Cinsel hayat

hayalimmsinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2021
13
1
26
Merhaba hanımlar.ben 11 aylık evliyim.ve dokuz aylıkta hamileyim.hamilelik sürecinde eşimle birbirimizden çok uzaklaaştığımızı hissediyorum.evet son aydayım diye beraber olamıyoruz ama öncesinde de çok isteksiz olmuştu.sebebi nedir acaba?ne yapabilirim?

Ne diyebiliriz ki şimdi buna? Dogumunuz olacak, lohusalik olacak, bebekle birlikte bir sürü sorun girecek hayatiniza. Su an şunu yap desek anlami olmayacak. Korunsaydiniz bari bir süre.

Cinsel isteksizligin sebebi şudur demek zor. Kimisi çok istekli, kimisi çok miskin. Bunu bile anlayamadan hamile kalmışsınız. Bu aceleyi anlayamiyorum hiç.

Cinsel hayat giderek zayıflarsa evliliginiz sarsılır ne yazik ki. Cinsellik cok cok onemli bir yer kapliyor.

Sanki onların fiziği bozuluyor
Sanki onların vücudunda çatlaklar oluşuyor
Sanki onlar doğuruyor sancı çekiyor
Sanki onlar lohusalık gibi bir sendrom yaşıyorlar
Sanki onlar emzirip sütten memeleri sızlıyor
Sanki onların iç çamaşırı sütten ıslanıyor
Sanki sanki sanki.... saymakla bitmez ama sendrom yaşıyorlar

Yanı şöyle düşündüm ne kadar doğru yada yanlış bilemiyorum . 11 aylık bir evlilik eşler birbirine tam doyum yaşamadan birbirlerini tam anlamıyla tanımadan hamilelik doğru bulmadım. Hamilelik döneminde erkeklerde uzaklaşma oluyormus diye okumuştum. Siz bir adım attığınızda istediğinizde tavrı ne oluyor ? Gün içinde sarılık öpüşme vs olmuyor mu ?

Bende evlenir evlenmez hamile kalanlardanim.
Evliliği anlayamadan hamile kaldım.
Seksi anlayamadım.
Eşimin ve benim zevklerimizi öğrenemedim.
Sonra doğum,bebek bakımı, lohusalik derken eşimle cinsel uyumu,sevişmeyi,zevk almayı,düzenli ilişkiyi kızım 6 aylık olduktan sonra öğrendim.
Suandan itibaren yapacağın bişey yok.
Bebeğini al kucağına.
Logusaligi atlat.
Ondan sonra umarım düzelir.

Evet çok erken hamile kaldım.ama ikimizde çocuk sahibi olmayı çok istiyorduk hala da öyleyiz.ama ilk aylarda çok bulantım vardı diye benden uzak durduğunu düşündüm dördüncü aydan itibaren bulantım geçti ama eşim hala çok isteksizdi.bebeğe bir şey olmaz deyip onu rahatlatmaya sorunu çözmeye çalışıyordum ama bir faydası yoktu.hep ilk o başlatırdı ondan artık öyle bir şey gelmeyince ben hep gittim ona.karşılık veriyordu ama korkuyor mu bebeğe bişey olur diye yoksa başka bir şey mi var bilmiyorum.sarılma öpüşme elbette var ama ileriye gittiğimizde hemen duruyor bir bahane uyduruyor anlayamadım gitti

Çocuk sahibi olmayı ikimizde çok istiyorduk.ertelemek istemedik.cinsel olarak eşimin bu kadar değişeceğini hiç bilemedim

İnşallah bebekten sonra düzelir

Karışmak tabiki mantıksız ama evlendikten sonra bir cinselliği anlayamadan. O durumu yaşayamadan, birbirine alışmadan hamile kalınca böyle sorunlar yaşamanız çok normal.
Belki çocuk için acele ettik diye düşünüyorum ama benim durumumdaki arkadaşlarıma sorduğumda onlar eşlerinin soğumadığını söylüyor.ben de eşimde bir sorun var diye düşünüyorum

Maalesef zorluğu biz kadınlar çekiyoruz bir de beyefendilerin ruh haliyle ilgileniyoruz

Hafif düzey de olsa Fahişe madonna sendromu yaşıyor olabilir. Bebek için çok acele etmişsiniz, burada size çok üzücü sözler söylenebilir ama iş işten geçmiş. 22 yaşında 2 aylık evliylen hamile kalmak çok akıllıca olmuş. Bence eşinize yaklaşmaya devam edin belki normalleştirir zamanla, şunan yapabileceğiniz hiçbir şey yok

O ne kız Fahişe Madonna Sendromu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…