Cinsel hastalıklar

Senin korkun yüzünden eger hasta isen kaç kişinin vebaline gireceksin bilgin varmı git hastaneye hiv testi yaptırmak istiyorum de testlerin sonucuna göre doktorlar uyarır bu haltı yerken gösterdigin cesareti testler içinde göster
sizin düşüncelerinize sahip insanlar sayesinde evet cinsellik yaşamak baya cesaret. ayrıca bir kadın kendi özgür iradesiyle yaşadığı sürece cinsellik bir "halt" olamaz. hayattan sizden çok zevk alan insanları kıskanmayın.

Pardon ya kusura bakmayın ben cinselliğin bukadar rahat olduğunu bilmiyordum ... Özel bişey sanıyordum . Evlenmeden yaşanmaz sanıyordum . Kusura bakmayınız pardon

hakikaten şu üyenin içinde bulunduğu durum yüzünden üzüntüsünü, hassasiyetini anlayamıyor musunuz?
ne demek "eğer hasta isen kaç kişinin vebaline gireceksin"? konu sahibi için nasıl bir imada bulunmuşsunuz
"bu haltı yerken"...bunlar nasıl sözler???
hayır anlamıyorum!
Bilinçsizce korunmadan ilişkiye girip sonra gelip buraya gunah çıkarıyorlar. Prezervatif almak bu kadar zor mu? Şimdi korkmak yerine baştan önlemini alsaydı. Hastanelerde aids ile ilgili yapılan işlemler bile büyük titizlikle yapılıyor. Kan alınırken bile. Konu sahibi gizlilik peşinde madem gizleyeceksin madem korkun var neden bu halta kalkışıyorsun. Birey herşeyi yapabilir ama sonuçlarına katlanacak cesareti de göstermeli.

sizin düşüncelerinize sahip insanlar sayesinde evet cinsellik yaşamak baya cesaret. ayrıca bir kadın kendi özgür iradesiyle yaşadığı sürece cinsellik bir "halt" olamaz. hayattan sizden çok zevk alan insanları kıskanmayın.
Özgürce yasasın tabi istedigi haltı ama sonuclarına katlanacak! Gelip burdan nasıl gizli test yaptırırım diye sormak yerine baştan korunsaydı daha iyi olmazmıydı? Cinselligi yaşayacak bilinçte ama korunmadan habersiz. Üstelik burda yardım istedigi konu gizlilik. Konus sahibi Allah korusun aids olsa gizledigi için başka birine bulaşsa nasıl ödeyecek bunun vebalini?

arkadaşım ister çok eşli yaşarsın ister aseksüel o doktoru alakadar eden bir mevzu değil. sen meramını anlat testini iste, o da gerekli gördüklerini yapsın. doktorun işi bu. sen de özel hayatın yüzünden kimseye hesap vermek zorunda değilsin. yetişkin olduğunu varsayıyorum.

ne alakası var şimdi bunun evlilikle? evli olan erkekler tek gecelik ilişki yaşadı mı karısına cinsel hastalık bulaştırmıyor mu? yoksa erkeklerin karılarını aldatmadığı gibi safça bir inanca mı sahipsiniz?

ne demek kaç kişinin vebaline gireceksin? yanlış okudunuz herhalde, tek gecelik ilişki yaşayan sevgilisi, konu sahibi değil. eğer bir hastalık ihtimali varsa da konu sahibi mağdur, sorumlu değil. sorumlu olan korunmadan cinsel ilişkiye giren sevgilisi ve o geceki partneri.
bu haltı yerken dediğiniz şey sanırım evlilik öncesi cinsel ilişki yalnız o haltı yemek için cesaret değil almak istediğiniz zevke göre biraz/çokça teknik bilgi gerekiyor o kadar, paraşütsüz atlama yapmıyorlar, alt tarafı sevişiyorlar, dünyanın her yerinde her gün milyonlarca insanın yaptığı son derece içgüdüsel bir eylem.
Ben sevişmesine atıfta bulunmadım zaten korunmasız ilişki yaşayıp sonra gelip burda ah vah etmelerine halt diyorum. Tek gecelik çok gecelik eger bu virüsü taşıyorsa Allah korusun kaç kişinim vebaline girecekler bu ülkede sırf kan takviyesi yüzünden aidse yakalanan çocuklar var. Bu çocugun ne annesi nede babasi aids. Sadece bir anlık zevk için korunmadan ilişkiye giren üstelik bunu saklayıp o yavruya kan veren insan yüzünden.Burda konu açmış nasıl saklarım madem saklıycan neden yapıyorsun?

