- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
-
- Konu Sahibi 3cadianasi
Yaaa anlamıyorum bağıran o çağıran o kızları korkutan o ama yapma çocuklar unutmayacak dediğin için babayı kötü gösteren sensin. Ne güzel kendine yontmuş.Ben en çokta kızların anlamalarına,baba yapma diye bagirmalarina üzüldüm.Hic uyuyamadım iki gündür.Onlarida alıp ,yattım .Kızlar bu manzarayı unutacaklarmi dedim ona dahada çok gerildi.Beni kızlara kötü gösterdin ,hep senin yüzünden diye bağırdı.
Evet aynen öyle dedi kızlarım beni senin yüzünden kötü sanacak dediYaaa anlamıyorum bağıran o çağıran o kızları korkutan o ama yapma çocuklar unutmayacak dediğin için babayı kötü gösteren sensin. Ne güzel kendine yontmuş.
Gücü yeten yetene bu dünyada canım. İş yerindekliere yetmemiş gücü sana yetmiş. Ya da başka başka şeyler kurmuş kafasında. Cinnetten çok birinin dolduruşuna gelmiş ama bilemedim.Evet aynen öyle dedi kızlarım beni senin yüzünden kötü sanacak dedi
Bence doğru yapmıyorsunuz.Açıkçası ben yaklaşıyorum,koridorda yada mutfakta rastlasirsak hemen odayı terk ediyorum fırsat vermedim açıkçası Ezan yaklaşırken kızlarla odaya yer sofrası kurdum,onada mutfağa.Odaya girmiş bekliyordu.Buyuk kızım baba sana mutfağa hazırladık deyince mutfağa gitti.Aramizda hiç bir diyalog olmadı acikcasi
Ah işte o yaralar bende açıldı.Yaptigi şeylerden sonra onunla aynı sofrada yemek yemek istemedim açıkçası.İnanin aklımda söylediği sözler ,yankı yapıyorBence doğru yapmıyorsunuz.
Adamın kastı size değilmiş.
Destek olmalısınız.
İftarda kocanızı tecrit etmek çok ayıp.
Bunlar küçük şeyler gibi görünür ama büyük yaralar açar.
İlgilidir,ama sinirlidir de.Etrafinca sevilen bir insan.Kimseye yanlısı olmaz.Ciddidir.Normalde nasıl bir insan?
Yalnız bu adam size bunu daima yaşatan biri değil bunu atlıyorsunuz.Size karşı yapılmayan kendi içinde yaşadıklarının bir patlaması olan tek bir olayda eşinizi gözden çıkarmanız doğru değil.İş hayatı zor hele de kuyunuzu kazanlar varsa.Sırf ailesi için bir sürü pisliğe katlanmak zorunda olmak,gururunu ayaklar altına aldırmak kolay bir şey değil.Ramazan günü eşinize vebalı gibi başka yerde iftar hazırlamak çok kırıcı ve ayıp.Hele de bu adam iş yerinde onca stresle uğraşırken,size el kaldırmamışken,sinirini kendine vurarak çıkartırken.Eşyalarınızı değil eşinizi düşünmelisiniz.Bakış açınızı değiştirin.Ah işte o yaralar bende açıldı.Yaptigi şeylerden sonra onunla aynı sofrada yemek yemek istemedim açıkçası.İnanin aklımda söylediği sözler ,yankı yapıyor
Derdim eşya falan değil inanın.Tamam o anda böyle davranması cv ok kızdırdı beni ama bu cinnetten sonra kendini yumrukları vurdu tamam buraya kadar.Ama sonrasındaki sözleri beni mahveden.Bu evden gidiceksin,seni istemiyorum demesi sinirlerimi veriyor.O anda üç çocukla alip başimi gitsem ,ne olacak.Uc gün sonra pişmanım dediğinde çocuk gibi geri mi gelicem.İnanin beni sinirlendiren ,tavır almama sebep olan bunlar.Kavga sonunda soyledikleriYalnız bu adam size bunu daima yaşatan biri değil bunu atlıyorsunuz.Size karşı yapılmayan kendi içinde yaşadıklarının bir patlaması olan tek bir olayda eşinizi gözden çıkarmanız doğru değil.İş hayatı zor hele de kuyunuzu kazanlar varsa.Sırf ailesi için bir sürü pisliğe katlanmak zorunda olmak,gururunu ayaklar altına aldırmak kolay bir şey değil.Ramazan günü eşinize vebalı gibi başka yerde iftar hazırlamak çok kırıcı ve ayıp.Hele de bu adam iş yerinde onca stresle uğraşırken,size el kaldırmamışken,sinirini kendine vurarak çıkartırken.Eşyalarınızı değil eşinizi düşünmelisiniz.Bakış açınızı değiştirin.
