- 13 Temmuz 2021
- 13
- 1
- 26
-
- Konu Sahibi hayalimmsinnn
Evet anne olarak görme durumu var erkeklerde eşimde de olmuştu berbat birşey ya hep öyle hissedecek diye ödüm kopmuştubu konuda uzman birinden dinlemiştim. Madonna tanrıça anlamında kullanılıyor, kutsal dokunulmaz, annelik de kutsal ya seksten ayrı düşünmeye başlıyorlarmış eşlerini özetle
Sizin yaşadığınızın psikolojik adıymış işte çok ağırları da varmış. Ben sadece benzerlik kurdum. İlla ki bu olacak diye bir ısrarım yok ama araştırsın konu sahibi.Evet anne olarak görme durumu var erkeklerde eşimde de olmuştu berbat birşey ya hep öyle hissedecek diye ödüm kopmuştu
Ya ben kendimi bildim bileli çocukları çok severdim.anne olmayı da çok istiyordum.eşimle birbirimizi çok seviyoruz ve aile olmak istedik.bu yüzden de korunmadık.o konuda hiç pişman değilim çok şükür ama eşimin isteksizliği beni çok endişelendiriyor ya hep böyle olursa diye çok korkuyorumPeki kendini gerçekten 22 yaşında anneliğe nasıl hazır hissettin yani içinde anne olmak istiyorum mu diyordunn
İlişkimiz çok iyi bana değer veriyor beni seviyor bunu bana hissettiriyor.ne yazık ki hamile olduğumdan beri cinsel hayatımızla ilgili sorun çıktı. Üstüne çok gitmeden soruyorum sorun ne diye.kaçıyor ya da bebeğe bir şey olur diyorDemişsiniz ki daha öncede böyleydi keski sorunlarınızı çözmeden çocuk yapmasanız
Biraz araştırdım bu sendromu daha da endişelendim.Sizin yaşadığınızın psikolojik adıymış işte çok ağırları da varmış. Ben sadece benzerlik kurdum. İlla ki bu olacak diye bir ısrarım yok ama araştırsın konu sahibi.
Endişelenme o düzeye çıkacak diye bir şey yok ama bebeğe bir şey olmayacağına ikna etmeye çalış, gerekirse tahrik et, benim eşim de endişelenmişti ilk aylar, ben çıktım tepesine, zamanla alıştı. Öyle aşırı tepkiler verip seni itmeye falan çalışmıyırsa sen yaklaş, bir iki derken normalleşir.Biraz araştırdım bu sendromu daha da endişelendim.
Tahrik ettiğim zaman bir iki kere tersledi.benim de gururum incindi galiba.hep ben başlatınca bir süre sonra kendimi çok kötü hissetmeye başladım ara verdim bir baktım ki nerdeyse bir ay olacak ki eşimle beraber olmamışız.yine bir iki derken son aylarımda hareketlerim kısıtlı olduğu için ben de bıraktımEndişelenme o düzeye çıkacak diye bir şey yok ama bebeğe bir şey olmayacağına ikna etmeye çalış, gerekirse tahrik et, benim eşim de endişelenmişti ilk aylar, ben çıktım tepesine, zamanla alıştı. Öyle aşırı tepkiler verip seni itmeye falan çalışmıyırsa sen yaklaş, bir iki derken normalleşir.
İnşallah doğum sonrası da böyle olmaz, eğer böyle devam ederse son çare terapi teklif etmen gerekebilir, ama dediğim gibi son çare, öyle olacak diye kesin bir durum yok, olumlu düşünmeye çalışTahrik ettiğim zaman bir iki kere tersledi.benim de gururum incindi galiba.hep ben başlatınca bir süre sonra kendimi çok kötü hissetmeye başladım ara verdim bir baktım ki nerdeyse bir ay olacak ki eşimle beraber olmamışız.yine bir iki derken son aylarımda hareketlerim kısıtlı olduğu için ben de bıraktım
İnşallah düzelir.bu konuda eşim çok ketum bana bile anlatmıyorken terapiste anlatması imkansız .İnşallah doğum sonrası da böyle olmaz, eğer böyle devam ederse son çare terapi teklif etmen gerekebilir, ama dediğim gibi son çare, öyle olacak diye kesin bir durum yok, olumlu düşünmeye çalış
Siz bu rahatsızlığı iyice araştırın, nasıl davranmanız gerektiğini öğrenmeye çalışın, ihtiyaç duyarsanız faydalanırsınızİnşallah düzelir.bu konuda eşim çok ketum bana bile anlatmıyorken terapiste anlatması imkansız .
Siz bu rahatsızlığı iyice araştırın, nasıl davranmanız gerektiğini
Umarım üstesinden gelemeyeceğim birşey çıkmazSiz bu rahatsızlığı iyice araştırın, nasıl davranmanız gerektiğini öğrenmeye çalışın, ihtiyaç duyarsanız faydalanırsınız
İçini ferah tut en kötüsüne odaklanmaUmarım üstesinden gelemeyeceğim birşey çıkmaz
Benim eşimde öyleydi bebeğe birşey olcak diye korkusundan asla yanaşmazdıİlişkimiz çok iyi bana değer veriyor beni seviyor bunu bana hissettiriyor.ne yazık ki hamile olduğumdan beri cinsel hayatımızla ilgili sorun çıktı. Üstüne çok gitmeden soruyorum sorun ne diye.kaçıyor ya da bebeğe bir şey olur diyor
İsteksizlik değil de bebeğe zarar verme korkusu oluyor biraz, biz de hamileliğimde çok az cinsel birliktelik yaşadık. Hatta son aylar ve Doğum sonrası toplam da 5 ay hiç birlikte olmadık. Ama yakınlaşmalar, farklı şekilde tatmin etmeler oluyodu. Siz de bunlar da mı olmuyor?Ya ben kendimi bildim bileli çocukları çok severdim.anne olmayı da çok istiyordum.eşimle birbirimizi çok seviyoruz ve aile olmak istedik.bu yüzden de korunmadık.o konuda hiç pişman değilim çok şükür ama eşimin isteksizliği beni çok endişelendiriyor ya hep böyle olursa diye çok korkuyorum