Konu sahibinin çok eşli olduğunu nerden çıkardınız??
Niye varsayımlar üzerinden gidiyorsunuz?
Polemik yaratmak istemiyorum lütfen sürekli alıntı yapmayın bunlar benim düşüncelerim. Bunun içinde size hesap vermek zorunda oldugumu düşünmüyorum

Ben o haltı hiç bir baskı altında kalmadan ve sonuclarını bilerek yapıyorum.

Biz tek eşli yaşasak da eşlerimiz bizi aldatabilir veya bizle evlenmeden önceki kız arkadaşından bulaşan bir hastalık taşıyor olabilir. korunmasız bir ilişki sırasında en basidinden genital siğil bulaştırabilir.

Evet biraz tedirgin olmş kayıtlara geçmesinden hastane prosedürlerini bilmiyor. O konu hakkında yardım istiyor.

Ama aldatıldığını öğrendiğinde aklına ilk hastalık gelecek kadar da olgun. 26 yaşında zaten. 16 yaşında bebe muamelesi yapmayın. Sizden de büyük belki konu sahibi.

Ben sevişmesine atıfta bulunmadım zaten korunmasız ilişki yaşayıp sonra gelip burda ah vah etmelerine halt diyorum. Tek gecelik çok gecelik eger bu virüsü taşıyorsa Allah korusun kaç kişinim vebaline girecekler bu ülkede sırf kan takviyesi yüzünden aidse yakalanan çocuklar var. Bu çocugun ne annesi nede babasi aids. Sadece bir anlık zevk için korunmadan ilişkiye giren üstelik bunu saklayıp o yavruya kan veren insan yüzünden.Burda konu açmış nasıl saklarım madem saklıycan neden yapıyorsun?
yahu kadın düzenli partnerinle sevişirken örneğin doğum kontrol hapı kullanıyorsa ya da ertesi gün hapı aldıysa neden kondom kullansın? düzenli ilişkide kondom gebelik önleyici olarak kullanılır güvenli seks için değil.
eğer başkaca bir korunma yöntemi kullanıyorsa kondom kullanmaz ya da gebelik için doğru bir dönemde değildir, kondom kullanmaz, seks yaptıkları sırada regldir kondom kullanmaz, sprem öldürücü sıkmıştır, kondom kullanmaz, yazayım mı daha?
düzenli cinsel ilişki partneri olan insanlar güvenlik açısından kondom kullanmazlar, nasıl ki sizin aklınıza kocam beni ya tek gecelik ne olduğunu bilmediğim bir kadınla aldatır aman ben kondom takmasını isteyeyim diye gelmezse düzenli cinsel ilişki partnerleri de kondom kullanmaz gebelik önleme harici, eğer kullanıyorsa zaten güvenmiyor demektir güvenmediği adamla niye yatıyor diye sorarım ben de.
gerçekten bu yavru hangi yavru, kim aids, kim kan vermiş anlamadım ama eğer konu sahibi bir bulaşıcı hastalık kaptıysa bile bu kendi hatası yüzünden değil, sevgilisinin hatası yüzündendir, o ilişkide kondom takması gereken oydu çünkü.
eğer cinsel ilişki geçmişini bilmediği biriyle korunmasız seviştiyse konu sahibiyle ilişkiye girerken kondom takmalı ve test yapana kadar da bu şekilde devam etmeliydi.
şimdi burada duygu sömürüsü yaparak elmalarla armutları birbiriyle toplamaya çalışmayın.

gitmezsen bilemezsn. gerci eger oyle bi hastalik varda cozum yok. yani biran once git ogren. nikah icin tsm den kan verip tahlil yaptryosn. orayla alakasi yok. o yuzden git yaptr. gizlilik ilkesi var kmseye demezler. yani dememeleri gerekiyo. biri bi yerden tanidik bulup hbysden gecmiste hastaneye nden geldin diye sordurmazsa sorun ckmaz

