Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bu çok iğrenç ben olsam sonkez dişlerimle rende gibi yaparım bi daha bahar bahçe koksada issteyemezDal sulandıgında itligine oral esnasında eline osuruk kokusu sür dalı tutarken bisi kokuyo ya burda bu ne böyle ıyyy de hemen kalk elime geçmis neden temizlenmiyosun git basımdan de itlik degil mi kız rana62
Valla sizin aranız çok açılır gibime geliyor. Bazk şeylere kendi tarafınız da nokta koyun. Oral yapmak erkekliğine bok sürmez... kadını mutlu edeceksinki o da sana hayatın her yerinde mutluluk saçsın. Partnerin çok acemi ve seks yapmayı asla bilmiyor asla. Milletayak parmaklarını bile yalıyor başlarken... Neyse ya bence ne ekerse onu biçsin..Evet kızlar son gelişme adamın bana dediği şu tabi inanırsam , neymiş efendim kendi erkekliğine yakıştıramadığı için yapmıyormuş bu lafın üstüne ne desem bilemedim siz olsanız ne derdiniz?
O konu bombaydı zaten.Kk cinsellik envanterine giren ikinci olay bence tost
İlki malumunuz kutsal kase. Onun yeri sağlam. İkincilik de Tosta yakışti tebrik ediyorum
Sen erkeksen........ diye başlardım ben olsam.Evet kızlar son gelişme adamın bana dediği şu tabi inanırsam , neymiş efendim kendi erkekliğine yakıştıramadığı için yapmıyormuş bu lafın üstüne ne desem bilemedim siz olsanız ne derdiniz?
Ya iğrenc tabi ama yerin dibine sokmak lazımdı bu fikirde güzel artık konu sahibi yapsındaAy bu çok iğrenç ben olsam sonkez dişlerimle rende gibi yaparım bi daha bahar bahçe koksada issteyemez
3. Balkon duvarı/muzKk cinsellik envanterine giren ikinci olay bence tost
İlki malumunuz kutsal kase. Onun yeri sağlam. İkincilik de Tosta yakışti tebrik ediyorum
Bana kutsal kaseyi anlatmaniz lazim, ben bilmiyorum :)Kk cinsellik envanterine giren ikinci olay bence tost
Hmm bu cok ilginc duruyor :) nasil bir sey acaba3. Balkon duvarı/muz
Onu kaçırdım mı acaba ben hatırlayamadım3. Balkon duvarı/muz
Komik cinsel anıları diye iki başlık vae son iki yılda, önce açılmış olanı bul bakBana kutsal kaseyi anlatmaniz lazim, ben bilmiyorum :)
Vibratör konularının birindeydi. Muzu hazırlamak için duvara sürtüp bantla sarmıştı şahısOnu kaçırdım mı acaba ben hatırlayamadım
Ayy nasıl yaa muzu niye duvara sürtmüş? Tırtıklı olsun diye mi?Vibratör konularının birindeydi. Muzu hazırlamak için duvara sürtüp bantla sarmıştı şahıs
Allahım bende iyice tırtıklı olsun diye duvara sürttü zannettimclara Şöyle bir şeydi...
Kocasının eline veriyormuş her sevişme öncesi. Oyuncak olmuş ellerinde o muz. Öyle demişti muz reis.Ayy nasıl yaa muzu niye duvara sürtmüş? Tırtıklı olsun diye mi?
İnsanların açlıktan öldüğü bir dünyada nimetin bu amaçla kullanılmasını doğru bulmuyorum. Bu işi görecek şeyler üretilmiş sonuçtaKocasının eline veriyormuş her sevişme öncesi. Oyuncak olmuş ellerinde o muz. Öyle demişti muz reis.
Igrenc insanlar var ya muz ucuz bile degil hic sevmiyorum su cinsellik te muz salatalik felanİnsanların açlıktan öldüğü bir dünyada nimetin bu amaçla kullanılmasını doğru bulmuyorum. Bu işi görecek şeyler üretilmiş sonuçta