sevgilimle yeni başlayan uyumsuzluğumuz

sprusormakicinuye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2022
178
-37
28
selam bir süredir beraber yaşamaya başladık sevgilimle. öncesinde ayda 1-2 ortamımız vaktimiz oldukça ilişki yaşıyorduk ama şuan sürekli beraberiz çok çok yoğun da çalışmıyoruz açıkçadı ikimiz de. benim aynı zamanda derslerim de oluyor ama dengeyi kuruyorduk başlarda. şuan sadece ben başlatırsam seks yapıyoruz haftada 1 max 2 oluyor. öpüşsek vs de devamını getiremiyor benim istediğimi anladığı zaman da yorgunum kötü bi gündü uyuyalım va diyip reddediyor sabahına kendi istiyor ama benim tüm isteğim yerini sinir strese bırakıyor. Bana ne tavsiye edersiniz :( mesrla beraber yaşamadan önce seks yaptığımızda o boşalana kadar ben defalarca orgazm oluyordum ama şuan ya 0 ya 1… Mast mı yapayım diyorum ona da kızıyor asla diyor tabi mecbur kalıyprum artık yapıyorum. Gözüm dışarı kaysın mı istiyor ne istiyor ben anlamadım :(

bir de beni suçlu hissettirmek için senin bir sürü yapman geteken şey yok mu vakit kaybetme aşkım kalk biraz ders çalış sen anca keyif yapmak istiyosun vs diyor ben yapmak isteyince ama öyle yükselip rahatlayamadığım zaman seks yapmaktan başka hiçbir şey düşünemiyorum

selam bir süredir beraber yaşamaya başladık sevgilimle. öncesinde ayda 1-2 ortamımız vaktimiz oldukça ilişki yaşıyorduk ama şuan sürekli beraberiz çok çok yoğun da çalışmıyoruz açıkçadı ikimiz de. benim aynı zamanda derslerim de oluyor ama dengeyi kuruyorduk başlarda. şuan sadece ben başlatırsam seks yapıyoruz haftada 1 max 2 oluyor. öpüşsek vs de devamını getiremiyor benim istediğimi anladığı zaman da yorgunum kötü bi gündü uyuyalım va diyip reddediyor sabahına kendi istiyor ama benim tüm isteğim yerini sinir strese bırakıyor. Bana ne tavsiye edersiniz :( mesrla beraber yaşamadan önce seks yaptığımızda o boşalana kadar ben defalarca orgazm oluyordum ama şuan ya 0 ya 1… Mast mı yapayım diyorum ona da kızıyor asla diyor tabi mecbur kalıyprum artık yapıyorum. Gözüm dışarı kaysın mı istiyor ne istiyor ben anlamadım :(
Performansı vasatın altındaymış, beraber yaşayınca ortaya çıkmış, sakın kendinizden şüpheye düşüp manipüle olmayın ama elinizde ki malzeme bu sanırım. Ya yetineceksiniz ya bırakacaksınız gibi gözüküyor.

bir de beni suçlu hissettirmek için senin bir sürü yapman geteken şey yok mu vakit kaybetme aşkım kalk biraz ders çalış sen anca keyif yapmak istiyosun vs diyor ben yapmak isteyince ama öyle yükselip rahatlayamadığım zaman seks yapmaktan başka hiçbir şey düşünemiyorum
Kendi isteksizliğinin bahanesini seni suçlu hissettirmeye çalışarak uyduruyor işte . Sonuçta evli değilsiniz. Ayrıl gitsin. Kendine libidosu yüksek, anlayışlı birini bul rahat rahat yaşa.

Bence aynı evde yaşamaya başlayınca daha ulaşılabilir olduğun için böyle davranmaya başlamış

selam bir süredir beraber yaşamaya başladık sevgilimle. öncesinde ayda 1-2 ortamımız vaktimiz oldukça ilişki yaşıyorduk - şuan sadece ben başlatırsam seks yapıyoruz haftada 1 max 2 oluyor.
adam senden 20 yas buyuk. ayda iki ortaminiz oluyormus onda da tüm hünerini sergiliyormus. simdiyse ayni evde haftada bir olunca o motivasyonu bulamiyordur.
ayda ikiye anca gücü yeten bir insanmis demek ki, öğrenmiş oldun.

Konu sahibi hayatınızdaki kişi sizden 20 yaş büyük mü 🤐🤐🤨🤨 neden gencecik çıtır erkekler varken babanız yaşında birini tercih ettinizki? Bence evleri ayırıp ayrılmanın vakti gelmiş çoktan.

Bende normal gencecik insanlar zannediyorum, adamın yaşı büyükmüş sanırım, tabii doymuş o işlere, işi bitmiş, ne olmasını bekliyordun ki 🤷🏻‍♀️

Back
X