Özgürce yasasın tabi istedigi haltı ama sonuclarına katlanacak! Gelip burdan nasıl gizli test yaptırırım diye sormak yerine baştan korunsaydı daha iyi olmazmıydı? Cinselligi yaşayacak bilinçte ama korunmadan habersiz. Üstelik burda yardım istedigi konu gizlilik. Konus sahibi Allah korusun aids olsa gizledigi için başka birine bulaşsa nasıl ödeyecek bunun vebalini?
olsaydı, etseydi, seydi,saydı...
eee sonuç?
Yasal prosedüre dair bir şey de söylememişsiniz.
Konu sahibinin korkusunu görüyorsunuz, rahatlatmaya yönelik bir şey de yazmamışsınız.
Amaç nedir? Zor bir gündü galiba ki konu sahibinin partnerinin hatasını bile kadına yüklemişsiniz.
Gerginliğe gerginlik katan yorumunuzdan sonra "polemik istemiyorum", onca ithamdan sonra "benim düşüncem" argümanlarına sarılmanız da ayrıca ironik.

hayır anlamıyorum!
Bilinçsizce korunmadan ilişkiye girip sonra gelip buraya gunah çıkarıyorlar. Prezervatif almak bu kadar zor mu? Şimdi korkmak yerine baştan önlemini alsaydı. Hastanelerde aids ile ilgili yapılan işlemler bile büyük titizlikle yapılıyor. Kan alınırken bile. Konu sahibi gizlilik peşinde madem gizleyeceksin madem korkun var neden bu halta kalkışıyorsun. Birey herşeyi yapabilir ama sonuçlarına katlanacak cesareti de göstermeli.

konu sahibinin yaptığı "günah çıkarma" değil, bir konu hakkında bilgi isteme! bakın "yardım" bile değil, bilgi!
erkek arkadaşıyla 5 senedir beraberler, siz nasıl eşinizin sizi aldatmadığını bilemezseniz, o da bilemez aldatıldığını. siz kondom kullanıyor musunuz eşinizle birlikte olurken?
Konu sahibi (eğer hasta ise) "hastalığını" gizli tutmak istemiyor, "test yaptırdığı"nı gizli tutmak istiyor. aksi olsa hastaneye gitmeyi, evlilik için demeyi vs göze alabilir mi?
birey herşeyi yapabilir evet ve herkes her zaman attığı adımların neler getireceğini bilemez! kimse herşeyi hesap edemez! nasıl ki siz eşinizle birlikte olurken her seferinde "bir başka kadın olmuş mudur" u hesap etmiyorsanız, konu sahibi de 5 yıllık sevgilisinin bunu yapacağını düşünememiş olabilir
kiiiiiiiiii konu sahibi "boşver" hastaysam hastayım mı diyor? aksine, bugüne bugün çok az kadının aklına gelen bir şeyi yapmak istiyor, bilinçli davranıyor.
siz de dilediğiniz gibi eleştirme hakkına sahip olmakla birlikte konuyu bu kadar hakaret boyutuna getiremezsiniz, hakaret edemezsiniz.

Birin
hayır anlamıyorum!
cisi

hayır anlamıyorum!

Fake değilim bi sürü araştırma yaptım nerden cevap bulabilirim diye en sonunda buraya yazmaya karar verdim . Böyle hastalıklarda genelde çok cinsel eşe sahip olanlarda öne çıkıyormuş gibi alıgılandıgı için daha çok çekiniyorum

Y ygmursdf cevaplamak istediğiniz mesajın kendi altındaki "cevapla" butonuna basıp
aşağıdaki kutucuğa cevabı yazacaksınız
sonra en altta çıkan cevaplaya basacaksınız

Bu forumda "bağzı" arkadaşlar her şeyi biliyor maşallah. Hayatı, hayatın getirdiklerini, goturduklerini çözmüşler.
Benim tek bildiğim şey insanlara tepeden konuşarak hiçbir şey anlatamazsınız, anlatamamalısınız.

http://www.milliyet.com.tr/ucretsiz--aids-testi-yaptir--pembenar-detay-genelsaglik-539616/

Yukarıdaki linkte belirtilen merkezlerden birine gidebilirsin sevgili konu sahibi. Bilgileri kimse bir yere vermez, gizlidir.
Tam olarak aynı şey olmasa da arkadaşımın çalıştığı hastanede bir doktor ağır şizofreni hastasıymış. Bir akşam nöbet için hastaneye gelirken silahlarını kuşanıp gelince çıkmış ortaya.

X