Cinsel Hayatımızdaki Sorun

kediler

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2007
374
297
Selamlar hanımlar size bişey danışmak istiyorum. Eşimle bi süredir cinsel hayatımzda problemlerimiz var çok afedersiniz ereksiyon olmakta zorluk yaşıyo. Bizim aile hekimimiz üroloğa yönlendirdi o da lifta diye bi ilaç yazmış aldık ama henüz denemedik aranızda bu gibi sıkıntılar yaşayıp da eşi bu ilacı kullanan oldu mu?

Doktor eşime vermişti bi ara kullandı sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin

Bu konu sizinkine benziyor, okuyun bence, hatırladığım kadarıyla onlar memnun kalmıştı

Bu konu sizinkine benziyor, okuyun bence, hatırladığım kadarıyla onlar memnun kalmıştı
Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Doktor önerdiği ilacı yan etkilerini de göz önünde bulundurarak verir. Bir yan etki olabilecekse de sizi uyarır. Prospektüste yazan yan etkiler çok az sayıda insanda görülür. Eşiniz kullandığında bunu anlayabilirsiniz. Penis yeterince kalkıyor ve ilişki kurabiliyorsanız doğru ilaçtır. Psikolojik nedenler yoksa genelde penisin damarsal dolaşımı bozulmuştur ve iyi kalkık bir penis için damar açıcı bitkisel kürlerden ve bazı yiyeceklerden de fayda görebilirsiniz. İnternetten doktor anlatılı, önerili diyet eklemelerinde bulunabilirsiniz.

Doktor önerdiği ilacı yan etkilerini de göz önünde bulundurarak verir. Bir yan etki olabilecekse de sizi uyarır. Prospektüste yazan yan etkiler çok az sayıda insanda görülür. Eşiniz kullandığında bunu anlayabilirsiniz. Penis yeterince kalkıyor ve ilişki kurabiliyorsanız doğru ilaçtır. Psikolojik nedenler yoksa genelde penisin damarsal dolaşımı bozulmuştur ve iyi kalkık bir penis için damar açıcı bitkisel kürlerden ve bazı yiyeceklerden de fayda görebilirsiniz. İnternetten doktor anlatılı, önerili diyet eklemelerinde bulunabilirsiniz.
Çook teşekkür ederim bilgilendirme için içim ferahladı 🙏🏻🙏🏻

Başka yntemlerde denednz mi ? genelde macunlar işe yaryo diyolar
Evet doktora gitmeden evvel aktardan kulaktan dolma bilgilerle neler neler aldım bi sürü kocakarı tarifleri denedik bi bilsen🥲 ama bi etksi olmadı bizde bıraktık.. doktora gitmeye de zor ikna ettim utanıyodu çünkü

X