Cinnete Ramak Kala!

Kimse kendini kullandırma işini gönüllü yapmıyor zaten. Kim bile bile lades desin. Yani o kadar büyük konuşuyorsunuz ki inşallsh mutlu ve mükemmel bir evliliğiniz olur da Allah sizi KULLANILMIŞLAR kervanına katmaz
Amin inşallah ki zaten evliyim muhafazakar olmaya Özen gösterdin her zaman çok şükür eşim de öyle oldu birbirimizi bulduk Maşallah diyeyim ama insan kendi kaderini emin olun kendi belirliyor bir nebze de olsa Çünkü doğru yol varken neden neden haram yanlış yasak dolu bir yolda yürüsün ki insan bu dünyaya neden geldiğini Unutmamalı nefsine zevkine şeytana uyumadan yaşamayı bilmeli ama ne kadar ımız bunu başarıyor muamma

Galatasaray hukuk mezunuyum Strazburg'da insan haklari masteri yaptim. Ankara hukukta Avrupa birligi hukuku doktorasini canim sikildigi icin yarim biraktim. Halihazirda ruanda'da uluslararasi professional kategoride Birlesmis milletler calisaniyim. Iyi derecede ingilizce ve fransizca biliyorum resim yapiyorum gitar caliyorum en sevdigim yazar proust. Sadece aptal emojiler kullanmam kardesime kanka kanku gibi seyler de derim.

Sizin konularınızı ve anlatım dilinizi sevimli buluyorum. Ama bence sizin sıkıntınız, beyniniz sex and the city takılmak isterken, kalbiniz yeşilçam filmlerindeki esas kızlar gibi olmak istiyor. Mevlanın da dediği gibi olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.😉 Cinsellik kişinin kendi tercihidir. Kimseyi yaşadı diye kınamayacağım gibi evlenmeden cinsellik yaşamayana da aman bağnaz geri kafalı, kendi yaşayamıyor millete laf söylüyor demem. Sizin ilişkilerinizdeki sıkıntı cinselliğe çok fazla anlam yüklüyorsunuz. Güzel yurdumda her çakal erkek kızları yatağa atmak için bırakın seni seviyorum demeyi evlilik bile teklif ediyorlar. Eğer hem cinselliğinizi yaşamak ama ilişkinizde değerde görmek duygusal birşeyde paylaşmak istiyorsanız, uzmanların dediği gibi beğendiğiniz erkekle en az üç ay cinsellik yaşamayın, zaten bu süreçte niyeti salt cinsellik olan adam yeni avlara gider. Ha ben o kadar beklemem fuckbody bana uyar dersenizde sizi cinsellik sonrası bırakan adamın arkasından bu kadar konu açıp dert etmeyin. Zira bu çok normal. Çünkü siz bu durumda sadece adamın yatağında yer bulursunuz hayatında değil. Bakın şu ilişkinizde adamın sizi engellediği durum çok manidar , siz ne zaman adamın hayatına kız arkadaşı gibi müdahale ettiniz; adam aklınca sizin o an için gazınızı alıp akşamına hayatından çıkardı ve bir süre sonra engeliniz kaldırdı ki ilerde cinsel ihtiyacı için tekrar gelmeye yüzü olsun. Bence siz öncelikle ilişkiden ne beklediğinizi , sınırlarınızı ve karşı taraftan beklentilerinizi belirleyip ona göre adımlar atın. Zira malesef güzel ülkemde sizin o eski sevgiliniz gibi bir ton adam var aynı şeyi tekrar tekrar yaşayıp kendizini üzmeyin.

Galatasaray hukuk mezunuyum Strazburg'da insan haklari masteri yaptim. Ankara hukukta Avrupa birligi hukuku doktorasini canim sikildigi icin yarim biraktim. Halihazirda ruanda'da uluslararasi professional kategoride Birlesmis milletler calisaniyim. Iyi derecede ingilizce ve fransizca biliyorum resim yapiyorum gitar caliyorum en sevdigim yazar proust. Sadece aptal emojiler kullanmam kardesime kanka kanku gibi seyler de derim.
Aman boşver kime ne anlatıyorsun?
Kendi ozguvensizligini millete kendince laf sokarak gidermeye çalışan insanlar gırla.

