Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Muhtemelen kendinizi çok kasıyorsunuz ve adapte olamıyorsunuz, tam ıslanma olmadan başlamayın. Kendinizi olaya kaptırınca geçer muhtemelen. Yukarıda bir arkadaşta demiş doktor muayenesinde hissediyorum ben de o hissi. Ama seks yaparken olmuyor. Büyük ihtimalle geriliyorsunuz.
Merhaba benim Bir sorunum var iki yıldır ilişkiye girememe durumum vardı yeni yeni aşıyoruz kısmi olarak tabi ama şöyle bir sorun daha var makatim da baskı oluyor sadece kasıkta filan ağrı yok sadece makatta acı ve baskı hissi bu şekilde yaşayan var mı henüz doktora gitmedim yardımcı olursanız çok sevinirim
Gerçekten çok zor psikolojik olarak da çevre çocuk yok mu daha diye soruyor yaş gidiyor dediğiniz gibi olabilir ben belki de yendim sanıyorum yenemedim kasilmdan dolayı baskı oluyor belki de yorumlarınız için teşekkür ederim doktora gidince yazicam buraya en azından benim gibi sorun yaşayan olursa fikir edinsin
Merhaba benim Bir sorunum var iki yıldır ilişkiye girememe durumum vardı yeni yeni aşıyoruz kısmi olarak tabi ama şöyle bir sorun daha var makatim da baskı oluyor sadece kasıkta filan ağrı yok sadece makatta acı ve baskı hissi bu şekilde yaşayan var mı henüz doktora gitmedim yardımcı olursanız çok sevinirim