Sizin konularınızı ve anlatım dilinizi sevimli buluyorum. Ama bence sizin sıkıntınız, beyniniz sex and the city takılmak isterken, kalbiniz yeşilçam filmlerindeki esas kızlar gibi olmak istiyor. Mevlanın da dediği gibi olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
Cinsellik kişinin kendi tercihidir. Kimseyi yaşadı diye kınamayacağım gibi evlenmeden cinsellik yaşamayana da aman bağnaz geri kafalı, kendi yaşayamıyor millete laf söylüyor demem. Sizin ilişkilerinizdeki sıkıntı cinselliğe çok fazla anlam yüklüyorsunuz. Güzel yurdumda her çakal erkek kızları yatağa atmak için bırakın seni seviyorum demeyi evlilik bile teklif ediyorlar. Eğer hem cinselliğinizi yaşamak ama ilişkinizde değerde görmek duygusal birşeyde paylaşmak istiyorsanız, uzmanların dediği gibi beğendiğiniz erkekle en az üç ay cinsellik yaşamayın, zaten bu süreçte niyeti salt cinsellik olan adam yeni avlara gider. Ha ben o kadar beklemem fuckbody bana uyar dersenizde sizi cinsellik sonrası bırakan adamın arkasından bu kadar konu açıp dert etmeyin. Zira bu çok normal. Çünkü siz bu durumda sadece adamın yatağında yer bulursunuz hayatında değil. Bakın şu ilişkinizde adamın sizi engellediği durum çok manidar , siz ne zaman adamın hayatına kız arkadaşı gibi müdahale ettiniz; adam aklınca sizin o an için gazınızı alıp akşamına hayatından çıkardı ve bir süre sonra engeliniz kaldırdı ki ilerde cinsel ihtiyacı için tekrar gelmeye yüzü olsun. Bence siz öncelikle ilişkiden ne beklediğinizi , sınırlarınızı ve karşı taraftan beklentilerinizi belirleyip ona göre adımlar atın. Zira malesef güzel ülkemde sizin o eski sevgiliniz gibi bir ton adam var aynı şeyi tekrar tekrar yaşayıp kendizini üzmeyin.