Baksana sacma bir durumdayim diye kına yakacak, horona duracak tipler var neredeyse.

Sizin konularınızı ve anlatım dilinizi sevimli buluyorum. Ama bence sizin sıkıntınız, beyniniz sex and the city takılmak isterken, kalbiniz yeşilçam filmlerindeki esas kızlar gibi olmak istiyor. Mevlanın da dediği gibi olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.😉 Cinsellik kişinin kendi tercihidir. Kimseyi yaşadı diye kınamayacağım gibi evlenmeden cinsellik yaşamayana da aman bağnaz geri kafalı, kendi yaşayamıyor millete laf söylüyor demem. Sizin ilişkilerinizdeki sıkıntı cinselliğe çok fazla anlam yüklüyorsunuz. Güzel yurdumda her çakal erkek kızları yatağa atmak için bırakın seni seviyorum demeyi evlilik bile teklif ediyorlar. Eğer hem cinselliğinizi yaşamak ama ilişkinizde değerde görmek duygusal birşeyde paylaşmak istiyorsanız, uzmanların dediği gibi beğendiğiniz erkekle en az üç ay cinsellik yaşamayın, zaten bu süreçte niyeti salt cinsellik olan adam yeni avlara gider. Ha ben o kadar beklemem fuckbody bana uyar dersenizde sizi cinsellik sonrası bırakan adamın arkasından bu kadar konu açıp dert etmeyin. Zira bu çok normal. Çünkü siz bu durumda sadece adamın yatağında yer bulursunuz hayatında değil. Bakın şu ilişkinizde adamın sizi engellediği durum çok manidar , siz ne zaman adamın hayatına kız arkadaşı gibi müdahale ettiniz; adam aklınca sizin o an için gazınızı alıp akşamına hayatından çıkardı ve bir süre sonra engeliniz kaldırdı ki ilerde cinsel ihtiyacı için tekrar gelmeye yüzü olsun. Bence siz öncelikle ilişkiden ne beklediğinizi , sınırlarınızı ve karşı taraftan beklentilerinizi belirleyip ona göre adımlar atın. Zira malesef güzel ülkemde sizin o eski sevgiliniz gibi bir ton adam var aynı şeyi tekrar tekrar yaşayıp kendizini üzmeyin.
Aslında normalde karşımdakini kısıtlayan biri değilim.
Ama kendisi telefonumu alıp dmlerimi tek tek bilmem kaç yıl öncesine kadar didik didik ediyorsa benim de en azından bir soru hakkım vardır diye düşündüm.

Gel de anlat onu konu sahibine 🤓

Ülkemizde bir kadın taciz edildiğinde “Öyle kısa giyerse tabi ederler” diyenlerin ya da tecavüze uğradığında “O saatte orada ne işi vardı” diyenlerin çoğunun başka kadınlar olması artık hiç şaşırtmıyor beni.En basitinden Şule Çet olayı.Kızın arkasından söylenmeyen kalmadı ailesinin acısı bile umurlarında olmadı.Babası kızına sahip çıkmamakla suçlandı,rahmetli Şule “elin adamlarıyla içki içmekle” suçlandı hemcinsleri tarafından hemde..Başlarda şaşırıyordum ama şu konudaki yorumlardan sonra kolay kolay şaşırmam sanırım.Kimsede kınadığını yaşamadan ölmezmiş bu da unutulmasın.

