Yanlış pozisyondan da olabilir mi diye düşünüyorum bu konuları zaten tam olarak aşamadık tam olarak ilişki olmuyor yeni yeni kısmi gerçekleşiyor korkuyorum açıkçası başka birşey çıkar diyeTam olarak ne yaşadığınızı bilemiyorum ama dışkılayıp ilişkiye girmek daha rahat hissettiriyor. Yine de devam ederse doktora gidin farklı bir durum olabilir.
İlişki olmuyorsa vajina kasılması düşünülür ilk, yani vajinismus. Konu nasıl makata geldi anlamadım açıkçası.Yanlış pozisyondan da olabilir mi diye düşünüyorum bu konuları zaten tam olarak aşamadık tam olarak ilişki olmuyor yeni yeni kısmi gerçekleşiyor korkuyorum açıkçası başka birşey çıkar diye
Aaaa tekrar mi açmam lazım yeniyim deKonu yanlis yere acilmis. Cinsellik alanina acmalisin bunu
Oluyor ama tam anlamıyla değil bı kısmı vajinaya giriyor onda da Makata baskı oluyorİlişki olmuyorsa vajina kasılması düşünülür ilk, yani vajinismus. Konu nasıl makata geldi anlamadım açıkçası.
Hayır, taşırlar konunuzu; açmayın konu tekrardan.Aaaa tekrar mi açmam lazım yeniyim de
Fizyolojik bir problem olabilir. Bir an önce muayene olup kesin tanı alıp iyileşmelisiniz. Ertelemeden gidin.Oluyor ama tam anlamıyla değil bı kısmı vajinaya giriyor onda da Makata baskı oluyor
Hayır baskı ve acı sadeceİlişki sırasında tuvalet ihtiyacınız mı geliyor yani?
Gitmem lazımFizyolojik bir problem olabilir. Bir an önce muayene olup kesin tanı alıp iyileşmelisiniz. Ertelemeden gidin.
Yok artık demek isterdim ama, burda öyle şeyler okuyorum ki mümkün mü mümkünYanlış yere girmiyor dimi?
Yok hayır ondan eminim itekleyince acı oluyor baskı bideYanlış yere girmiyor dimi?
Doktora görünün. Ya fiziksel bir sıkıntı var ya bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz. Makatta baskı olmaması lazım.
Bu kadar zor bir şey değil aslında. Demek ki siz hiç ıslanmıyorsunuz ilişki sırasında. Zevk alsanız ve ıslansanız kendiliğinden olur zaten, yön mön hesap etmeye gerek yok.Ben yönden şüpheleniyorum iki yıl boyunca zaten çok yıprandık bide böyle birşey çıktı