• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel birleme sonras sizde de gaz oluyor mu?

gulçehre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
448
1
96
42
İstanbul
arkadaşlar
yeni evliyim
bekarkende gaz sorunum olurdu ama evlendikten sonra
gaz sancılarım artamaya başladı
geceleri uyuyamıyorum

birlikte olduktan sonra bunu daha çok hissediyorum
sizdede gaz oluyor mu birleşmeden sonra
midede gaz sancısı, vs..

çekinerek soruyorum

cevaplarsanız sevinirim :çok üzgünüm:

sevgiler

bence senin midende sorun var. Cinsel birliktelikten sonra gaz sancısı çekeni hiç duymadım

Bende de ayni sorun vardi. Matik yurutmek gerekirse,
cinsel birlesme ile bagirsak/midede bulunan gazin herhangi bir alakasi/etkilesimi olamaz.

Bence bu gazin sebebi cinsel birlesmeden ziyade diger seyler..

Yeni evliysen utanma/cekime gibi sebeplerden dolayi rahat tuvalete cikamiyor veya yataginda yatarken rahat rahat gaz cikartamiyor olabilirsin.

Veya zaten gaza yatkin bir yapin varken, bir de cinsel iliski esnasindandaki ciplakliktan dolayi bagirsaklarini usutursen yine gaz yapar.. Ayni zamanda hareket icinde olman yine bagirsaklari hareketi geciriyor..

Gazin sebebi sadece ve sadece yeni bir evde bulunuyor olman bile olabilir. Yabanci bir yerde kaldigimizda karin agrilarimiz tutmaz mi? Heycan, vs., bunlar bagirsaklari etkileyen seyler.

Fakat en buyuk sebebin usume oldugunu dusunuyorum.

zaman icersinde bence gececektir..
onerim ise sadece rahat ol, sik sik tuvalete cik,yatagi sicak tut, usursen yorgan altina girin, gazin gelirse tutma, gerekirse kocanla konus, pirtlamazsan karin agrilari cektigini soyle. ben oyle yaptim.. karin agrisi cekerek romantik mi olurmus canim? osururum ben oyle romantigin icine!

Son düzenleme:
Bunun nedeni içine hava girmesi başka bişey değil canım
Yani nasıl anlatılırki ilişkide erkeğin çıkıp girmesi sırasında vajina açık olduğundan içeri hava doluyor
Ve burda gaz yapıyor bana doktor böyle demişti

Bunun nedeni içine hava girmesi başka bişey değil canım
Yani nasıl anlatılırki ilişkide erkeğin çıkıp girmesi sırasında vajina açık olduğundan içeri hava doluyor
Ve burda gaz yapıyor bana doktor böyle demişti

evet bunu ben de duymuştum
hava dolması nedeniyle gaz oluşabiliyormuş
ama arkadaşların da dediği gibi üşütüyor da olabilirsin.
eskiler yeni evlenince ayakları üşütmemeye dikkat etmek gerektiğini söylerler
vardır bir bildikleri sanırım.

Bende de ayni sorun vardi. Matik yurutmek gerekirse,
cinsel birlesme ile bagirsak/midede bulunan gazin herhangi bir alakasi/etkilesimi olamaz.

Bence bu gazin sebebi cinsel birlesmeden ziyade diger seyler..

Yeni evliysen utanma/cekime gibi sebeplerden dolayi rahat tuvalete cikamiyor veya yataginda yatarken rahat rahat gaz cikartamiyor olabilirsin.

Veya zaten gaza yatkin bir yapin varken, bir de cinsel iliski esnasindandaki ciplakliktan dolayi bagirsaklarini usutursen yine gaz yapar.. Ayni zamanda hareket icinde olman yine bagirsaklari hareketi geciriyor..

Gazin sebebi sadece ve sadece yeni bir evde bulunuyor olman bile olabilir. Yabanci bir yerde kaldigimizda karin agrilarimiz tutmaz mi? Heycan, vs., bunlar bagirsaklari etkileyen seyler.