Cinnet anında adamlar ailelerini katlediyorlar.Cinnet bu normal bir tartışma değil.İnanın o sözler en hafifi.İlk kez başınıza böyle bir şey gelmesi sizi hayal kırıklığına uğrattığı için bu kadar yıkıldınız.Ama babanızdan dolayı eşinizin mükemmel olması gerektiğine o kadar odaklısınız ki herkes bizi mükemmel bilirdi şimdi bizi konuşacaklar diyorsunuz.Hiç kimse mükemmel değildir.Çünkü insanız.Eşiniz de bir insan ve bunlar olağan şeyler.Kendi babanız yüzünden geliştirdiğiniz mükemmellik anlayışı yüzünden eşinizi harcıyorsunuz.Mübarek bir günde iftara yanınıza gelen eşinize kızının baba sen mutfakta yiyeceksin demesi ne kadar yaralayıcı farkında mısınız? Evin beslemesi mi bu adam? Bir eğitimci olarak söylüyorum bakın kızınız da sizi örnek alacak ve mükemmeliyetçi yetişecek.Çünkü anne öyle yapmış.Yapmanız gereken şuydu: Evet tavırlı olabilirdiniz ama akşam oturma odanızda hepiniz birlikte o masaya oturmalıydınız.Kızlarınıza da evet babanız bugünlerde çok stresli bazen büyükler içindekileri böyle dışavurabilirler biliyorum korktunuz ama babanız ne bana ne size zarar vermek ister hepimizi çok seviyor bugünlerde ona destek olalım üzmeyelim üstüne gitmeyelim,kafasını toparlasın.Hem bu sürede diyaloğunuzu azaltıp onun düşünmesine fırsat vermiş olurdunuz hem de aile birliğini bozmamış olurdunuz.Derdim eşya falan değil inanın.Tamam o anda böyle davranması cv ok kızdırdı beni ama bu cinnetten sonra kendini yumrukları vurdu tamam buraya kadar.Ama sonrasındaki sözleri beni mahveden.Bu evden gidiceksin,seni istemiyorum demesi sinirlerimi veriyor.O anda üç çocukla alip başimi gitsem ,ne olacak.Uc gün sonra pişmanım dediğinde çocuk gibi geri mi gelicem.İnanin beni sinirlendiren ,tavır almama sebep olan bunlar.Kavga sonunda soyledikleri
Tek söylediğim defol git,evime zarar verme ,çabuk dışarı çık dedim.Bunlari hatirliyorum
Adam bes belli ki çok pişman. Dediğim gibi herkesin hayatta şahane günü de olur , çok kötü günüde. Sizin hiç olmadı mı mesela ? Bayramı zehir etmeyin kendinize ve 3tatlı cadınıza.Açıkçası ben yaklaşıyorum,koridorda yada mutfakta rastlasirsak hemen odayı terk ediyorum fırsat vermedim açıkçası Ezan yaklaşırken kızlarla odaya yer sofrası kurdum,onada mutfağa.Odaya girmiş bekliyordu.Buyuk kızım baba sana mutfağa hazırladık deyince mutfağa gitti.Aramizda hiç bir diyalog olmadı acikcasi
Nazar duası okuyun sürekli nazar insanı yerinden kaldıramıyacak bir hale getirebiliyorEvimiz kendimizin yirmi yaşında çok büyük aşkla evlendik.Herseyimizi yaptık.Üc tane evladımız oldu.Herkes ama herkes bize gıpta eder.Kendi annesi bile der,oğlum için herşeyden öncesin diye.İs yerinde çok yükseldi,millet üç çocukla ne mutlusunuz,nasıl birikim yapıyorsunuz dedi de dedi.Olabilir nazara çok inanirim.Eşim kafasını bile kaldırmaz ne bileyim bugüne kadar hiçbir şeyi yoktur.Kadinmis ,ickiymis ,kumarmis yok çok şükür.Ama bu olayda herkese rezil olduk gibi geliyor Sanki herkes eşimin bagirislarini konuşuyor gibi geliyor
Aslan burcu muDoğru ablacim haklısın.Ama inan elimden geldiğince onunlada ilgileniyorum .Ama ne bileyim film izlerken kalkıp kızlara baksam,yada bebekle ilgilensem yanımda durmuyorsun diyor.Ama bu cinnetlik bir olay mi?.Bu sebeple cinnet mi getirilir
Çok haklısınız katılıyorumYaşadığınız çok kötü ama ben eşinize de üzüldüm.
Yaptığı tabii ki çok yanlış ama psikolojik olarak iyi durumda değil belli ki.
İşiyle ilgili sorunları varmış. 3 küçük çocuğu var, biri bebek. Geçim yükü ağır geliyor olabilir. Ha deyince istifa edip gidemez sonuçta.
Sizin ilginiz de yeterli gelmiyorsa, bebekten dolayı ihmal edilmiş hissediyorsa "ben bunca sıkıntıyı kim için çekiyorum, hem sıkıntı çekiyorum hem de hiçbir isteğim olmuyor" psikolojisiyle kayış kopmuş.
Bence sakince konuşun. Çok kolay affetmeyin ama yaralayacak şeyler söylemeyin.
Eminim o da yeterince pişmandır.
Sakince konuşup hislerinizi anlatın ve onun da hislerini dinleyin. Belki canınız sıkılmasın diye her şeyi anlatamadı bunca zaman. Aşamayacak duruma geldiyse, ki gelmiş gibi görünüyor, profesyonel yardım alsın.
Milleti de düşünmeyin, ne konuşurlarsa konuşsunlar.