Vereceğin Siz verdiniz derken yani güzel günler eğlenceli vakitler hoşbeş E biraz da cinsellik hevesini geçirmiş oldu herif ama size bir şey diyeyim mi bu gidişle siz mutlu olamazsınız Çünkü Kadın Kadın Dediğin Fethi zor olmalı Tabii ki sevmeden kimseyle evlenmeyin Ama kalkıp da evleneceksiniz diye herkesi sevişmeyin Allah herkesi dengi ile karşılaştırıyor temiz olanlar temiz ile kirli olanlar kirli si ile ayrı Siz sizden önce 100 kişi ile yatan bir adamla evlenmek ister misiniz kadar iğrenç
sizin yorumlarınız çok çirkin ama bu şekilde herşeyi dine Allaha bağlayıp insanlara kalp kırıcı şeyler yazmayın.ister 100 adamla ister 1 adamla cinsel ilişkiye girer bu onun tercihi.belki kendisi bir dine bile mensup değil.neden inanmadığı şeyi uygulasın ki?

Aslında normalde karşımdakini kısıtlayan biri değilim.
Ama kendisi telefonumu alıp dmlerimi tek tek bilmem kaç yıl öncesine kadar didik didik ediyorsa benim de en azından bir soru hakkım vardır diye düşündüm.
Erkek milleti iste; sen adamla safi yatak ilişkisi bile kursan adam kendi egosundan tek kendi ile ol ama o başkası ile de takılabilsin ister. Memleket karısını rızası ile ya da başkası için boşayıp sonra eski karısı başkası ile görüşünce kıyameti kopartan tiplerle dolu. Bunun aşk ya da duygusallıktan çok ego ile ilgisi var. O yüzden kıskançlığın sadece aşkla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi eğer bir erkekle duygusal bir ilişki de istiyorsan bir süre sadece cinsellik olmadan flört et, seni hayatına dahil ediyor mu, ortamına sokup çevresi ile tanıştırıyor, kız arkadaşı olarak gereken değeri veriyor mu bak, ondan sonra cinselliği istiyorsan yaşarsın, buradaki bir çok arkadaşında anlatım dili farklı olsada özünde söylediği bu aslında. Ha cinsellik ilişkinin başında olmazsa olmazım diyorsanda hemen cinsellik yaşadığın insana hayatında çok anlam yükleme, ne dediği ya da yaptığı çok umrunda olmasın.

Aman boşver kime ne anlatıyorsun?
Kendi ozguvensizligini millete kendince laf sokarak gidermeye çalışan insanlar gırla.

Baksana sacma bir durumdayim diye kına yakacak, horona duracak tipler var neredeyse.

Ya ben onu lefina'ya bilerek yazdim. Eski konularindan kendisinin hakim oldugunu biliyorum ve seviyorum da kendisinin yazim stilini. Ama hakimlerde ve genel olarak hukukcularda soyle bisey var. Yani elbette genellemek istemiyorum ama kendimi tutamayip genelleyecegim: acayip sekilciler. Ben bu yuzden avukatliktan kacip kendimi kurtardim. Meselelerin ozune inmez cogu. Mesela burada lefina'nin yaptigi gibi emojiden zeka cikarimi yaparlar bir de seni eze eze. Yani 24 yasimda stajyerken aihme yazdigim dilekceyi degistirmeden mahkemeye gonderen ve bir saat boyunca beni oven avukat yanildi. Dort senede beni 5 kere terfi ettiren Birlesmis milletler yanildi. Kigali'de kendi bestelerimi caldigimda konserime gelen ve ozellikle hayranliklarini ileten dinleyiciler yanildi. Yazdigim proje karsisinda "calistigim en yetenekli insanlardan birisin" diyen regional senior protection officer yanildi. Ama lefina hakli cunku gulen emoji kullandim sanmazmis akilli oldugumu. Biz kimiz ki Hakim hanimin karsisinda o karar merci cunku. Cogu da bu yuzden teknik insanlardir. Zamaninda hukukcu egosundan cok agzim yandi ondan diyorum bunlari. Aman neyse sizin konunuzu da dagitmayayim artik.

