Cinsel ilişki hiç yok yeni evliyiz

Bende bunu anlayamıyorum, yani üç bucuk aydır evliyiz bunun bir ayı hiç ilişkiye girmedik. Şimdi de bir şekilde denk gelirse iki haftada bir. Bir defa konuyu açtım neden kaynaklıdır diye, benim tedaviye gitmem gerektiğini söyledi. Onu yeterince tahrik edemiyor olabilirmişim sorun ben olabilirmişim.
oha adama bak bide sana suç bulmuş

Hemen hemen hiç yok demiş ya o yüzden ne desem bilemedim. Eğer öyleyse zaten hiç yorulmasın diyeceğim. Kk böyle konulardan geçilmiyor.

Boşuna demiyorlar evlilik kumardır diye, karşıdakinin göstediği kadarını biliyoruz.

Şu ana kadar kkda bir tek uyanık kadına rastladım, adamı sıkıştırıp konuşturdu nişan attı. Çoğumuzun aklına böyle bir ihtimal gelmiyor.
Bunu yapan kişi kim? Konuyu atabilir misiniz? Nisanliyken nasıl anlayabilmiş çok merak ediyorum

Bunu yapan kişi kim? Konuyu atabilir misiniz? Nisanliyken nasıl anlayabilmiş çok merak ediyorum

Klasik erkek davranışı. Suçu almaz direk kadına sallar manipüle eder. Kadınlar duygusal olduklarından kendilerini sorgular. Bu tuzaklara düşmemek lazım. Adamda sorun var net. Bir erkek yanında kadın nefesi varken tahrik olur. Yanında kadın olduğunu bildiği için bile tahrik olur. Bu adamda bir ayak var. Bence kadınlara ilgisi yok sanırım kendi cinsine ilgisi var. Yazık yaa bir kızın hayallerini daha yıktılar allahım!

Eşimle üç buçuk aydır evliyiz ve neredeyse hiç cinsel hayatımız yok. Ona nasıl yaklaşırsam yaklaşayım sürekli beni reddediyor. Onunda benden önce cinsel hayatı yoktu. Ne yapacağımı ona nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum. Nasıl davranacağımı bilmiyorum.
eşiniz eşcinsel olabilir paravan evlilik yapmış olabilir

Normalde azman gibi bulduğu yerde saldırması lazım;anormal bir durum. Genç erkek, bir problemi var belli ki.

Karisina helaline el sürmeyen süremeyen “adamlar” Allahin belalari pislikler…
Bu adiler ne doktora gider nede düzelmek icin cabalarlar, sende ne kuduruksun derler seni sindirip pustururlar…
onlar kendilerini hic suclu görmezler…
Sende zamanla erir ve tükenirsin…

Konu sahibi senin eşin inşAllah bu burnundan kıl aldırmayan erkeklerden değildir ve biranevvel düzelir aranız.

Yeni evlisiniz yaşlarınız kaç daha yeni cinsellik öğreniyorsunuz cicim ayındasınız seksin en yoğun olduğu dönemde olmanız lazım bedenlerinizi keşfedeceğiniz senin öyle tahrik etmene gerek yok daha ilk kez seninle cinsellik yaşayan adam seni bulduğu yerde yatağa götürmesi lazım

• Beğen
Reactions: Z P
Açıkça sorunu anlamaya çalış olacak iş değil benim eliminde ilk cinsel deneyimi bendim bulduğu her fırsatı değerlendirirdi sürekli isterdi tabi çocuktan sonra azalmaya başladı o da sürekli çocuk etrafımızda olduğu için

Ya hiç sevismedilerse yavrım😑 var böyle basiretsiz herifler de işte evlenmeden anlayamiyorsun ki ahh:kızgın:
Evet en yakınımdan gördük böyle birşeyi Evlenene kadar ç birşey belli etmedi damat bey. Evlendiler kızla hiç yatmamış. Vurmuş hatta bir kaç kez. Hiç yatmadan bosandılar. Damadın annesi oglundaki bu sorunu biliyormus meger.😠 Şimdi kız yeniddn evlendi bir tane kız cocugu oldu ve okadar mutlu ki. Bazı adamların kahrını cekmiceksin ya. cinsellik cok önemli

Evet en yakınımdan gördük böyle birşeyi Evlenene kadar ç birşey belli etmedi damat bey. Evlendiler kızla hiç yatmamış. Vurmuş hatta bir kaç kez. Hiç yatmadan bosandılar. Damadın annesi oglundaki bu sorunu biliyormus meger.😠 Şimdi kız yeniddn evlendi bir tane kız cocugu oldu ve okadar mutlu ki. Bazı adamların kahrını cekmiceksin ya. cinsellik cok önemli
İnsanlar neden evleniyor zaten bunun bilincinde olsalar bu sorunlarin esamesi okunmaz. Cinsellik olmadan evlilik olmuyor valla güç yettiremeyen evlenmesin kardeşim kimsenin başını yakmaya gerek yok al basiretsiz pipini de sarıl uyu evinde

• Beğen
Reactions: Z P
İnsanlar neden evleniyor zaten bunun bilincinde olsalar bu sorunlarin esamesi okunmaz. Cinsellik olmadan evlilik olmuyor valla güç yettiremeyen evlenmesin kardeşim kimsenin başını yakmaya gerek yok al basiretsiz pipini de sarıl uyu evinde
Aynen öyle gercekten. Allah akıl fikir versin milletimin erkeklerine.

Hemen hemen hiç yok demiş ya o yüzden ne desem bilemedim. Eğer öyleyse zaten hiç yorulmasın diyeceğim. Kk böyle konulardan geçilmiyor.

Boşuna demiyorlar evlilik kumardır diye, karşıdakinin göstediği kadarını biliyoruz.

Şu ana kadar kkda bir tek uyanık kadına rastladım, adamı sıkıştırıp konuşturdu nişan attı. Çoğumuzun aklına böyle bir ihtimal gelmiyor.
Kimmiş o baba yiğit tebrik ettim benim aklıma gelmez valla 🤷🏻‍♀️
Gerçi ben evlenmeden önce test etme taraftarıyım 🤭

Konuyu dağıtmak istemiyorum ama tee bir zamanlar bir konunuz vardı ya hala devam ediyor mu bir yerlerde avukat beyle olan 🙈

Eşimle üç buçuk aydır evliyiz ve neredeyse hiç cinsel hayatımız yok. Ona nasıl yaklaşırsam yaklaşayım sürekli beni reddediyor. Onunda benden önce cinsel hayatı yoktu. Ne yapacağımı ona nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum. Nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Eşini seven, isteyen erkek sen pijamayla olsan bile seni ister. Valla ne dersen de o adamda var bir sıkıntı net. Kendinde problem olduğunu kabullenmek istemediği için sana atıyor suçu.

X