- 26 Ekim 2020
- 54
- 55
- 18
- 34
- Konu Sahibi aysefatmahayriye28
-
oha adama bak bide sana suç bulmuşBende bunu anlayamıyorum, yani üç bucuk aydır evliyiz bunun bir ayı hiç ilişkiye girmedik. Şimdi de bir şekilde denk gelirse iki haftada bir. Bir defa konuyu açtım neden kaynaklıdır diye, benim tedaviye gitmem gerektiğini söyledi. Onu yeterince tahrik edemiyor olabilirmişim sorun ben olabilirmişim.
Teşekkürler inşallah herkes mutlu olur,bosaninca ölünmüyor hatta daha mutlu oluyorsun böyle toksik bir ilişki yaşamaktansa boşan ve keyfine bakçok güçlü bir kadın yorumu tebrıkler cnm mutluluklar
Bunu yapan kişi kim? Konuyu atabilir misiniz? Nisanliyken nasıl anlayabilmiş çok merak ediyorumHemen hemen hiç yok demiş ya o yüzden ne desem bilemedim. Eğer öyleyse zaten hiç yorulmasın diyeceğim. Kk böyle konulardan geçilmiyor.
Boşuna demiyorlar evlilik kumardır diye, karşıdakinin göstediği kadarını biliyoruz.
Şu ana kadar kkda bir tek uyanık kadına rastladım, adamı sıkıştırıp konuşturdu nişan attı. Çoğumuzun aklına böyle bir ihtimal gelmiyor.
Bunu yapan kişi kim? Konuyu atabilir misiniz? Nisanliyken nasıl anlayabilmiş çok merak ediyorum
eşiniz eşcinsel olabilir paravan evlilik yapmış olabilirEşimle üç buçuk aydır evliyiz ve neredeyse hiç cinsel hayatımız yok. Ona nasıl yaklaşırsam yaklaşayım sürekli beni reddediyor. Onunda benden önce cinsel hayatı yoktu. Ne yapacağımı ona nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum. Nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Evet en yakınımdan gördük böyle birşeyi Evlenene kadar ç birşey belli etmedi damat bey. Evlendiler kızla hiç yatmamış. Vurmuş hatta bir kaç kez. Hiç yatmadan bosandılar. Damadın annesi oglundaki bu sorunu biliyormus meger.Ya hiç sevismedilerse yavrımvar böyle basiretsiz herifler de işte evlenmeden anlayamiyorsun ki ahh
İnsanlar neden evleniyor zaten bunun bilincinde olsalar bu sorunlarin esamesi okunmaz. Cinsellik olmadan evlilik olmuyor valla güç yettiremeyen evlenmesin kardeşim kimsenin başını yakmaya gerek yok al basiretsiz pipini de sarıl uyu evindeEvet en yakınımdan gördük böyle birşeyi Evlenene kadar ç birşey belli etmedi damat bey. Evlendiler kızla hiç yatmamış. Vurmuş hatta bir kaç kez. Hiç yatmadan bosandılar. Damadın annesi oglundaki bu sorunu biliyormus meger.Şimdi kız yeniddn evlendi bir tane kız cocugu oldu ve okadar mutlu ki. Bazı adamların kahrını cekmiceksin ya. cinsellik cok önemli
Aynen öyle gercekten. Allah akıl fikir versin milletimin erkeklerine.İnsanlar neden evleniyor zaten bunun bilincinde olsalar bu sorunlarin esamesi okunmaz. Cinsellik olmadan evlilik olmuyor valla güç yettiremeyen evlenmesin kardeşim kimsenin başını yakmaya gerek yok al basiretsiz pipini de sarıl uyu evinde
Kimmiş o baba yiğit tebrik ettim benim aklıma gelmez vallaHemen hemen hiç yok demiş ya o yüzden ne desem bilemedim. Eğer öyleyse zaten hiç yorulmasın diyeceğim. Kk böyle konulardan geçilmiyor.
Boşuna demiyorlar evlilik kumardır diye, karşıdakinin göstediği kadarını biliyoruz.
Şu ana kadar kkda bir tek uyanık kadına rastladım, adamı sıkıştırıp konuşturdu nişan attı. Çoğumuzun aklına böyle bir ihtimal gelmiyor.
Buraya bir yeremkonunun linkini atmıştımKimmiş o baba yiğit tebrik ettim benim aklıma gelmez valla
Gerçi ben evlenmeden önce test etme taraftarıyım
İnsanlar neden evleniyor zaten bunun bilincinde olsalar bu sorunlarin esamesi okunmaz. Cinsellik olmadan evlilik olmuyor valla güç yettiremeyen evlenmesin kardeşim kimsenin başını yakmaya gerek yok al basiretsiz pipini de sarıl uyu evinde
Konuyu mesaj gönderimine kapattirmistimKonuyu dağıtmak istemiyorum ama tee bir zamanlar bir konunuz vardı ya hala devam ediyor mu bir yerlerde avukat beyle olan
Yia ama başka bir konu daha açılmıştır dediydim tühKonuyu mesaj gönderimine kapattirmistim
Ah yok artık,daha da acmamYia ama başka bir konu daha açılmıştır dediydim tüh
Eşini seven, isteyen erkek sen pijamayla olsan bile seni ister. Valla ne dersen de o adamda var bir sıkıntı net. Kendinde problem olduğunu kabullenmek istemediği için sana atıyor suçu.Eşimle üç buçuk aydır evliyiz ve neredeyse hiç cinsel hayatımız yok. Ona nasıl yaklaşırsam yaklaşayım sürekli beni reddediyor. Onunda benden önce cinsel hayatı yoktu. Ne yapacağımı ona nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum. Nasıl davranacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?