Duyduğum şöyle bi olay var.. adamın biri kızlarla cinsellik yaşamak için her yola geliyor. Bunda da başarılı oluyomuş.. bi gün kızın birisi buna asla evlenmeden olmaz demiş. Erkek kişisi kızı gidip istemiş, nişan yapmış sonra da kızı nasılsa 2 aya düğünümüz var diye ikna etmiş. Yatmış.. sonra da nişanı bozup ayrılmış kızdan!!!

Canım bende polisle konuştum ilk başı aynı senin ki gibi yunustu hatta ama sonra birden mesaj atmadı ve seninle konuşmak istemiyorum dedi ve 21 günlük süreçti engelledi gitti ben 1 ay içinde yakınlaşma olayına karşıyım daha karşındakinin kişiliğini göremiyorsun ama demem o ki o korktu biraz ben biraz korkuttum ama o bile sebep değil üzüldüm mü evet ama yoluna bak çoğu dengesiz
Bayağı şiirler, romantizm, edebiyat yaptı.
Bana önceki ilişkilerimi sordu, kaç kişiyle cıktın, ne zaman, neden bitti. O da hep aldatılmış.
Bana dedi ki bir şey olduğunda küsüp kabuğuna çekilme. Gel söyle. Kavga ederiz belki ama hallederiz. Benimle olmanın bir süredir hayatındaki en güzel şey olduğunu söyledi.
Üstüme düşerdi. Işte sıkı giyin, bu saatte dışarı çıkmasan mi falan fıstık.

Ilk tanıştığımız günün ertesi sabahı neden uyanınca gunaydin yazmadın demisti. Buluşmadan sonra mesaj atmamıştım ertesi gün, o kadar berbat mıydı diye yazmıştı.

Bu son olayların yaşandığı gün bile ben uyurken oturmuş gülümseyerek beni seyrediyordu.

Bunları açıkça söyleyesiydiniz sizin tabirinizle "yapışmazdı". Terkedilen birinin en doğal hakkı sebebini bilmek.
Kadin veya erkek farketmez,biri size ulasabilecekken bunu yapmiyor,sebebi biraktim hoscakal demiyorsa durumu oldugu gibi kabullenmek en iyisi. Kendi bilir,lafi baska ne zaman bu kadar uygun olur bilemiyorum.

• Beğen
Reactions: 000
Engelleyemiyorum maalesef.
Çünkü gerçekten hoşlandığım birisiyse flört ederim. Hoşlandığım insanla da tensel temas etmek isterim.
Şansa kaldı o zaman işin. Her şeyini ortaya dökme. Biraz dengesiz ol, uzak ol, ilgi çekici, değişik, mistik. Senle tanışmak mı istedi, tanış ama öylesine. Açılma hemen, tensel uyumu deneyelim deme. Kendini engellemeni tavsiye ederim. Çevren, eğitim hayatın, iş hayatın, ailenin tanıdıkları senin yaşantını kaldırabilecek gibi rahat değilse işin zor. Neyse daha gençsin, anlayacaksın nasılsa.

Duyduğum şöyle bi olay var.. adamın biri kızlarla cinsellik yaşamak için her yola geliyor. Bunda da başarılı oluyomuş.. bi gün kızın birisi buna asla evlenmeden olmaz demiş. Erkek kişisi kızı gidip istemiş, nişan yapmış sonra da kızı nasılsa 2 aya düğünümüz var diye ikna etmiş. Yatmış.. sonra da nişanı bozup ayrılmış kızdan!!!
Yuhh😳 afedersiniz çok şe... sz duydum gördüm de böylesini ilk defa duyuyorum☺️ Ş...zlikte yüksek lisans yapmış arkadaş😁 Allah korusun böylelerinden insanları ya.

bence sevgilin çok duygusal biriydi ve aşırı ilgi bekleyen bir karakterdi.
Sende bu ilgiyi bulamamış olabilir.sanki sen daha farklı birliktelikler yaşıyorsun. Öyle vik vik görüşmekten falan hoşlanmıyorsun gibi geliyor bana..O yüzden aradığını bulamamış olabilir

X