yapmak zorunda değil ama iki tarafta orgazm olabilmeli.

Ya bende şimdiye kadar sorun olduğunu düşünmemiştim ama öyle duyunca sorunluyuz gibi geldi gerçekten benimki isteksiz ama yaaa olsunda bitsin der gibi
Dediğim gibi bunun sebebi belki eşiniz tabularını hala yıkamamış cinsel ilişkiyi kendi içinde eğlenceli bir hale getirmemiş olabilir bunda sizin hiçbir suçunuz yok.. Eminim çok hoş ve bakımlısınızdır yukarıda yazdıklarınıza bakılırsa.. Siz ufak tefek farklı şeyler isteyin ondan yeni şeyler öğretin ve rahat rahat konuşun bunu yatak odasında.. İş bitincede konuyu kapatın bu şekilde bir oyun haline dönebilir.. Benimde öyle bir problemim vardı ben böyle çözdüm artık bana yeni birşey öğrendin mi diye soruyo bazen 😂😂😂

Valla hiç uğraşamam 3 yıldır değişmeyen adam demekki böyle. Acilacaksa kendi kendine açılsın ben daha çaba gostermicem
Bu savaşta bizde varız😂
Herkes bir olmuyor bunu anlayıp durumu kabullenmek işleri dahada kolaylastırıyor haftada 1 veya 2 size yetmiyorsa konuşun eşinizle günde 2 defa olması vaav denecek bi durum değilki bikere olur tam kıvamında olur mutlu sonla biter iki tarafa da yeter bu durum. İllede aynı gün 2 kere olmak zorunda değil ki.

Dediğim gibi bunun sebebi belki eşiniz tabularını hala yıkamamış cinsel ilişkiyi kendi içinde eğlenceli bir hale getirmemiş olabilir bunda sizin hiçbir suçunuz yok.. Eminim çok hoş ve bakımlısınızdır yukarıda yazdıklarınıza bakılırsa.. Siz ufak tefek farklı şeyler isteyin ondan yeni şeyler öğretin ve rahat rahat konuşun bunu yatak odasında.. İş bitincede konuyu kapatın bu şekilde bir oyun haline dönebilir.. Benimde öyle bir problemim vardı ben böyle çözdüm artık bana yeni birşey öğrendin mi diye soruyo bazen 😂😂😂
Bide adamı açayım tabularini yıkayın derken kelepçe falan aliyomus çok gülerim 😂🤣🤣 bakalım açılacaktı benim kapalı kutu kocam

Bu savaşta bizde varız😂
Herkes bir olmuyor bunu anlayıp durumu kabullenmek işleri dahada kolaylastırıyor haftada 1 veya 2 size yetmiyorsa konuşun eşinizle günde 2 defa olması vaav denecek bi durum değilki bikere olur tam kıvamında olur mutlu sonla biter iki tarafa da yeter bu durum. İllede aynı gün 2 kere olmak zorunda değil ki.
Zaten 2. Yi istemiyorum ama hiç 2. Ye yeltenmemesi bile bana garip geldi zaten çocuğumuz da olmuyor eşimden dolayı acaba ondan mı sebep böyle yoksa huyumu böyle onu bile anlayamadım

Zaten 2. Yi istemiyorum ama hiç 2. Ye yeltenmemesi bile bana garip geldi zaten çocuğumuz da olmuyor eşimden dolayı acaba ondan mı sebep böyle yoksa huyumu böyle onu bile anlayamadım
O yeltenmiyorsa siz yanaşın.
Bizimde olmuyo eşimde problem ama bebekle bi ilgisi yok emin ol.
Libidosu düşüktür her erkek bir olmaz erkekleri kafamızda cok istekliler diye düşünüyoruz hep ama öyle değil iş stresi yorgunluğu etkileyebiliyor.

Back