Fakat en buyuk sebebin usume oldugunu dusunuyorum.

zaman icersinde bence gececektir..
onerim ise sadece rahat ol, sik sik tuvalete cik,yatagi sicak tut, usursen yorgan altina girin, gazin gelirse tutma, gerekirse kocanla konus, pirtlamazsan karin agrilari cektigini soyle. ben oyle yaptim.. karin agrisi cekerek romantik mi olurmus canim? osururum ben oyle romantigin icine!

GAZ UZMANI gibi konuşmuşsun kız maşallah hakkaten bende gaz olayı feci baya bi neden saymışsın vay beee seni gazman seni pardon gazgrl.. :teytey:

o gaz mide yada bağırsak gazı değil vaginal gaz malum hareketler esnasında içe kaçan gaz.

O gazı çıkarırken dikkat et bağırsaktan çıkmaz :çok üzgünüm:

canım ama o gaz değilki hava hareketler esnasında hava doluyo gaz başka bişey fıstık..

iyide arkadaş gaz sancısı çekiyorum diyor , vajinadan çıkan havadan bahsetmiyor ki

:roflol:ya benim bi arkadaşım vardı okadar rahattıki mubarek sevgiliyle yediğ haltları anlatır dururdu.bigün sevgiliyle beraber olurken vajinaya hava kaçması olayı varya sanırım o gelmiş başına pırtlatmış sevgiliside OHAA demiş :roflol:sırnaşık şey tabi bizim kız rahatya sanki sen yapmıyomusun deyip poposunu sevgilisinin ağzına yaklaştırıp bi gaz daha salmışsırnaşık şey:roflol:

:roflol:ya benim bi arkadaşım vardı okadar rahattıki mubarek sevgiliyle yediğ haltları anlatır dururdu.bigün sevgiliyle beraber olurken vajinaya hava kaçması olayı varya sanırım o gelmiş başına pırtlatmış sevgiliside OHAA demiş :roflol:sırnaşık şey tabi bizim kız rahatya sanki sen yapmıyomusun deyip poposunu sevgilisinin ağzına yaklaştırıp bi gaz daha salmışsırnaşık şey:roflol:

aman allahım koptum yaa olaya bakarmısın. abowwwwww.bn koceme bile yapamam bunu utanırım bırak böle yapmayı yanında hatta tuvalette bile yapamıom ya acayip utanıom oda tam tersi okdr rahat.ama bu hatuşta bayağı rahatmış be yaww şaştım kaldım.:1shok:fisfisfis

canım benim kuzenim eşide senin gibiydi ilk zamanlar mide bulantısı çekerdi ama zamanla geçiyomuş tatlım

hımm.ama bu bnde öncedn olmuodu yeni başladı hamile olmktn korkuorum henüz çok erken.şuanda da kasığıma ağrı girdi.suratımdada biriki sivilce patlak verdi aman allahım:1shok:

bende yenı evlendıgımde normal gaz degıl ama vajınada gaz oluyordu ama geçti arkadaşında söyledıgı gıbı bağırsaklar sinirle örülü bi yapı utanma gıbı bır durumun oluyorsa gaz olur

haha benimde bir arkadasim anlatmisti. erkek arkadasi ona oral seks yaparken bu gaz cikarmis.. dusunebiliyor musunuz ne rezil bir olay sengözlerimebaksanab

arkadaşın bahsettiği vajinal gaz bunu bende yaşıyorum zaten kokusuz ilişki sırasında oluyo vajinanın hava almasından kaynaklanan bir durum heralde

haha benimde bir arkadasim anlatmisti. erkek arkadasi ona oral seks yaparken bu gaz cikarmis.. dusunebiliyor musunuz ne rezil bir olay sengözlerimebaksanab

Off rezillik ya ne konsantrasyon kalmıştır ne bişiy laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Back